Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Týninko-já byla dosti ráda že tam jsem mohla chodit ale ted mají nějaké ravidla stím plaváním nevím jak je to v brně ale tu v Blansku mužeš z dítětem chodit od roku víš.My nic nezkoušely až teprve tam mně říkaly jak to mám dělat z malím toho se neboj držím ti palečky aby jsi to měla co nejrychleji zasebou porudek a malou držela v ruce
![]()
Zdarec Brnooo,
Bubis tak to je mi líto, že tak trpíte, to je fakt dost nepříjemný, nám jediný co pomáhá je babycalm…prý je dobrý ještě nahřívat bříško pecičkama z DM.
Lužánky - jestli nám to vyjde s krmením, tak se přídáme v pondělí 18. - zelený quiny ![]()
Zítra to máme náročný jdeme na dvouměsíční KO a potom letím ke kadeřnici, no snad to zvládnem…
Zatím papa a snad pondělí se budu těšit ![]()
ahojte holky,
tak to je prima, ze se nas v tech luzankach sejde vicero
Tak ja tam budu taky.. jsme taky zeleni.. a co treba korzovat u kasny? trebbas ve 14:30 slet? ![]()
Krisulko , to byla skoda, ze dneska odpadlo cviceni.. jsem se tesila na zmenu
chjoo.. Ja jsem na zitra taky objednana ke kadernikovi, ale teda muzik bude hlidat tu hodinku, ja to nemuzu riskovat.. se mas ![]()
Tyninko , hodne zdaru, ![]()
Ivushko , to je teda bezvadny, ze jste si mohli zajet do Laa a taky dobra inspirace pro nas. Mame trimesicniho spunta a prijde mi jeste brzo na takovy vylety.. ale jsi psala, ze tam byly i mensi deti ne? Myslis, ze teda neni brzo? Nedovedu si to vubec predstavit, jak bych tam s nim zasapila.. NO jesti teda prijdes to tech luzanek, bys nam mohla popovidat ![]()
Sevco , Babycalm pouzivame, ale uz asi i ten prestava zabirat.. (ale je to rozhodne o neco lepsi, jeste ze jsi se o nem zminila..
) polstarek jsem koupila, pouzivala a pak jsem ho spalila v mikru.. tak jsem koupila druhej.. zatim zije.. ale taky moc nezabira… Doktorka nam na kontrole oznamila, ze bohuzel to vypada, ze malej bude jeden z tech mimisku, ktery to proste bude muset ten cca pul rok vydrzet.. on to vydrzi, ale co ja?
Holky tam sraz v Luzankach .. uz se tesim.. ![]()
Tyninko , preji rychly a nekomplikovany taky co nejmene bolestny porod a krasnou holcicku brzy v naruci!!!
tak super, uz se na pondeli mooooc tesim!!!
moje modra krava, Ivushina oranzovotyrkysova jane, zelený quiny Sevci a zeleny ??? Bubis si udelaji mejdlo
![]()
jo a budu cela krasna, protoze dnes uz tam kadernice byla a krisik vydrzel byt hodny, cili mam novou hlavu ![]()
Moc vám děkuji za podporu a přeju příjemnou pondělní schůzku - doufám, že budete mít hezké počasí. já už se tak těším na jaro .. hlavně na tu zeleninu a ovoce, jak bude zase dobré ![]()
Dobrou noc ![]()
Tyninka píše:Holky teda teď mě mrzí, že nebydlíém někde u Lužánek … pak bych s váma taky chodila na prochajdy - samotnou mě to asi nebude moc bavit
Tyninka: ja myslim, ze prece nebude takovy problem nasednout na salinu (6?, 7?) u Unionu a zajet primo k parku, ne?
Kazdopadne rychly a bezbolestny porod ![]()
Jinak pondelni srazik neslibuju, asi budeme jarňákovat v Beskydech. Ovsem pokud bude vse jinak, radi se vetreme
takova banda kocarku bude jiste neprehlidnutlena ![]()
Prdikum zdar,
neprihlasena Maggy
OK, tak ve 14,30 snad nám to bude tak nějak vycházet s krmeníčkem
.
Bubis, tak to je nahoubelec, to je fakt, že malej to chůdaček vydrží, ale ty probdělé noci …no u nás dnes ráno ve 3,00 ![]()
Krisulko, tak to už se na Tebe moc těšíme, krásná mamina s modrou károu ![]()
Ahojky, právě jsme přifrčeli z rehabilitace, zase všechno špatně leze po čtyřech vzad a podle tabulek by měl lézt vpřed…
, není to jedno ????
Super tak v pondělí nakopnu káru a 14,30 budu u kašny......teda děcka jestli to vyjde tak s tolika kočárama jsem ještě nevenčila ![]()
A mimochodem taky nebydlíme u Lužánek, ale nízkopodlažky to jistí, ne?
To je vlastně pravda, takže buď nízkopodlažky a nebo dofrčet autem, protože jsem si říkala, že normálně v mhd budu jezdit raději s babyvakem, protože s kočárkem je to u dnes dost protivných a netrpělivých řidičů dost o pusu. Naposledy, když jsem jela busem, tak jsem byla svědkem toho jak řidič zavřel jednu sotva chodící milou stařenku ( v rameni ) mezi dveře a rozjel se. STála jsem přímo u těch dveří a strašně jsem ječela na řidiče a snažila se ty dveře rozevřít … ten šíleně vyděšenej výraz té paní vidím do dnes ( pak se těm důchodcům ani nedivím, že se tak cpou ke dveřím a bojí se, že nevystoupí ). Kdybych nebyla těhotná, tak snad toho řidiče napadnu ![]()
No tak holky snad se ty prochajdy budou konat nějak pravidelně a já se budu moct s Vikinkou přidat ( jestli jí teda někdy porodím
)
Ivusho… to je hrůza co se těm doktorům všechno nelíbí, že? ![]()
Bubis … držte se s těma prdíkama. Je mi jasný, že se to lehce řekne a hůř dělá. Je to trápení… ach jo, kdyby proti tomu mohl člověk aspoň něco udělat, že?
Tak krásnou Valentýnskou noc brňandy ![]()
Tyninko, ježkovy zraky jsem úplně nervózní a asi i za tebe, protože mi připadáš úplně v pohodě a to je dobře
Ráno vždycky spěchám k PC jestli ses ještě ozvala.
Důchodci v Brně mají štěstí že mají takového ochránce!!!! Ale jinak samo litr souhlasím jízda MHD je skutečný adrenalin.
Když jedu MHD s kočárem tak JEDINĚ nízkopodlažkou, jinak se totiž všichni tváří že jsem na té zastávce neviditelná ![]()
Tak jak jsem včera psala že Víťa leze vzad, tak změna už leze i vpřed a to poměrně rychle - takže víkend je zabitej, musíme upravit aspoň obývák aby „škodič“ měl co nejméně šancí.
Ivusho, děkuji za podporu. Já tady budu asi pořád
V únorových miminkách mě předbíhají a já pořád nic, ale nechce se mi přenášet. Dneska plánuju horkou vanu a nějakej ten vyvolávací čajík … aktivita mi nějak nepomáhá, skořice a pupalka taky ne, tak těžko říct. Třeba zůstaneme dva v jednom ![]()
No toho se právě bojím, že budou lidi dělat, že jsem s tím kočárem as křičícím dítětem hrozně neviditelná a pak na mě budou házet strašný obličeje, když je o něco požádám a nakonec mi třeba malou vysypou
Takže si zjistím nízkopodlažky a nebo budeme v mhd používat vak, ale to bych měla asi za chviličku zničený záda … ten jsem chtěla pro vyřizování ve škole. No uvidíme až se prcinka vyklube ![]()
No vidíš to Víťa se naštval na doktory, že si myslí, že to neumí - přitom se mu asi jen nechtělo se před nima předvádět
Je to šikovnej chlapeček, ale je pravda, že ti nastává období děsně přísného hlídání. On se vlastně za chviličku postaví, tak to bude sranda ![]()
Tak jsem vykonala různé procedury a zatím se nic neděje … jen mi z té horké vany otekly strašně kotníky a bolí nohy … no su děsnej exot ![]()
Tak dobrou noc brňandy
Tyninka píše:
Tak jsem vykonala různé procedury a zatím se nic neděje … jen mi z té horké vany otekly strašně kotníky a bolí nohy …
Tyninko, promin, ale vzpomnela jsem si a svoje „vyhaneni“, ktere bylo podobne uspesne
![]()
neboj, za chvili tu miminko mas a uz se ho nezbavis ![]()
dobrou!
no jo .. všechny sme to chtěly a chceme nějak uspíšit ![]()
Nějak se mi nechce přenášet … už bych tu prdelku malou ráda chovala a netahala ji v pupíku ![]()
Tak já du do hajan a uvidím jestli se přes noc něco vytvoří ![]()
Dobrou noc holky a miminka ![]()
Teda vy jste experti
![]()
Vy vyháníte, a já jsem prosila za každý další den (každý deko dobrý ne?), uprosila jsem je jenom na 35+4................
Tyninko tak doufám že po tak náročném večeru už tě tady dneska neuvidím
, nebo minimálně že ti splaskly ty kotníky. Manža se mi v takových situacích vždycky smál a říkal že mám nožky jak Shrečík