Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jo a malá nám včera padla uplně do komatu spánku v 20 hodin do rána n o nedivím se pes den spala 1 hodinu za celý den
dnes dospává ![]()
Marry11 píše:
labbell pamět mám dobrou tenkrát si byla těhulka malá ještě nebylato ted ani nevím kde to je to je někde za Slatinou
to je dálka co k nám do Krpole
Mně je to jedno kde bude sraz i kdy bude kromě středy kdy jdu s malou do poradny ale asi očkovat nebude
Marry: zebetin je za Bystrcem a za nasim kopcem ![]()
těsně vedle já bych si dala mapu ale 0neměla jsem čas studovat tak to je tedy zase tak daleko ste všichny tak daleko ale my možná se brzy taky )přestěhujem včera nám došlo potvrzení nájmu a muž už hlásí:uff to je síla to už je na odstěhování na otázku jak babička říkavala to je na cigaretu tak měn řekl ne to je na podpálení baráku ![]()
kattkka jasně větší dítě bych taky neřešila, ale Bet je ještě malá, všude leze, hlavně do výšek..takže ji musím být za zadkem. ![]()
marry11 týý jo já vůbec nevím už su zblblá, ale až tě uvidím určitě si vzpomenu. A katka má pravdu je to za Bystrcem..nebo Kohoutkama…jak se to vezme..
A kam by ste se stěhovali??
holy poradte nábytek koupit postel:
Teda Jirka ten má výmluv to je sía už to tu skoro bylo koupi nové postele 3 týdny běháme i víkend jsme odložili jednuo tchýni a v neděli si zkusil postel a zjistl že ji potřebuje na zakázku
ted má výmluvu na jo co když nám nevleze do nového domu
takže si tu postel snad musím vybrat jenže asi na zakázku tak mně napadaná jen to dobré spaní na masné a tam je to teda síla
a stěhování nejraději Slatina budu to mít blíž k ostatním?
![]()
A nebo Líšen.
JIný čtvrti sou nerealný ale prý už je to blízko on je takový že čeká až se nám vše přebere ale prý nemovitosti padají
Koupi hdd byla síla čekat tak dlouho až se vytopila továrna a pak byl za draho
![]()
Tak to n aplánujte Nikča si ráda pohraje s dětima já odreaguju s Neli na klíně ![]()
počki label my se neviděli já mám pamět jak si byla těhotná a měla si nic acynka
![]()
Marry11 píše:
počki label my se neviděli já mám pamět jak si byla těhotná a měla si nic acynka![]()
Já su mentoš
![]()
My máme postele ze Sconta..koupili sme teda docela drahý rošty i matrace, ale ty už máme 6 let, takže taky řešíme kam na jiné. A vy teď bydlíte v domku a chcete do bytu nebo jak to máte??
ale prosím tě bydlíme v panelku 2+pokojový a platíme 10 562
a to je už myslím včetně teda topení a vody. Ale už prý je to moc a chceme jít do domku jenže v Brně nerealné
leda mtí štěstí no ale ten můu chce zahrádku a to těžko v Brně a bydlet směr Blansko no to nevím jak bysme se viděly těžký oříšek ![]()
A nebo byt a ten seženeš do 2 milionů většinou v Brně.
Těžký co?
Ale prý už je to na pořádným seznamu ![]()
my byly v Jeně už skoro jsme koupili až si nato lehl a zjistl že má nohy mimo postel ![]()
A sconto olympia ta se stěhuje z olympie já už ti ani nevím ale už mně to leze po krk.
Dle JIrky já ti budu o 5 minut vstávat dřív a budu tam ty peřiny dávat a nemusím koupit postel ale pak ti slibuju ji koupím překlad nebudou peníze na postele nebot budem zadluženi
![]()
Ale já vím že bych ráa to Brno mám tu mamku to bysme se neviděli prostě jenže to je tak do bytu a můj sen domku bude v příští životě ![]()
Máme nájemní byt co rok zvedají a už se tu odstěhovalo lidi prodat to nechtěj a prostě nato jak je starý nemá už žádnou cenu majitel je soukromník ![]()
marry: jenomze to si nevyberes.My mame sice vlastni ale na hypoteku a platime 11600hypoteku plus 4 inkaso i tedy s fondem oprav je to novostavba coz fond oprav neni vysoky ani naklady ale vim ze treba babicka plati 8 tisic za tri lidi a ma v tom i fond oprav si nevyberes a bydli v panelaku.
A barak smer Blansko za 2mil.nesezenes leda k rekonstrukci.Vim o cem mluvim 6let jsme hledali aji klidne radovku by jsme brali.Leda ze by jsi bydlela u Boskovic tam je to realnejsi za Boskovicema.ALe co jsem pochopila vy by jste bliz Brna.
já myslím Katko až rájec tam seženeš už slušný barák přes 2 miliony a kousek v Brně moc ne
.
No jenže to bude jakože tvoje v 50ti letech že a toto ?Tady se vlastně nedá udělat ani kuchyn ani koupelna abych tomu rozuměla.
Takže asi tak a je to pro nás i malé 2 děti a 2 pokoje prosím tě chodím tu ppo hračkách jak překážková dráha.
J8 že to bude naše jednou a můžem si s tím dělat co chceme tady toto ne a spousty peněz.
Uff Neli jsem probudila už mně to bylo divný že spala tak hura za ní se pak ozvu
a taky že pořád to tru zdražují to je taky směr ten nájemník může řícti 18 000 kč nebo si běžte a ted si tu zřid pěknou kuchyn a tak dále tak to myslím…Ale kdoví ten můj je strašně přemýšlivý než něco učinní takže tu umřu ale prý že ne že už je to do 2 let v plánu
ale první plán byl až Neli začne chodit tak to bude už pomalu za pul roku tak to aby si pospíšil ![]()
My sme v těch Žabinách platili stejně, tak sme se naštvali a postavili sme nad manželovýma rodičama půdní nádstvabu. Tchýně sem vůbec nechodí, ale když chceme jít pryč tak jí dáme chůvičku a jdeme- súper!! Oni mají dvůr a my zahradu (na tu stejně nikdy nechodili), ale peněz to teda stálo jako kdyby sme stavěli novej barák–ono se to taky ani moc ničím neliší.
labbell pamět mám dobrou tenkrát si byla těhulka malá ještě nebyla
to ted ani nevím kde to je to je někde za Slatinou
to je dálka co k nám do Krpole 
Mně je to jedno kde bude sraz i kdy bude kromě středy kdy jdu s malou do poradny ale asi očkovat nebude