Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Bugaboo Buffalo?
Přidejte zkušenost s Bugaboo BuffaloHolky, my jsme do hluboké korby používali fusak Emitex Mumie, byl super teploučký, dělá se v mnoha barvách, délka přesně pro hlubokou korbu, nikde se nemuselo nic nahrnovat a skládat. Cenově vychází kolem 800,– takže by pak Vašim drahým polovičkám nemuselo vadit, pořídit druhý do sporťáku. ![]()
Ve sporťáku používáme Elodie Details (ty novější typy už mají přehrnovací část přes opěrku, takže pěkně drží) a taky máme BGB Arctic. Oba jsou krásné, teplé a mohu je doporučit.
![]()
@andatko Je super teplý a teď, když už je tepleji, používám tu druhou část, která není tak teplá. Takže jsem ráda, že využiji fusak na podzimní, jarní i pořádně zimní počasí… A pak rovnou do sporťáku s ním.. ![]()
@Terreeza není, kolem hlavy se stočí. Není kolem hlavy moc silný, takže je to OK, v okolí holky mají mnohem více děti nakuklené než já s Arctikem v BGB… Přijde mi akorát…
@Terreeza Má tu horní vrstvu ve dvou provedeních, takovou extra teplou a jednu tenčí, podzimní…
@Julika moc díky za info… no mám brouka v hlavě s touhle investicí jsem počítala až další rok..
Tak stejne ma clovek vic fusaku. V autosedacce. V hluboke ve sportaku. Me slo prave o to teplo. Ze ten artic mi prisel teply jen jsem nevedela, zda pujde i do korby.
Jeste pokukuji po tom andy warhol
ale spise do sportaku aby vynikl.
@Julika opravdu uplne zanika a krasne se tam vejde. Vubec nic neprecuhuje ![]()
Nase mala je konec srpna, v hluboke byla do brezna, ale vesla by se i ted, a asi i s fusakem, na delku urcite, na sirku by mela tesno ale na vyspani dobry, ale chtela videt, tak uz mame sportak…
@Terreeza píše:
Ahoj můžu se prosím zeptat kdo už má buffa a rodili jste někdy červenec srpen do kdy Vám mimča vydrželi v korbě a jaký jste měli na zimu fusak? moc děkuji
Ad fusak, do hluboke mi arctic prijde velky, nacpany..do hluboke jsem mela stokke a do sportaku origos arctic bgb a je super…
@Terreeza píše:
@88petra děkuju moc za info já mám termín taky konec srpna a můžu se ještě prosím zeptat jaký máš fusak? a jestli stejný budeš používat i do sporťáku?
ja mam lodger bunker;-) puvodne sem mela odenwalder do autosedacky (doporucili mi v nemecku, kde sem buffa kupovala), ale z toho mi zizala vyrostla asi ve3 mesicich… lodger je skvelej, do sportaku ho zkusim taky, ale mam limitku bilej, tak nevim, mala bude uz chodit…lituju, ze sem ho nemelaod zacatku
@Ivett z MK
nad tim stokke jsem take premyslela. Mela jsem ho ve stokke a byl super.
Takze se tam vejde?
Taky pro me dobra informace
diky