Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo Buffalo@Zuzinka512 no já jsem na to taky zvědavá… taky máme pidi byt a nejdřív musej přijet naši odvést pár věcí k nim na barák, abychom se sem vůbec vešli ![]()
Ahoj, mám dotázek, nebudeš bufika ke konci roku prodávat? Pokud ano, měla bych zájem.
@gustik Ahojky, no ještě nevím, mám v plánu si ho nechat na druhý, ale fakt nevím,…je možný, že se třeba zblázním do buffala black
.
Ale na rovinu jsem ještě nad tím nepřemýšlela, že bych se ho zbavovala ![]()
Jo, holky, tak jsem si nakonec taky pořídila jako golfku bee+ all black a jsem teda nadšená, fakt. K buffalo super doplněk. Je lehoučký, krásně se najíždí na obrubníky, zvládá i kočičí hlavy a má super velikej koš
Tak jak jsme se obávala, tak jsem nadšená ![]()
@lulii píše:
Jo, holky, tak jsem si nakonec taky pořídila jako golfku bee+ all black a jsem teda nadšená, fakt. K buffalo super doplněk. Je lehoučký, krásně se najíždí na obrubníky, zvládá i kočičí hlavy a má super velikej košTak jak jsme se obávala, tak jsem nadšená
tak to sme na tom uplne stejne;-) a dokonce mam beecko i v all black:-) a teda doporucuju letni strisku, ta je dokonala… mam soft pink i s podlozkou a nema chybu
@lulii
ten je luxusní, ale limity jsou limity. To by doma asi neproslo. Kdyby nahodou dej vedet. My uz dalsi neplanujem. Kdyz by byl pekny, nezniceny, pouzity, bylo by to super.
Ahoj můžu se prosím zeptat kdo už má buffa a rodili jste někdy červenec srpen do kdy Vám mimča vydrželi v korbě a jaký jste měli na zimu fusak? moc děkuji
@Terreeza píše:
Ahoj můžu se prosím zeptat kdo už má buffa a rodili jste někdy červenec srpen do kdy Vám mimča vydrželi v korbě a jaký jste měli na zimu fusak? moc děkuji
ja na konci srpna a v korbe by mohla byt jeste ted i s fusakem, ale uz chce koukat- mam teda holcicku zizalu, ale mista tam melafakt hodne;-) sportak jsem dala par dni zpatky aje taky super…
@88petra děkuju moc za info já mám termín taky konec srpna a můžu se ještě prosím zeptat jaký máš fusak? a jestli stejný budeš používat i do sporťáku?
@Terreeza Terez, já mám fusak elodie details a lodger bunker a oba jsou super ![]()
@lulii no já právě do korbičky bych chtěla ten lodger ten se mi moc líbí ale pak do sporťáku na další zimu ten originál od bugaboo ale manželovi se to moc nezdá
na co dva a tak..
@Terreeza mam tp 11.8 tak jsem taky premyslela, zda se mi mala vejde do hluboke korby. Moje dve deti jsem jiz vozila ve sportaku. Ale nemela jsem BgB. Takze toto je dobre zjisteni ![]()
Za to ty dva fusaky jsem mela elodie d. mi vubec nedrzel v kocarku, sjizdel a nesedel pekne. A ten lodger max do te hluboke korby ve sportadich mi take nesedel. ![]()
Neni nad original prislusenstvi. Mela jsem Bee+ S origo fusakem a parada. ![]()
Ale taky by me zajimalo zda ten velky BGB fusak vleze do hluboke korby
poradi nekdo??
@Julika a není to tam nahňácané na obrázku vypadá že je do tvaru toho sporťáku