Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
tak super, utrouš beru taky
.. právě, že jak jsem byla včera u Mudr. tak jsem se ho chtěla zeptat, co bych měla brát, jenže jsem byla tak natěšená z toho UTZ a průkazky a prostě všeho kolem, že jsem zapomněla i pomalu, jak se jmenuju ![]()
Tak děkuji za radu ![]()
@olinka11 píše:
tak super, utrouš beru taky.. právě, že jak jsem byla včera u Mudr. tak jsem se ho chtěla zeptat, co bych měla brát, jenže jsem byla tak natěšená z toho UTZ a průkazky a prostě všeho kolem, že jsem zapomněla i pomalu, jak se jmenuju
Tak děkuji za radu
To si dovedu představit
já jdu k mudře až 16 tak taky budu doufat že bude vše tak jak mám a už se těším na ![]()
@dory píše:
Děkuji, na kontrolu mám jít v úterý, ale je to neskutečně dlouhá doba!
já jdu taky v úterý a dozvím se jestli máme dutinku, nebo vše špatně tak na sebe alespoň můžeme myslet.. ![]()
@Petrulka23 píše:
já jdu taky v úterý a dozvím se jestli máme dutinku, nebo vše špatně tak na sebe alespoň můžeme myslet..
Petrulko, uvidíš, že všechno bude v pořádku
Teď už ti to uteče, už se jen 4 x vyspinkáš ![]()
@Marruš píše:
Petrulko, uvidíš, že všechno bude v pořádkuTeď už ti to uteče, už se jen 4 x vyspinkáš
no víš co já se bojim toho že tam přijdu a on tam fakt nic neuvidí.. jako a co potom?? :-/ uspí mě otevřou a zjistí že tam někdo mimčo je?? :-// to by mě jako pěkně naštvali!!!
@Petrulka23 píše:
no víš co já se bojim toho že tam přijdu a on tam fakt nic neuvidí.. jako a co potom?? :-/ uspí mě otevřou a zjistí že tam někdo mimčo je?? :-// to by mě jako pěkně naštvali!!!
Petrulko, ale já když jsem měla v listopadu to mimoděložní, tak dlouho nikde nic neviděli a nakonec mi řekli, že když si nebudou jistí, že se nemám bát, že kouknout laparoskopicky dovnitř a kdyby bylo miminko tam, kde má, tak že nic dělat nebudou a všechno bude ok. Že nemusím mít strach. Hodně se i operuje třeba slepé střevo těhotným bez ohrožení miminka. Tak neboj
Ale, u tebe to stejně dopadne dobře. Příjdeš, kouknou na utz a vykoukne na tebe
To tvoje miminko si s tebou určitě jen hraje ![]()
Ahojky holky!!!! Já jsem pořád unavená
a žalůdek na vodě
…ale teď už je to lepší
…děkuji moc za přání!!!
Jsme moc šťastni ![]()
Petrulko proč máš u toho UTZ
?
@Marruš píše:
Petrulko, ale já když jsem měla v listopadu to mimoděložní, tak dlouho nikde nic neviděli a nakonec mi řekli, že když si nebudou jistí, že se nemám bát, že kouknout laparoskopicky dovnitř a kdyby bylo miminko tam, kde má, tak že nic dělat nebudou a všechno bude ok. Že nemusím mít strach. Hodně se i operuje třeba slepé střevo těhotným bez ohrožení miminka. Tak nebojAle, u tebe to stejně dopadne dobře. Příjdeš, kouknou na utz a vykoukne na tebe
To tvoje miminko si s tebou určitě jen hraje
takže to neni nějaké velké ohrožení?? já se bojim té narkozy?? :-/
@Hoope píše:
Ahojky holky!!!! Já jsem pořád unavenáa žalůdek na vodě
…ale teď už je to lepší
…děkuji moc za přání!!!
Jsme moc šťastni
Petrulko proč máš u toho UTZ
?
Hoope mám totiž hrozný strach.. ![]()
@Petrulka23 píše:
takže to neni nějaké velké ohrožení?? já se bojim té narkozy?? :-/
Neboj, oni to opravdu umí
Já jsem na ně taky v tom listopadu čučela
ale uklidnili mě, že to umí bez rizika pro miminko ![]()
no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát
miminko musí vědět že mu věříš
…koukej to změnit
![]()
@Hoope píše:
no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…koukej to změnit
![]()
![]()
![]()
já mu věřim, věřim tomu že si semnou jenom hraje a zlobí …a že v úterý uvídíme dutinku.. ale furt mě tak nějak lamou ty testy, že vyšli až takhle pozitivně tak brzo víš jak to myslím..
a jsem si dělala ještě jeden včera a ty čáry jsou jak když vezmeš liháč a nakreslíš je tam.. prostě pekelně tlustý.. ![]()
@Hoope píše:
no strach máme všechny ale takhle to nesmíš brát![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
…koukej to změnit
![]()
![]()
![]()
@Marruš píše:čučim..
Neboj, oni to opravdu umíJá jsem na ně taky v tom listopadu čučela
ale uklidnili mě, že to umí bez rizika pro miminko