Březen 2012 a máme //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1839
6.4.12 17:43

tak super, utrouš beru taky :-) .. právě, že jak jsem byla včera u Mudr. tak jsem se ho chtěla zeptat, co bych měla brát, jenže jsem byla tak natěšená z toho UTZ a průkazky a prostě všeho kolem, že jsem zapomněla i pomalu, jak se jmenuju :-D
Tak děkuji za radu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6574
6.4.12 17:46
@olinka11 píše:
tak super, utrouš beru taky :-) .. právě, že jak jsem byla včera u Mudr. tak jsem se ho chtěla zeptat, co bych měla brát, jenže jsem byla tak natěšená z toho UTZ a průkazky a prostě všeho kolem, že jsem zapomněla i pomalu, jak se jmenuju :-D
Tak děkuji za radu :hug:

To si dovedu představit :) já jdu k mudře až 16 tak taky budu doufat že bude vše tak jak mám a už se těším na :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
6.4.12 17:49

@ABRILL určo už uvidíš krásné :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:05
@dory píše:
Děkuji, na kontrolu mám jít v úterý, ale je to neskutečně dlouhá doba!

já jdu taky v úterý a dozvím se jestli máme dutinku, nebo vše špatně tak na sebe alespoň můžeme myslet.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:08
@Petrulka23 píše:
já jdu taky v úterý a dozvím se jestli máme dutinku, nebo vše špatně tak na sebe alespoň můžeme myslet.. :D

Petrulko, uvidíš, že všechno bude v pořádku :hug: Teď už ti to uteče, už se jen 4 x vyspinkáš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:10
@Marruš píše:
Petrulko, uvidíš, že všechno bude v pořádku :hug: Teď už ti to uteče, už se jen 4 x vyspinkáš :)

no víš co já se bojim toho že tam přijdu a on tam fakt nic neuvidí.. jako a co potom?? :-/ uspí mě otevřou a zjistí že tam někdo mimčo je?? :-// to by mě jako pěkně naštvali!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:20
@Petrulka23 píše:
no víš co já se bojim toho že tam přijdu a on tam fakt nic neuvidí.. jako a co potom?? :-/ uspí mě otevřou a zjistí že tam někdo mimčo je?? :-// to by mě jako pěkně naštvali!!!

Petrulko, ale já když jsem měla v listopadu to mimoděložní, tak dlouho nikde nic neviděli a nakonec mi řekli, že když si nebudou jistí, že se nemám bát, že kouknout laparoskopicky dovnitř a kdyby bylo miminko tam, kde má, tak že nic dělat nebudou a všechno bude ok. Že nemusím mít strach. Hodně se i operuje třeba slepé střevo těhotným bez ohrožení miminka. Tak neboj :hug: Ale, u tebe to stejně dopadne dobře. Příjdeš, kouknou na utz a vykoukne na tebe :hug: To tvoje miminko si s tebou určitě jen hraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 18:26

Ahojky holky!!!! Já jsem pořád unavená :( a žalůdek na vodě :(…ale teď už je to lepší :)…děkuji moc za přání!!! :) Jsme moc šťastni :)

Petrulko proč máš u toho UTZ :( ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:29
@Marruš píše:
Petrulko, ale já když jsem měla v listopadu to mimoděložní, tak dlouho nikde nic neviděli a nakonec mi řekli, že když si nebudou jistí, že se nemám bát, že kouknout laparoskopicky dovnitř a kdyby bylo miminko tam, kde má, tak že nic dělat nebudou a všechno bude ok. Že nemusím mít strach. Hodně se i operuje třeba slepé střevo těhotným bez ohrožení miminka. Tak neboj :hug: Ale, u tebe to stejně dopadne dobře. Příjdeš, kouknou na utz a vykoukne na tebe :hug: To tvoje miminko si s tebou určitě jen hraje :)

takže to neni nějaké velké ohrožení?? já se bojim té narkozy?? :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:29
@Hoope píše:
Ahojky holky!!!! Já jsem pořád unavená :( a žalůdek na vodě :(…ale teď už je to lepší :)…děkuji moc za přání!!! :) Jsme moc šťastni :)Petrulko proč máš u toho UTZ :( ?

Hoope mám totiž hrozný strach.. :(((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:32
@Petrulka23 píše:
takže to neni nějaké velké ohrožení?? já se bojim té narkozy?? :-/

Neboj, oni to opravdu umí :hug: Já jsem na ně taky v tom listopadu čučela 8o ale uklidnili mě, že to umí bez rizika pro miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16289
6.4.12 18:32

no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát :cert: :cert: :cert: :cert: miminko musí vědět že mu věříš :cert: :cert: :cert: …koukej to změnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:34
@Hoope píše:
no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát :cert: :cert: :cert: :cert: miminko musí vědět že mu věříš :cert: :cert: :cert: …koukej to změnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

já mu věřim, věřim tomu že si semnou jenom hraje a zlobí …a že v úterý uvídíme dutinku.. ale furt mě tak nějak lamou ty testy, že vyšli až takhle pozitivně tak brzo víš jak to myslím.. ;) a jsem si dělala ještě jeden včera a ty čáry jsou jak když vezmeš liháč a nakreslíš je tam.. prostě pekelně tlustý.. :-))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
6.4.12 18:35
@Hoope píše:
no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát :cert: :cert: :cert: :cert: miminko musí vědět že mu věříš :cert: :cert: :cert: …koukej to změnit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:palec: máš pravdu :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2885
6.4.12 18:35
@Marruš píše:
Neboj, oni to opravdu umí :hug: Já jsem na ně taky v tom listopadu čučela 8o ale uklidnili mě, že to umí bez rizika pro miminko :hug:
čučim.. :-) tak jsem zas o kousek klidnější, hele a když je to mimoděložní tak se vždycky bere vejcovod?? :-O
 8o
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky