Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jenny.fields píše:
A hele: http://www.tyden.cz/…_388545.htmlKdo ví jak to bude, každopádně byla bych hodně nas. aná, kdyby o mé budoucnosti rozhodlo 52% lidí, možná o něco méně, kdyby to bylo 75+% lidí.
@medunka23 píše:
Tak ono vzhledem k tomu, že hlasovali lidi co vůbec neměli páru o tom o čem hlasují a co vůbec evropská unie je (alespoň tot jsem předchvilkou slyšela ve zprávách) je dost vypovídající, souhlasím že to bylo docela těsné, nicméně vzhledem k tomu, že mám přímo v Londýně švagrovou a vím co se tam dějě, se celkem nedivím, že se chtějí osamostatnit a nechtějí aby jim někdo diktoval kolik uprchlíků mají přijmout a podobně.
Věk píše: Více
V telke su proeuropske spravy. Propaganda horsia nez za komunistov.
Alebo vazne veris, ze clovek, ktory chce hlasovat za ostat, zaskrtne neostat, a este sa bude cudovat, ze neostat vyhralo? Vsak to musi mat IQ ako 10 deka tresky… Ale nakoniec… je mozne, ze anglani maju IQ ako desat deka tresky
… lenze to by sme sa potom my vsetci mali opravnene bat pritomnosti VB v EU, a ak tam tie paka ostanu, tak by sme mali zdrhat my, rychlostou namydleneho blesku.
@Tereza1986 píše:
Je to CZEXITA souhlasím.
@jenny.fields píše:
A hele: http://www.tyden.cz/…_388545.htmlKdo ví jak to bude, každopádně byla bych hodně nas. aná, kdyby o mé budoucnosti rozhodlo 52% lidí, možná o něco méně, kdyby to bylo 75+% lidí.
Tak to si asi nepomůžeš…Jaké procento lidí rozhoduje o (nejen) tvém osudu při klasických volbách? Navíc díky různým čachrům nemusí mít ani zvolená stranická většina hlavní slovo…takhle to prostě chodí ![]()
@medunka23 ono je to něco za něco, uprchlík za bezcelní vývoz? Podle mě to není nezajímavá nabídka, no to ale neinformovaný pobírač dávek, které jsou mimo jiné z toho vývozu, nikdy nepochopí, hlavně, aby se o dávky nemusel „dělit“ se Slovákem nebo Rumunem
@medunka23 píše:
Tak ono vzhledem k tomu, že hlasovali lidi co vůbec neměli páru o tom o čem hlasují a co vůbec evropská unie je (alespoň tot jsem předchvilkou slyšela ve zprávách) je dost vypovídající,souhlasím že to bylo docela těsné, nicméně vzhledem k tomu, že mám přímo v Londýně švagrovou a vím co se tam dějě, se celkem nedivím, že se chtějí osamostatnit a nechtějí aby jim někdo diktoval kolik uprchlíků mají přijmout a podobně.
Věk píše: Více
ty věříš tomu, že těch 52% Britů, co bylo pro Brexit, jsou blbci, kteří nevědí co činí? A objektivitě zpráv na četce taky věříš… ![]()
Příspěvek upraven 25.06.16 v 19:22
@jenny.fields píše:
Tomu se rika demokracie, me se spise nelibi, kdyz to nekdo znevazuje jen proto, ze to nedopadlo, jak predpokladal. Byt to obracene, tak se jiste tihle lide ozyvat nebudou.
@pe-terka píše:
ty věříš tomu, že těch 52% Britů jsou blbci, kteří nevědí co činí? A objektivitě zpráv na četce taky věříš…
@lear píše: Čoveče, po zkušenostech s Brity bych řekla, že slusná část jsou fak nedouci, co neměli páru, co činí
no jo, ale proč by měli být jen mezi stoupenci Brexitu?
@Jana525 píše:
Tomu se rika demokracie, me se spise nelibi, kdyz to nekdo znevazuje jen proto, ze to nedopadlo, jak predpokladal. Byt to obracene, tak se jiste tihle lide ozyvat nebudou.
Jasný, můj názor je, že demokracie by měla být od 75%
![]()
Protože významná část kampaně LEAVE byla xenofobie, kterou jsem pozorovala ve většině případů u těch, co nadávali na EU.
Já se nedivim, že některým vadí asijští a afričtí imigranti, a že jich tam je a o svou zemi se s nimi dělit nechtějí. NESOUHLASÍM, ale chápu jejich stanovisko.
Jenže kampaň za odstěhování „hnědých“ lidí bude automaticky rasistická a společensky nepřijatelná.
Ale kampaň za odchod z EU je zcela legitimní, protože EU je „bílá“ a zbaví se tak aspoň části přivandrovalců (Rumuni, Bulhaři, Poláci, Češi…).
@pe-terka píše:
Mám je za průzkumníky. Nikdo nedokáže pořádně říct, co se vlastně stane. Moc se mi líbil rozhovor s Tomášem Sedláčkem, který říká, že teď je to jako zapálit sirku v temné místnosti a netušit, kde jsou bedny s dynamitem (volná citace). Jako partnerka občana EU (ne Čecha) by mě Czexit fakt nepotěšil, ani pracovně. Věk: 30
http://byznys.ihned.cz/…be-se-usetri
@pe-terka píše:
Tady jsou korelace mezi zůstat a odejít a vzděláním a „třídou“.
http://www.telegraph.co.uk/…ated-old-an/
Je zjevné, že vzdělanější a vyšší třída volila zůstat.
HOlt obecně méně vzdělané podléhají více demagogickým výstupům a manipulacím. Ve smyslu přiznivců vystoupení.
@jenny.fields píše:
Jasný, můj názor je, že demokracie by měla být od 75%![]()
![]()
už jsi někdy viděla volby, kdy by nějaká strana uspěla u 75% voličů? To by ses nepohla z místa…
@lear nadavat muzes pouze stoupencum kampane Remain, protoze ti svoji praci opravdu odflakli, takze vina pada hlavne na jejich hlavy.