Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5112
15.9.13 20:28

Aha, ten maliník už taky brzy jo? A co myslíš tím homouše? :mrgreen: :D
Jinak mě teď už asi 3 den bolí sydká kost, je to pěkně nepříjemné, snad to nebudu mít do konce těhu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
15.9.13 20:40
@Sisi 79 píše:
Aha, ten maliník už taky brzy jo? A co myslíš tím homouše? :mrgreen: :D
Jinak mě teď už asi 3 den bolí sydká kost, je to pěkně nepříjemné, snad to nebudu mít do konce těhu :think:

měsic a půl před porodem se může prý už pít…neurychluje porod a pod, ale změkčuje dělohu a pak jde mimi lépe ven a nenatrhává se samovolně hráze a homouše jsem samo homeopatika…HOMEOPATIE PRO NASTÁVAJÍCÍ MAMINKY
MUDr. Ilona Ludvíková - stáhni si tuhle brožurku na netu…tam píšou co užívat, já už je mám objednané :)

• Citovat
  • Upravit
5112
16.9.13 08:11

Díky za info, kouknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
17.9.13 11:30
@Sisi 79 píše:
Díky za info, kouknu na to :palec:

jj koukni a něco pak tak bašti, určitě nám to jen prospěje.
Včera jsem byla na tom utz a mám i video, je pravda, že byl zase polovinou pusy v placentě, ale Mudr měl vymakaný stroj a krásně zachytil podobu miminka. Mám skoro litr v háji, protože jsem si nechala vyjet 4 fotky+video, ale jsem ráda, že to mám.
Jinak sám Mudr podotkl, že je na svůj „věk“ větší - má už 1320g a jsem 27+6 :nevim: Minulý čtvrtek měl v Ostravě 1200g… :jazyk:
Teď čtu, jestli to nemůže být nějakým vitamínem, který jím..no tak mám vápník, b-komplex, železo a hořčík…každé zvlášť…tak si říkám, že by třeba to bčko?
Kdybys měla nějakou radu, nějaké info, budu ráda.
Ve čtvrtek první předporodní kurzík… ;)
A co Ty? Vše v pohodě? Už máš vše pokoupené? Vyprané a nažehlené? :srdce: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
caspino
17.9.13 11:34

3d foto

Nosánek a zbytek obličeje je opět zabořen v placentě :roll:
Ke konci už se zabořil úplně a dal si přes hlavu ručičku, takže bylo po natáčení ;)

• Citovat
  • Upravit
5112
17.9.13 17:42

Ahoj Caspino, fotky jsou krásný :palec: Tak takhle jsme mimi neměli šanci vidět a asi ani neuvidíme. Dneska mi partner řekl, že v pátek musí na služebku do Itálie a bude tam nejmíň do středy. A to už budu 30tt. Sama na ten ultrazvuk nejdu…
Jinak já žádný vitamíny neberu. Piju teď asi 14 dní hořčík na křeče do lytek, co mám v noci. Ale slyšela jsem že by mimi mohlo být větší po béčku, jak zmiňuješ i ty…
Jinak na velký ultrazvuk jdu 30.9. tak mi už snad řeknou jak je mimi velké.
Doma zařízeného ještě nemám ale vůbec nic! Všechno visí na pánovi, co nám měl přijít do děcáku položit koberec, ale čudla o víkendu spadl a má naraženou ruku, minimálně na 14 dní, tak až bude v poho a udělá to. Pak můžu koupit přebalovák, skřiňku, postylku…O víkendu se chystám prát věci co mám po dětech do kámošek, abych věděla co bude a co ne k použití.
Jinak mě už 5 den bolí stydká kost a je to teda dost nepříjemné, někdy se kroutím bolestí :( Snad ty seš v poho a uživáš si těhotenství :palec: pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
17.9.13 17:55
@Sisi 79 píše:
Ahoj Caspino, fotky jsou krásný :palec: Tak takhle jsme mimi neměli šanci vidět a asi ani neuvidíme. Dneska mi partner řekl, že v pátek musí na služebku do Itálie a bude tam nejmíň do středy. A to už budu 30tt. Sama na ten ultrazvuk nejdu…
Jinak já žádný vitamíny neberu. Piju teď asi 14 dní hořčík na křeče do lytek, co mám v noci. Ale slyšela jsem že by mimi mohlo být větší po béčku, jak zmiňuješ i ty…
Jinak na velký ultrazvuk jdu 30.9. tak mi už snad řeknou jak je mimi velké.
Doma zařízeného ještě nemám ale vůbec nic! Všechno visí na pánovi, co nám měl přijít do děcáku položit koberec, ale čudla o víkendu spadl a má naraženou ruku, minimálně na 14 dní, tak až bude v poho a udělá to. Pak můžu koupit přebalovák, skřiňku, postylku…O víkendu se chystám prát věci co mám po dětech do kámošek, abych věděla co bude a co ne k použití.
Jinak mě už 5 den bolí stydká kost a je to teda dost nepříjemné, někdy se kroutím bolestí :( Snad ty seš v poho a uživáš si těhotenství :palec: pa :mavam:

jj mě je dobře, krom těch zad… :) tak já asi to bčko vysadím a bude…budu jíst zvlášť zase tu kyselinu listovou, ta jak píšou je důležitá pořád a uvidíme, ne že bych neměla radost, že malý roste, ale asi je dost v předstihu a nerada bych rodila macka :-)
Hořčík jim taky…v tabletách, taky mě občas chytne křeč do nohy, ale taky mi dost tvrdlo břicho, teď je to, řekla bych už lepší.
Neboj, fotečky budeš mít. Ale někde píšou, že to dělají jen do 30týdne, takže asi tak tak.
Mě malý taky překvapil, že se ukázal..no ukázal, byl taky papulou zase v placentě, ale ke konci se tam už otočil celý a zakryl si, jak jde vidět na 3 obrázku hlavičku rukou :-)takže kdybych přišla až v této době, tak taky neuvidím nic. Z Ostravy mám jen rozmázlej flek, v Jičíně měli vymakaný utz, takže proto ten obličej je tak hezky vidět. Už 3 kámošky mi řekly, že v něm vidí mě…tak mě to potěšilo, páč já na těch dalších vidím Toma :roll:,ale tak my nevíme jak vypadáme, to fakt musí posoudit druzí.
Mě měl přijít kočár, ale taška k němu měla vadu, ulomenou karabinu..tak z eshopu jedou do Adamexu zase za 3 týdny, vemou to na reklamaci a až pak mi tedy pošlou komplet kočár i tašku, tak rodit se nechystám, ale ještě že jsem to objednala takhle brzy, kdyby se to stalo až v listopadu, tak bych byla jak na trni jestli to stihnu.
Kdy máš termín? Já v pátek 13.12 :jazyk:, ale na včerejším videu se ukázalo dle utz termín 28.11…tak uvidíme…
pa, hezký večer

• Citovat
  • Upravit
5112
17.9.13 18:11

U nás právě dělají 3D až od 26tt ale do kdy to nevím. Proto si myslím že to nestihnem, no neva…
Já neštěstí záda zatím nic. Teda kyselinu listovou už nejím, to prej stačilo do 1 trimestru… :think:
Kočárek nám chtěj koupit naši, už ho máme i vybraný, jen čekáme až nám na něj daj kačky :jazyk:
Já mám zatím termín 3. a 6. 12. ale četla jsem, že stejně pro doktory je výchozí termín podle poslední menstr. Stejně to je pak na mimi, to nevymyslíme my ani doktoři :lol:
No ale termín máme hodně podobný, tak kdo ví čí mimi se bude drát na svět dřív :D Já teda přenášet nechci :roll: :lol:
Tak ať mimi rostou, pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
20.9.13 17:51

Ahoj holky něco u vás nového?
Mě už týden pobolívá stydká kost a bolest se stupňuje 8o V noci mě probudila dolest asi vazů a uponů, na boku a okolo oběda se mi rozjela bolest do podbišku, ale to jsou asi ty vazy. Nejvíc mě to bolí při chuzí a při vtstávání z poslele, ze židle :think:
Máte to taky některá???
Jinak mimiš kope, takže nestresuju a doufám že se to brzy zlepší, tak pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.9.13 18:23

@Sisi 79 mě bolí stydká kost a třísla na pravé straně, stejně jak píšeš ty při chůzi, vstávání z postele i ze židle a když si mám oblíct kalhoty, tak to je děs, musím si pomáhat při zvedání nohy rukou, připadám si jak ochrnutej důchodce. Říkala jsem to doktorce a poradila mě, že se mám snažit ležet a odpočívat na levým boku a taky mi řekla, že je to nedostatkem hořčíku, tak jsem si nakoupila tabletky a magnesii, beru to týden, tak uvidíme jestli to pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
20.9.13 19:20

@Koopretinka Teď si mě rozesmála :lol: - že si ti nohu musíš pomáhat jak ochrnutej důchodce, protože přesně tak to mám i já, a taky si tak připadám :mrgreen:
Hořčík beru co mi MUDr napsala na křeče do lýtek co jsem měla v noci, tak si asi zvýším dávky. Na kontrolu jdu 1.10. tak si asi už nechám napsat rizikáč, i když jsem chtěla končit v práci až koncem října…
Tak ať máš brzy po bolestech :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.9.13 11:03

Aho holky, já četla tady na emiminku že magnesium se má přestat brát měsíc před porodem, je to prý kvůli tomu, že magnésium tlumí svalové vzruchy a tím by ztížilo porod (vypuzování miminka).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.9.13 11:13

@dundunda Ahoj, já mám do porodu 2 a půl měsíce a zobu ho asi 3 týdny. Mám ho stejně jen do další návštěvy u MUDr. tak uvidím jestli mi ho ještě napíše

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
21.9.13 11:16

Ahoj holky, dneska už mám po té hrozné bolesti, už jen standartně bolí st. kost :mrgreen: Myslím že se mi včera večer mimiš přetočil, protože co se dělo v břiše, to jsem ještě zezažila. Doslova jak ve Vetřelci :mrgreen: jsem se musela chechtat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3505
21.9.13 11:17

@dundunda Já ho beru od začátku těhu a do TP mám taky kolem 2,5měsíce a zatím mi dr. nic neřekla..Dokonce mi před 4týdny na KO řekla, ať zvýším dávky, že mám podrážděnou dělohu :nevim: Tak uvidíme co řekne v úterý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí