Budoucí maminky - Bystrc a okolí

• Otevřená skupina

Maminky z Brna na mateřské dovolené, které si chtějí povídat a taky společně kočárkovat a trávit užitečně volný čas se svými dětmi.

Otevřená skupina (volný vstup pro všechny návštěvníky)
Otevřené přispívání (kdokoliv může příspívat do skupiny)

8784
14.10.10 22:09

Budoucí maminky - Bystrc a okolí

Ahoj, jsem nastávající maminka z Bystrce. Hledám na pokec i na vycházku nějakou nastávající maminku z Bystrce a okolí. Jsem na neschopence a občas mi chybí někdo s podobnými pocity. Termín porodu mám kolem 30.3.2010. Ráda si popovídám a nebo zajdem na procházku s kýmkoliv, kdo má chuť. Bystrc a okolí je výhodou, ne nutností. Nemusíme pořád mluvit o těhotenství, můžem pokecat o životě, o koníčcích, o bydlení. Prostě o čemkoliv. Ráda s tebou prolezu krámky s módou na těhulky a nebo na mimčo.

:-D :lol: :dance: :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1720
18.10.10 08:44

Ahojky, bydlím v Kníničkách, teď v září se nám narodil chlapeček, jestli chceš, tak se ozvi, můžem vyrazit třeba na prochajdu, já už teda s kočárkem, a pokecat:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.10 12:06

Ahojky,
sice nejsem z Bystrce, ale taky jsem na neschopence a vlastně žádnou těhulku z Brna neznám. Termín mám cca 17.4. :-) Zatím nemůžu moc ven, protože mě pořád trápí nevolnosti, ale lepší se to. Zhubla jsem dokonce 6kg. :-(
Taky bych si ráda povídala, později třeba procházky a nakupování.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
18.10.10 20:44
evi.an píše:
Ahojky, bydlím v Kníničkách, teď v září se nám narodil chlapeček, jestli chceš, tak se ozvi, můžem vyrazit třeba na prochajdu, já už teda s kočárkem, a pokecat:-).

Ahoj, tak jo. Můžem se na další týden domluvit a vyrazit na procházku a pokec. Kolik ti je? To je tvoje první? To je pěkný, chlapeček. My čekáme holčičku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
18.10.10 20:46
Dubnatko píše:
Ahojky,
sice nejsem z Bystrce, ale taky jsem na neschopence a vlastně žádnou těhulku z Brna neznám. Termín mám cca 17.4. :-) Zatím nemůžu moc ven, protože mě pořád trápí nevolnosti, ale lepší se to. Zhubla jsem dokonce 6kg. :-(
Taky bych si ráda povídala, později třeba procházky a nakupování.. :wink:

Ahoj, odkud jsi? Jo nevolnosti, to jsem taky měla. Ale po 16.tt mě trochu opustili. Teď už mi bývá blbě jen, když zapomenu pravidelně jíst. Až ti bude lépe, můžem vyrazit po obchodech. Jen mám neschopenku a mohu ven jen odpoledne. Dopoledne většinou spím, jím a odpočívám. Někdy taky uklízím a brouzdám po netu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1720
19.10.10 11:53
Kote5 píše:
evi.an píše:
Ahoj, tak jo. Můžem se na další týden domluvit a vyrazit na procházku a pokec. Kolik ti je? To je tvoje první? To je pěkný, chlapeček. My čekáme holčičku. :-)

Ahoj, je mi 26, je to náš první prcek, Adámek. Holčička snad bude další v pořadí:-), přála bych si dvě děti - páreček, tak uvidíme, jak nás příroda obdaří. Už máte jméno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
19.10.10 16:49

Jsem z Lesné, což je trošku jinde, ale nevadí, až mi nebude tolik blbě a troufnu si na mhd, tak není problém dojet do města nebo do Bystrce.. :-)
Tak až mi bude líp tak se určitě můžem domluvit a vyrazit do města nebo někam.. :wink:
Jinak jsem teď v 15tt, ještě nevíme co čekáme, to se dozvíme nejspíš na velkém UZ 7.12, jsme zvědaví, ale nezálěží nám na tom. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
19.10.10 21:10

Ahoj, stále se nemůžeme rozhodnout. Ale je ještě dost času. Říkám si, že mě něco časem napadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
21.10.10 21:47

Tak nějak se čím dál rím vís přikláníme ke jménu Miška, tedy Michalka. Ale ve hře je ještě Eliška a Ivanka. Kluka moc nepočítáme, ale projistotu je nachystaný taky. Jeníček, Martínek nebo Kubík. Ale myslím, že to bude holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
26.10.10 20:51

Ahoj já bydlím u Veveří, takže to mám na Bystrc kousek. Ráda se přidám do party :-D
Termín máme na konci listopadu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8784
26.10.10 23:10

Ahoj,
tak to už očekáváš prakticky každý den? Jaké to je na konci těhu? Máš strach z příchodu mimča? Já občas mám děsivé sny. A to mám do porodu dost daleko. :-)Kdy jsi začla cítit poprvé pohyby? A jak jsi poznala, že je to prcek? Co čekáte?

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4960
29.10.10 11:52

Už se to blíží :lol: Ještě aspoń 14 dní vydržíme a pak se uvidí. :lol: Ve středu jsem byla na předporodním kurzu v Bohunicích a dost měto uklidnilo :palec:
Pohyby jsem cítila jako prvorodička docela pozdě někdy v 22 tt, jsem asi necitlivá, ale teď mi to teda bobul dává se vší silou :lol:
A jak to vypadá u Vás ? Kotě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
1.5.11 12:48

Ahoj, my jsme přímo z Bystrce, malý se narodil těsně před Vánoci. Po Bystrci nikoho neznáme,bydlíme tu chvilku tak bych ráda s někým vyrazila :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.6.11 12:42

Ahoj, jsem taky z Bystrce a uvítám nějakou mamču na procházky s kočárkem aj. mám 6 měsíční mimčo a 4 letou holčičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
609
18.4.12 12:48

Ahoj maminky a budoucí maminky!

nějaká nová maminka nebo těhulka v Brně Bytrci nebo okolí (nebo prostě někde v Brně :lol: )? Ráda bych oživila tuto diskuzi,čekám mimčo v červenci 2012 a ráda bych našla kamošku na pokec a procházky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Návštěvy uživatelů

Moderátor skupiny