Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marry11 píše:
díky bohu manžel doma Neli zvládla usnout na 6 minut a jede normálně dál ted už kouká v sedátku a se starší si hraji s legemto už není pravda já už nevěřím že někdy padne
a to se ještě smála hlasem se spaní asi nás slyšela s Nikolkou
no ja mela siestu do 17:05
![]()
teda 3 hodiny?to fakt neznám a malý je starší to nespí už ani nepamauju mám to zapsaný od 14/12 pí 2 hodiny za den v kuse den co den
ale včera nám zase padla jak hruška v 20 30 ale prý je rozmazelená či posedlá matkou, čekala na mně až si ji vezmu a za vteřinku spala a to jsem si tu psala knížku a musela jsem to přerušit to dostala takový záchvat že mně ji bylo tak moc líto chudinka malá a jen sem se k ní přiblížila už udělala takový zvuk, pokojený a spokojeně za 5 minut usnula ![]()
Ta by křičela ještě doted za pul rou ji bohužel nedokáže uspat ![]()
zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem ![]()
balenka píše:
zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem
Vítáme nově příchozí!!!
balenka píše:
zdravím všchny brňandy!
Bydlím kousek od Brna, ale v Brně pracuju. Jsem teď těhu a hledám někuho na pokec, tak jsem zdovolením vlezla sem
ahojky balenko, vitej, kdypak cekas mimi? bydlis daleko od brna? zrovinka se chystame udelat srazik, tak doufam, ze se taky pridas ![]()
markytka3 píše:balenka píše:ahojky balenko, vitej, kdypak cekas mimi? bydlis daleko od brna? zrovinka se chystame udelat srazik, tak doufam, ze se taky pridas
zdravím všchny brňandy!
Jé to by bylo parádní!
Bydlím v Bílovicích nad Svitavou, takže do brna asi 5 minut
Čekám po 7mi letech druhé dítě, ale mám pocit, že za tu dobu je tolik nových věcí, že je to jako poprvé ![]()
Termín mám 3.8.
balenka tak to máš 1 zastávku do židenic a pak 1 zastávku dalších vlakem do Krpole ![]()
A máš termín na Nelinku tak to dodrž ![]()
Marry11 píše:
balenka tak to máš 1 zastávku do židenic a pak 1 zastávku dalších vlakem do KrpoleA máš termín na Nelinku tak to dodrž
Ty máš Nelinku?
Každý, kdo se na mě podívá říká, že to bude kluk… ![]()
Do práce jezdím autem, abych stíhala odpoledne vyzvedávat Julinku za školy, ale máš pravdu, že vlakem je to jen 2 zastávky na hlavák a busem (jezdí k nám MHD) je to asi 15 minut na Starou Osadu.
hm to je fajn jasný z obřan ![]()
my jezdíme trošičku dál až přes Blansko kousek dál každý víkend k babičce.
TAkže vím že je to kousek co já se najezdila vlakem k manželovi ![]()
balnak nevím zda vidíš popisy máme doma 2 ještě starší 3,6 měsíců Nikolku
už mně lidé říkají a třetí bude na N jak ![]()
ne třetí není zatím
ale do pul roku se domluvíme
![]()
Přece jen Nelišek je tak hodnoučký miminko sice vůbec nespinká ale je tak zcela posedlá maminkou, že je to krásné ![]()
Jde o domluvu zda to zvládneme finančně ![]()
Marry11 píše:
ne třetí není zatímale do pul roku se domluvíme
![]()
![]()
Přece jen Nelišek je tak hodnoučký miminko sice vůbec nespinká ale je tak zcela posedlá maminkou, že je to krásné
Jde o domluvu zda to zvládneme finančně
No to jo, je děs, že se člověk musí na takové věci ohlížet…
no je ale je to holý fakt ale my to třetí miminko moc chceme tudíš uvidíme co uvidíme ![]()
Zatím by to bylo strašné opustit Nelinku kdybych byla v nemocnici ona by se uplakala k smrti a mně by z too bylo moc smutno. Nejdřív v roce nebot nevěřím, že by to bylo bezproblémů člověk musí myslet i takto a Nelinka předvedla takovou scenku v kočárku když jsem šla s Nik k mudře že ječela na celou ordinaci až sem vylezla nesnese hold ani babičky uklidnila se až mně viděla