Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No Tomasek je proste radioaktivni. Prave proto se bojim premyslet o druhem diteti. Jak je to jedno drak a druhe klidne, tak si rikam, co kdyz je to klidne dite Tomas ![]()
těžko neboj kdybys viděla tu naší noční sovu nelžu od narození do přsně Vánoce 2009 kristepane to není možný že jsem to vydržela
chodila spát nejdříve v 23 45 možná později a jednou šla i ve 3 ráno a pravidelně jsme lehly padly doslova po pulnoci.
Mít je obráceně tak snad nespím byla taková celý den spala a spala a v noci se smála byla nějaká otočená nešlo ji otočit ani za boha ![]()
A Nelinka je jiná ta prostě zaleze a budí se ale někdy ráno už v 6
to Nikča měla v té době pulnoc ![]()
terak muž řekl Nikolka je též radioaktní to se pozabijí ti 2 ![]()
Marry, a v kolik vám to vyhovuje odpo? Jak to vidím u nás, dřív jak v 16hod. tam nebudeme…tak na nás počkejte ![]()
Terak, jestli je to lepší, tak to tam radši zamluv, abychom se tam vešly ![]()
Já teda nevím jak u vás, ale u nás se ty povahy dost mění. Když byly holky mimina, tak jsem říkala, že chci mít 2 Viktorky, jak byla hodná…a teď? Vztekloun na zabití
![]()
Holky, tak kolik se nas tam potka, kdyz to dam ve stredu na treti. Vejdem se urcite, spis jen abychom mohly usurpovat hned ten prvni stul u hraci plochy a mely prehled, co ditka delaji ![]()
Nekoukám, jsem na netu a do toho uklízím ![]()
My přijdeme později, ale určitě dorazíme…no a mě s dvojčatama poznáte určitě, to je jasný ![]()
Marry přijde taky odpo…a myslím, že ještě psala Hkac???
Tak já vás budu hledat u 1.stolu ![]()
holky já zjistila že je volno tu středu a muž řekl mám tam jít taky
jsem mu spíš řekla hlídej si chvíli nelinku a já půjdu sama s Nkolkou ![]()
já budu mít dítě co bude mít růžovou bundičku s kytičkama a fešáka čepičku
nemůže bez ní jít nebot je moula ![]()
Marry11 píše:
holky já zjistila že je volno tu středu a muž řekl mám tam jít takyjsem mu spíš řekla hlídej si chvíli nelinku a já půjdu sama s Nkolkou
Jezis to je pekny
To mas fakt hodnyho chlapa. Ten muj mi taky vzdycky neco takoveho nabizi. Naposledy, kdyz jsem mu rikala, ze bych jela nekam na vikend s kamaradkou, jako relax, cviceni, masaz atd. A on pry… tak chtela bys abych pohlidat Toma? Nejak chudak nepochopil, ze slovo relax, se neslucuje s ditetem, a ze ja uz jsem od zacatku pocitala s tim, ze by ho hlidal ![]()
Ja tam zavolam, jak otevrou a potvrdim. Na kolikatou to mam dat, na treti, na ctvrtou?
já mám mozek nějaký špatně nalajnovaný na datumy
ono ještě není 17/11
apk mně dodal to je čtvtek
když mně oznamuje včera že je doma od středy tak jsem to špatně pochopila ![]()
No on spíš myslel tam jít společně pak řekl co já bych tam dělal a a doma s Nelinkou řekl já sám co bych s ní dělal
![]()
Takže bych tam razila s 2 dětima
ju to bude akce
My tedy jsme volní po obědě po té 13hodině i s výpravou není problém dat oběd Nikči dřív ta je schopná sedět se lžičkou v 9 a čekat ![]()
Takže za nás od 14 ti.
To rána je horší Nelča dnes spala až do 8 něco to já byt někde v 9 Nikča vstane tvrdí mně že je strašně unavená ![]()
kattkka píše:
Muzete mi to tedy shrnout kam se jde a v kolik??
1. jdeme do http://www.bublilend.cz/kontakt.html
2. sraz první v 9.30. který volně bude přcházet do odpoledních hodin, kdy někdo příjde ve 14. nědo v 15 a někdo v 16hodin. ![]()
nevím jestli dorazíme, jestli do té doby Lůci přestane kašlat, soplit a teplotu už nemá. Podle toho jak vyvádí, hopsá, tak je zcela zdravá ![]()
terak a malý je tak aktivní?To je přímo pro Nikolku ta je hyperaktivní mám pocit to ani není možný já mám pocit že je to jiná povaha to naše druhé dítě to je takový klidný nic ji nerozhází kouká spí a jí ted začla víc koukat a sova ji napiši že neponocuje tak byla vzhuru do 1 do rána
ale je po očkování 2 má v sobě tak ji asi něco trápilo.
Ale jinak je malá Nikolka hodná a přítulná a ukecana co ta nažvaní a v pondělí by se mně to hodilo budu mít sraz s paní na předání tak bycom mohli rovnou od tramvaje vyjet na sraz