Poradna duly
Jana Čurdová
@aktak81 Masáž jsem zkoušela, do určité chvíle to šlo, pak musel manžel. Ale stejně jsem nakonec byla šitá, malá šla ven moc rychle a hráz se nestihla přizpůsobit. Ani nástřih teda nestihli, byla jsem potrhaná. Teď to zkusím znova, alespoň rozmasírovat jizvu.
Já Vám holky děkuju za predane zkušenosti koupim si jeden balík těch vložek a uvidíme. Jinak tu odsávačku na mlíčko ste kupovali až po porodu že?
Mě teda prsa tekla hrozně… Ve sprše dokonce úplně stříkaly
a nemáte někdo zkušenosti s vložkama babylove? Já u prvního používala NUK, naopak johnsons baby mi přišli úplně na prd… Ale ty babylove stojí 40,– a NUK 120,–… To už je dost rozdíl… A jinak mi snad ve všem babylove vyhovuje, tak jsem je zkusila koupit… Dražší můžu koupit vždycky ![]()
@Lucie0123 Já odsávačku neměla, odstříkávala jsem ručně (odsávačkou je to určitě rychlejší), záleží, jak často to budeš potřebovat. Kdybych potřebovala dělat zásoby častěji, nebo se víc rozkojit, tak bych si ji asi pořídila, ale obešla jsem se bez ní v pohodě. Určitě bych kupovala až po porodu podle potřeby.
@Lucie0123 Odsávačku jsem koupila až asi tři měsíce po porodu… a stejně jsem nejlíp a nejvíc odstříkala ručně…
takže dopředu bych jí určitě nekupovala… při nejhorší ti půjčí v porodnici a mezitím ti někde z rodiny koupí ![]()
@xxpav.ka neodstříkávala jsem, přebytky se odpouštěly samy
@Suzuveverka jj zásoba v mražáku byla
a ten košíček se skládá ze dvou plastových částí, nacvaknou se na sebe, má tvar i velikost „hříbku na štupování ponožek“, na vnitřní prohnuté straně je uprostřed otvor v průměru cca 2cm na bradavku a na horní části toho kloboučku je takový zobáček, kterým se to mléko dá vylít, má to jednu nevýhodu, nesmíš se předklánět, jinak to vyteče (taky se mi to stalo, když jsem se naklonila hodně nad kočárem a neuvědomila jsem si, že tam mám ty kloboučky ![]()
@xxpav.ka jinak s to dá do podprsenky podobně, jako ty prsní vložky
@NikaKaa Díky, mrknu na to, asi by to bylo lepší, než na procházce ždímat plínu ![]()
@Lucie0123 Odsávačku jsem kupovala asi tři týdny po porodu, kdy přišla první kojící krize. Odstříkávání ručmo jsem zvládala taky, ale odsávačka byla rychlejší. Hlavně v noci, když výjimečně někdy malá i spala, jsem to zalomila taky a neměla jsem trpělivost na ruční odstříkávání.
@NikaKaa Já o tom Aniballu také přemýšlím, četla jsem recenze a samá pozitivní hodnocení.
Máte ho ještě někdo?
@Suzuveverka hlavně když máš tu mokrou vložku nebo plínu, tak to není nic příjemného a ještě bude docela chladno
Masáž hráze - praktikovala jsem, ale nakonec byl SC
Vložky do podprdy - našla jsem doma zbytek balíku babylove. Ale už nevím, zda mi vyhovovali.
Zkoušela jsem 3-4 značky, 1 byla blbá, ale už nevím která.
Odsávačku jsem měla dopředu ruční avent. Využila jsem jí mnohokrát, s kojením jsem se dost prala.
@Saffiraa to je to, samé pozitivní recenze, a když jsem četla diskusi na problémy po používání, tak skoro nikdo nic
Ty plastové sběrače mléka jsem měla od aventu. Koupila jsem je pozdě, pak už jsem vložky nepotřebovala. Budu to muset doma všechno pohledat.
Holky, kde kupujete ty vložky batist flower? zatím jsem je nikde neviděla a z netu se mi nechtějí objednávat kvůli poštovnému
a já mám dnešním dnem vypráno všechno mimi oblečení
byly toho dvě pračky…tak teď to ještě vyžehlit
věci na cestu z porodnice jsem nakonec vybrala z toho, co doma bylo, takže když mě do porodu nic necvrnkne do nosu, tak použijeme to
Mám body s dlouhým, legíny, ponožky, svetřík a plyšovou kombinézu… myslíte, že to stačí? na vršek dám v případě větší zimy ještě nějaké tričko nebo kabátek, ale co na nožky? Punčošky se takhle malé snad ani nedělají… takže jedině na leginy džínečky… holky, to je věda
![]()