Březen 2013 - kdo našel // ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
26.9.13 14:19

@dundunda To já taky jím. Problém je, že co mi vždycky chutnalo a po čem se pěkně kyne mi teď moc nevoní - jako třeba sladký apod. Ani pizza mi nechutná. Tak fakt nevím, čím se mám krmit. :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
caspino
26.9.13 15:09
@Tofik píše:
@dundunda To já taky jím. Problém je, že co mi vždycky chutnalo a po čem se pěkně kyne mi teď moc nevoní - jako třeba sladký apod. Ani pizza mi nechutná. Tak fakt nevím, čím se mám krmit. :twisted:

jez jen na co máš chuť, já toho taky moc nepojím a malý roste hezky. Není podle mě důležité se přežírat, abychom měly 20kg za každou cenu navíc. Malý si veme živiny, které potřebuje a šmitec…ani za 2 se nemá jíst, píšou.. je to zbytečné, co pak s těmi kily po porodu. Tělo si řekne, co jíst a kolik…můj nízor :nevim:

• Citovat
  • Upravit
120
26.9.13 15:11

@Tofik A doktorky ti nic nedoporučilá? V kolikátém si tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.9.13 15:18
@caspino píše:
jez jen na co máš chuť, já toho taky moc nepojím a malý roste hezky. Není podle mě důležité se přežírat, abychom měly 20kg za každou cenu navíc. Malý si veme živiny, které potřebuje a šmitec…ani za 2 se nemá jíst, píšou.. je to zbytečné, co pak s těmi kily po porodu. Tělo si řekne, co jíst a kolik…můj nízor :nevim:

Tak @Tofik trápí že prcek má tak málo ale jestli doktorka to zatím neřeší tak je to vše asi v pořádku. Já vždycky koukám kolik má mít prcek v jakém týdnu a kolik mám přibrat já. Tak asi tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
229
26.9.13 15:36

@miláček123
Ahoj, mám z vás radost holky a Terezka ať pěkně kyne, ať jí máš co nejdřív u sebe.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
26.9.13 20:24

Caspino: @dundunda ta hodnota je z 28.tt. Já taky koukám, kolik má dítě vážit. Mělo by mít 1200g cca. Doktor říkal, že to ještě není špatný, takže je to asi ještě v nějakém rozmezí. Blbý je, že mně mimčo normálně neměří ani nedělají tenhle odhad váhy. Za tenhle odhad jsme pak navíc zaplatili 200 Kč!! :evil: Hrůza.
Nejvíc mám obavy aby pak jedlo a spalo. Snad to nebude po manželovi. ten prý nejedl ani nespal :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
27.9.13 09:49

@Tofik @Tofik Tak mě prcka vážili ve 20tt pak ve 31tt jinak se asi normálně neváží ale myslím že by u tebe doktorka měla a raději prcka hlídat. Mě naštěstí doktor dělá pokaždé utr. tak jsem v klidu. Hlavně at máš prcka zdravého a placenta pracuje jak má :palec: Četla jsem že to muže být i tím že placenta prcka nevyživuje jak má :pocitac: :,( Uvidíš co doktorka, snad si to ohlídá. Držím palečky at máš vše v pořádku a prcek se rozpapá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
1.10.13 16:11

Ahoj holky, včera ultrazvuk- mimi 1450g, plodovky dostatek, jen ten šmudla se ne a ne přetočit :(
Dneska kontrola, MUDr se nelíbil můj čípek, tak musím za týden na kontrolní utz spodem. Připravila mě na variantu, že mi může odtékat plodovka nebo mít stahy, ale taky prej vůbec nic z toho. Tak abych byla raději přpravená 8o
Zase zákaz všeho a jen odpočívat…A to nemám skoro nic zažízeného :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.13 17:45

Ahojky holky, tak jsem byla dneska na kontrole a jsem z toho celá rozpolcená. Mimčo je vpořádku, jen je prý malé a roste pomalu, v 30 tt mělo 1500 g a dnes v 34 tt má 1680 g, mám ho krmit banánama, hroznovým vínem a denně 3 lžíce medu. A to jsem celkově přibrala už 15 kg :-(. Dostala jsem prášky na tlak a taky na otoky noh, mám vysoký tlak a nohy mám jak bambulky. A příští týden znovu na kontrolu, jestli tlak klesl a mimčo povyrostlo. Mám z toho všeho špatný pocit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
1.10.13 17:56

@Koopretinka Koukám že jsme obě dopadly jak sedláci u Chumce :think:
Neboj to bude dobrý. Jen ho pořádně nakrm. Já mám taky už 13 kg nahoře, to pak vysportujem :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.10.13 12:06

Ahoj tak jak pokračujete s přípravama? :) my už jen pár brobnosti a pleny a máme připraveno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.10.13 12:27

Tak já už mám vše, klidně můžu jít rodit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:,ale to ještě nechci, jen ať si u mě hoví ještě nějaký ten den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.10.13 12:43

Já už taky mám tak nějak vše nutné, ale doufám, že vydržíme ten měsíc v kuse :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
7.10.13 12:56

Jj naše termíny se nějak rychle blíží :mrgreen: ale už se nemůžu dočkat, ted se snad těší víc manžel než já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5112
7.10.13 19:25

Jéé, holky tak to já mám zas jen ty plíny a začínám prát prďolovi věci. Už začínám stresovat, ale ten můj je teď delší dobu v tahu a není to kdy zařídit :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí