Bydlení a příspěvky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
colafit
1.9.13 12:28

@Princess69 @aneta.ji proč si myslíte, že všichni ostatní mají všechno zadarmo. Já jsem si v životě musela všechno tvrdě vybojovat, ale nikdy jsem si nestěžovala, že někdo od státu dostane víc než já. Byla i doba, kdy jsem jedla chleba se solí. Chtěla jsem se osamostatnit a byla hrdá na to přiznat, že na to nemám.

• Citovat
  • Upravit
1035
1.9.13 12:37

@aneta.ji spíš tu všem vadí ten přístup typu co mi dá stát, když dává jiným. Já taky na první dítko brala kdeco (tehdy sociální příplatek cca 100,– jeden kvartál, přídavek na dítě). Ale rozhodně jsem to nebrala jako samozřejmost, byla jsem vděčná, že pomoc existuje.
Prostě to ber tak, že máš práci, rodičák a časem bude líp. Musíš ještě chvilku vydržet u rodičů. Když na to nemáš, nemůžeš se osamostatnit. Rodina si prostě pomáhat musí. Stát je tu až tehdy, když rodina pomoct nemůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.9.13 12:37

@colafit já taky měla dobu kdy jsem neměla co do huby ale určitě ne s dítětem na krku to by šla hrdost stranou!! a zadarmo dneska nic není to si rozhodně nemyslím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1035
1.9.13 12:39

@Princess69 ale odrazový můstek si musí zajistit sama nebo zase od rodiny. Tohle nemůže suplovat stát jenom proto, že někdo chce bydlet sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.9.13 12:40
@terezz píše:
@Princess69 ale odrazový můstek si musí zajistit sama nebo zase od rodiny. Tohle nemůže suplovat stát jenom proto, že někdo chce bydlet sám.

Presne tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.9.13 12:42

Nikdo si nemysli ze he neco zadarmo.proc kazdy hlefa v kazdem prispevku neco zleho a podle gotoho reaguje??? :( clovek si sem prijde pro radu a ne pro kritiku :) ja se do prace tesim a chci se osamostatnit ;) ptala jsem se na moznosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.9.13 12:44

Terezz jasne ze rodina si musi pomahat ;) ja bych bez nich nebyla nikde ;) to spis jestli to vydrzi s nama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
1.9.13 12:46

@kattkka Ježiši to nemá cenu s váma vůbec o něčem diskutovat máte asi dokonalej život :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
1.9.13 12:46

@aneta.ji já si myslím, že děláš přesně to, co je v Tvých možnostech. Budeš chvíli chodit do práce a bydlet u rodičů a až našetříš něco málo do začátku, můžeš koukat po možnostech bydlení. O státní byt můžeš zažádat i teď, třeba se na Tebe štěstí usměje dřív. Chápu, že bys radši chtěla bydlet sama co nejdřív, ale bohužel to asi tak rychle nepůjde. Držím palce, ať to je co nejdřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.9.13 12:51

:hug:
@ana11
dekuju ti moc anicko :) snazim se delat maximum pro ni :) urcite s tim pocitam, ze zustanu jeste nejakou dobu u rodicu a potom pujdeme do sveho. dekuju ti jeste jednou moc za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
1.9.13 12:53

Zakladatelko pokud děláš brigády tak nemáš příjem jen 3800,– ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
1.9.13 12:54

@Princess69
:hug: nema to cenu, ale dekuju ti za podporu :hug: jsi zlata :) me motivuje ted to, ze budu pracovat jak vztekla a jednou se budu tesit z toho ze mala bude mit bydleni se mnou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
1.9.13 12:59
@Princess69 píše:
@kattkka Ježiši to nemá cenu s váma vůbec o něčem diskutovat máte asi dokonalej život :lol:

Ne nemame ale mame takovy jaky si ho udelame. A starame se sami o sebe. NESPOLEHAME NA STAT :pankac: :pankac: a necekam ze nekde neco dostanem zadarmo :pankac:

Nejlepsi system je dostat obecni nebo statni byt a jit zadat o prispevky na bydleni. To je taky uzasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.9.13 13:03
@aneta.ji píše:
Bohužel pracovala jsem, ale měla jsem na výběr. Buď odejdu dohodou nebo mě dají paragraf ;) odešla jsem radši dohodou ;) spousta zaměstnanců z té firmy tak odešla ;) A mě slovo PRACOVAT rozhodně není cizí ;)!

Bez průšvihu není „paragraf“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
1.9.13 13:05
@aneta.ji píše:
Nikdo si nemysli ze he neco zadarmo.proc kazdy hlefa v kazdem prispevku neco zleho a podle gotoho reaguje??? :( clovek si sem prijde pro radu a ne pro kritiku :) ja se do prace tesim a chci se osamostatnit ;) ptala jsem se na moznosti.

Když jdete do práce, dá se předpokládat, že se vaše sociální situace změní k lepšímu, pak je váš dotaz zde bezpředmětný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat