Poradna duly
Jana Čurdová
Janisku tak mi dej do zprávy heslo a já ti to zkusim nějak duělat, pak si ho změníš ju?
holky, asi si budete myslet, že sem vážně magor, ale já jsem snad radši, když je mi takhle. Když je mi dobře, jsem nervní a plašim
![]()
Ale pro dnešek už by to stačilo ![]()
Ivet, vim o čem mluvíš, drž se, ještě chvilku a bude to dobrý (aspoň takhle se uklidňuju já) ![]()
Marti, hodně štěstí u dr. Určitě bude všechno v pořádku ![]()
Zdravím všechny
, i nové těhulky a přeji pohodové těhulkování
Šemi
krásná čárka ![]()
Janisku já ten metřík vidím, ale máš tam nějak podivný datum, jestli máš TP 1.3. tak nemůžeš být 12+..koukni na to ještě ju ![]()
Jinak u nás to ví jen moji rodiče, o víkendu to povíme i tchýni a bráchům, ale jinak nic, čekám po kontrole aby bylo vše ok.
Janisku je ajo ty bláho ty máš hodne týdnu už, kdy jsi měla poslední ms? 25.5? ![]()
Ivet drž se, ať Tě to brzy pustí, já zatím ne
a doufám, že jako u prvního nebudu.
Marti myslíme na Tebe, pak dej vědět, jaké to bylo, mě to čeká zítra odpolko, tak jsem zvědavá…
Holky včera mě bylo večer tak zle, ne na
ale bolelo mě břícho, jako by měla přijít MS, navíc to bylo takové divné, až jsem dostala strach, abych nepotratila nebo něco, fuj, hned jsem si šla lehnout a ráno už to bylo dobrý, tak snad je vše OK
Ivuš taky sem to měla a plašila, nestresuj se, děloha začíná pracovat tak je to OK
…
Akti díky, pořád si říkám, že když nekrvácím, tak snad je to OK. Já se vždy děsím, protože u prvního těhu jsem neměla vůbec nic takového, kdybych neměla pupek, tak ani nevím, že jsem těhu… ![]()
Ivuš tak to máme úplně stejně, u 1.těhu jsem ještě ve 3.měsíci předcvičovala, zato teď si připadám jak těhule, krvácení,hematom,nevolnosti, si to teď vyžírám, ale jsem ráda že je zatím vše OK, snad…
Tak jsem zase trochu doplnila tabulku, ale teda ty první dětičky tam nemám, kdyžtak to ještě upravím a doplním… ale zase klasicky večer.
Mně taky nic není, maximálně jsem unavená. Pořád hledám náznak bříška a nic… fakt se tý první kontroly nikdy asi nedočkám. Ani si nechci udělat metřík, dokud nebudu vědět, na čem jsem… achjo, já bych to nejradši do 2.8. jenom prospala ![]()
Kaji děkujem jsi šikula a vydrž, uteče to. Mě to sice čeká zítra, ale po pravdě, na jednu stranu se těším, až klíčka uvidím, a na druhou stranu mám obrovský strach aby bylo vše jak má… První těhu jsem se dozvěděla až v 6 týdnu a to byla paráda, to jsem šla na kontrolu hned a byl klid, takhle tohle čekání je hrozný. Navíc před tím jsem byla v práci a tam my šlo tu mojí hlavu zaměstnat, doma moc ne, jak to jde, pořád se mi to v té hlavě honí…
![]()
Ivetza píše:
Marti, držíme palce, určitě to bude dobrýHolky, jak jsem říkala, že mi včera bylo dobře, asi to byl odpočinkovej den před dneškem. Dneska je to síla, zrovna jsem ohodila půl koupelny
Musim to jít douklidit, ale nejhorší je, že jak to vidim, hned zas
Pomooooooooooooooooc
Šemi gratuluji k //
A jinak prvorodička budu já a ještě někdo tady tuším psal, že taky ještě domá nemá žádné dítko, ale nějak se ztrácím pořád
Já mám za sebou snad poslední noční, v pátek to musím oznámit šéfce, ať mé další noční už předá někomu jinému.
Vítám nové těhulky ![]()
Holky já bych si taky ráda udělala metřík ale bojim se.. abych třeb něco nezakřikla ![]()
Evu děkuji ke gratulaci. Máte krásného pejska. Toho mají tady kousek od nás a to je medvídek! teda jestli to je ta rasa