Bude někdy líp?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
K.Black
31.12.12 21:48
@Nenulka88 píše:
Tak to každopádně, ale nějak na to slovo „neplánovaně“ začínám být alergická. Nehledě na to, že věřím, že čekala, že když s oním otěhotní, mávnutím proutku se změní v úžasného otce a partnera. :roll:

to je možný, i by to odpovídalo co zakladatelka píše dál, ach ta mladická hloupost, jenže už je pozdě no :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
31.12.12 21:48

@K.Black od prvního unora se máme stehovat do bytu, nasi bydlí tři patra nad tím bytem kde budeme bydlet..mamka mi řekla, že me v tom nikdy sama nenecha, že mi se vsím pomuze takže v tom taky není problém :,( problem je holt ve mě :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
4336
31.12.12 21:50

No vidíš, buď ráda za takovou skvělou maminu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3657
31.12.12 21:51
@Anonymní píše:
@Nenulka88 to jsem určite nečekala! chlapa si najdu líp když budu sama a ne když budu mít díte to dá snad rozum ne?

Nic z toho, co tu píšeš nedává rozum. Musím to napsat na plnou pusu, na*rala sis do bot, každopádně bys teď do nich měla prásknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
31.12.12 21:53
@Anonymní píše:
@K.Black od prvního unora se máme stehovat do bytu, nasi bydlí tři patra nad tím bytem kde budeme bydlet..mamka mi řekla, že me v tom nikdy sama nenecha, že mi se vsím pomuze takže v tom taky není problém :,( problem je holt ve mě :zed: :zed:

Máš pravdu, problém je v tobě. Budeš se trápit, to ti říkám předem, proč to neuděláš obklikou, maminka ví co prožíváš? asi ne že?

• Citovat
  • Upravit
3657
31.12.12 21:54
@K.Black píše:
to je možný, i by to odpovídalo co zakladatelka píše dál, ach ta mladická hloupost, jenže už je pozdě no :nevim:

No právě… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
31.12.12 21:54
@Anonymní píše:
@Nenulka88 to jsem určite nečekala! chlapa si najdu líp když budu sama a ne když budu mít díte to dá snad rozum ne?

to je ale totální békovina, věř mi ;)

• Citovat
  • Upravit
1147
31.12.12 21:55
@Anonymní píše:
@K.Black od prvního unora se máme stehovat do bytu, nasi bydlí tři patra nad tím bytem kde budeme bydlet..mamka mi řekla, že me v tom nikdy sama nenecha, že mi se vsím pomuze takže v tom taky není problém :,( problem je holt ve mě :zed: :zed:

Vidíš, tak aspoň že máš někoho, kdo ti pomůže, když ti bude nejhůř. Ty to víš, že problém je v tobě..Ten tvůj se nezmění, především se ale nezmění, ani když se ti narodí dítě. Musíš si to ujasnit sama v sobě a rozhodnout se..Ale věř tomu, že po ČR chodí opravdu hodně chlapů, co se chovají normálně a ne tak hnusně jak ten tvůj. Třeba tě někde takový normální čeká..jenže jak to zjistíš, když tomu nedáš příležitost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
31.12.12 22:03

Rozhodně situaci řeš dřív než se miminko narodí. Až bude dítě tak budeš potřebovat pomoc. A takovýhle nevyzrálý floutek Ti s ním asi moc nepomůže. Já Ti rozumím, taky jsem ve tvém věku byla ve vztahu, který mě dost ničil a mnohokrát jsem se do něj vrátila. A po jeho opuštění mi trvalo snad 5 let než bych se k němu nevrátila, kdyby řekl. Naštěstí neřekl.

Ale sama vidíš, že to není chlap pro život a kvůli miminku budeš muset být silná. Zkus se poradit s rodiči, sestrou kamarádkami. A vážně si zařídit život sama. Zkus ten kruh rozetnout. On si Tě totiž takhle neváží. Zkuz to osamostnění pojmout jako způsob jak vylepšit Váš vztah. Jak ho změnit.

Mám kamarádku, té se manžel zamiloval jinde, už byli před rozvodem. Ona byla v té době žena v domácnosti. Tak si našla práci, chodila na kurzy angličtiny a manžel se jí za půl roku vrátil a prý je to jako na začátku. On jí měl prostě moc jistou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31104
31.12.12 22:05

Jinak ještě drobnost, já mám jednoho z nejlepších chlapů pod sluncem, ale v šestinedělí jsem ho málem zabila a moje novorozené dítě mě také přivádělo k šílenství. A to to dítě bylo hoooodně chtěné. Hormony jsou sviňa. A půjdou proti Tobě. Takže vážně opři se o mamku a zkuz to řešit už teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
quassa
31.12.12 22:15

Asi jsem blbá, mladá, ale jsou s ním i hezký chvilky kdy me chytne a rekne ze me miluje a já rázem vždycky zapomenu na to co mi dělá…víc mi dělá špatný veci než ty hezký,

Tak si představ, že za pár let budeš se stejným chlapem (a možná i horším) a ještě k tomu s dítětem (možná i se dvěma). Já být tebou tak bych ho opustila, protože chlap, který nepracuje (i když zdědil peníze - pokud nezdědil miliardu, že by do konce života nemusel hnout prstem), všechno svede na ženskou a ještě s tahá s jinýma stojí s prominutím za ho*no…
Pošli ho k šípku, bez takového hejska ti bude mnohem líp ;), i když ti to tak ze začátku nejspíš nepřijde… :srdce:

• Citovat
  • Upravit
18305
31.12.12 22:21

Dovolím si takovou vsuvku: jak chlap stárne, tak ho opouštějí ty kladné, milé a příjemné projevy osobnosti a přidávají se nemoci, nevrlost, sebestřednost, očas i trocha záchvatů zuřivosti… To říkám zodpovědně jako chlap.
Zkus si představit, že teď tě deptá jenom „málo“. Že se to s přibývajícími léty bude zhoršovat.
Opravdu sis toto vybrala a toto chceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
31.12.12 22:39

Buď ráda, že máš super maminu, která ti se vším pomůže. Pošli ho k šípku, jsi mladá, zasloužíš si lepšího chlapa pro sebe a „tátu“ pro mimčo. S takovým by tebe ani prcka nic hezkého nečekalo a teď jde hlavně o to malé, aby mělo spokojený domov!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
31.12.12 22:42

Milá zlatá.. myslím, že sis eště kapánek málo sedla na pr***.. zkus si pročíst diskuse jinejch holek tu.. jak prchaj od debilů, co je mlátí.. s miminkem, nemaje kam.. šetříc po desetikorunách, aby mohli zdrhnout a jde jim kolikrát skoro o život..
když mi bylo tolik jako tobě.. tak jsem byla podobně zamilovaná do chlapa, kterej mi průběžně dělal ze života peklo.. byla jsem průběžně zralá na bohnice.. tehdy jsem si řekla, že budu s ním, dokud nebudu mít pocit, že mi bude lépe bez něj.. doslova si ten moment po prořvaný noci pamatuju jako včera.. dneska je mi 32.. a odcházím od něj.. a jediné co si říkám je, že jsem to měla udělat dávno..
zkus si dát takovej úkol, že ho necháš bejt třeba na 2 měsíce.. a pak se rozhodneš.. to není, že ho opustíš teď hned.. získáš nadhled, uklidníš se, uvidíš co on atd.. ;)
mě hodně pomohlo si uvědomit, kolik je okolo opravdu fajn chlapů.. v ten moment jsem samozřejmě chtěla jen jehooo… ale zkus zavřít oči.. a představit si, jako když jsi byla malá.. jak vypadá ten tvůj princ z pohádky.. :andel:
lepší?
zkus si toho prince aspoň na chvíli představit každý den po dobu těch 2 měsíců.. klidně s ním kdykoli mluv o čemkoli..
nikdy jsi nepřemýšlela, že „průsery“, které člověka potkají většinou znamenají velkou změnu k lepšímu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
31.12.12 22:47

Ja bych chtela jen podotknout ohledne toho, jak jsi psala, ze lepe najdes chlapa, kdyz budes bez ditete. Ono to neni tak uplne pravda, ze sve zkusenosti vim, ze nekdo si prave vybira svobodou maminku, protoze je tam predpoklad, ze je vyblbnuta a zodpovedna. A i ti chlapi jsou vetsiou uz takovi, co vedi co chteji a nepreletaji, vazi si rodiny. Jdi mlada, muzes si vybirat :)
Drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria