Bydlení a příspěvky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@aneta.ji spíš tu všem vadí ten přístup typu co mi dá stát, když dává jiným. Já taky na první dítko brala kdeco (tehdy sociální příplatek cca 100,– jeden kvartál, přídavek na dítě). Ale rozhodně jsem to nebrala jako samozřejmost, byla jsem vděčná, že pomoc existuje.
Prostě to ber tak, že máš práci, rodičák a časem bude líp. Musíš ještě chvilku vydržet u rodičů. Když na to nemáš, nemůžeš se osamostatnit. Rodina si prostě pomáhat musí. Stát je tu až tehdy, když rodina pomoct nemůže.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@colafit já taky měla dobu kdy jsem neměla co do huby ale určitě ne s dítětem na krku to by šla hrdost stranou!! a zadarmo dneska nic není to si rozhodně nemyslím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 ale odrazový můstek si musí zajistit sama nebo zase od rodiny. Tohle nemůže suplovat stát jenom proto, že někdo chce bydlet sám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terezz píše:
@Princess69 ale odrazový můstek si musí zajistit sama nebo zase od rodiny. Tohle nemůže suplovat stát jenom proto, že někdo chce bydlet sám.
Presne tak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdo si nemysli ze he neco zadarmo.proc kazdy hlefa v kazdem prispevku neco zleho a podle gotoho reaguje???
clovek si sem prijde pro radu a ne pro kritiku
ja se do prace tesim a chci se osamostatnit
ptala jsem se na moznosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Terezz jasne ze rodina si musi pomahat
ja bych bez nich nebyla nikde
to spis jestli to vydrzi s nama ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kattkka Ježiši to nemá cenu s váma vůbec o něčem diskutovat máte asi dokonalej život ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji já si myslím, že děláš přesně to, co je v Tvých možnostech. Budeš chvíli chodit do práce a bydlet u rodičů a až našetříš něco málo do začátku, můžeš koukat po možnostech bydlení. O státní byt můžeš zažádat i teď, třeba se na Tebe štěstí usměje dřív. Chápu, že bys radši chtěla bydlet sama co nejdřív, ale bohužel to asi tak rychle nepůjde. Držím palce, ať to je co nejdřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
![]()
@ana11
dekuju ti moc anicko
snazim se delat maximum pro ni
urcite s tim pocitam, ze zustanu jeste nejakou dobu u rodicu a potom pujdeme do sveho. dekuju ti jeste jednou moc za podporu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko pokud děláš brigády tak nemáš příjem jen 3800,– ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69
nema to cenu, ale dekuju ti za podporu
jsi zlata
me motivuje ted to, ze budu pracovat jak vztekla a jednou se budu tesit z toho ze mala bude mit bydleni se mnou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 píše:
@kattkka Ježiši to nemá cenu s váma vůbec o něčem diskutovat máte asi dokonalej život
Ne nemame ale mame takovy jaky si ho udelame. A starame se sami o sebe. NESPOLEHAME NA STAT
a necekam ze nekde neco dostanem zadarmo ![]()
Nejlepsi system je dostat obecni nebo statni byt a jit zadat o prispevky na bydleni. To je taky uzasne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
Bohužel pracovala jsem, ale měla jsem na výběr. Buď odejdu dohodou nebo mě dají paragrafodešla jsem radši dohodou
spousta zaměstnanců z té firmy tak odešla
A mě slovo PRACOVAT rozhodně není cizí
!
Bez průšvihu není „paragraf“
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aneta.ji píše:
Nikdo si nemysli ze he neco zadarmo.proc kazdy hlefa v kazdem prispevku neco zleho a podle gotoho reaguje???clovek si sem prijde pro radu a ne pro kritiku
ja se do prace tesim a chci se osamostatnit
ptala jsem se na moznosti.
Když jdete do práce, dá se předpokládat, že se vaše sociální situace změní k lepšímu, pak je váš dotaz zde bezpředmětný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Princess69 @aneta.ji proč si myslíte, že všichni ostatní mají všechno zadarmo. Já jsem si v životě musela všechno tvrdě vybojovat, ale nikdy jsem si nestěžovala, že někdo od státu dostane víc než já. Byla i doba, kdy jsem jedla chleba se solí. Chtěla jsem se osamostatnit a byla hrdá na to přiznat, že na to nemám.