Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
Ano tak to je normální, že dělá rekonstrukci.Ale když zadaná sousedka bydlí s partnerem a věděla by o tobě, že bydlíš sama, mohla by ti dělat naschvály, že doma má chlapa a ty ne
@inkakřivák píše:
Netvrd žes nikdy nezavidela těm, co žijí sami. Já tedy ve chvíli, kdy byl chlap služebně pryč, já na ATB, jedno dítě s laryngitidy právě poblite v postylce a druhé řvouci s teplotou kvůli zubům - jak já si v tu chvíli přála být osamělá svobodná bez závazků jako ta mrcha vedle!
Me naposled chytl záchvat zavisti, kdyz jsem byla za kámoškou v Berlíně, sedela s ni v busu bez klimosky, venku asi 40 a v busu rovnou 100°C, a pristoupily tri Španělky. Ja vypadala jak čerstvě opareny prase, možná jsem i tak smrdela, moje tri vlasy prilepeny potem ke krku, koláče az ke kolenum, a tyhlety mrchy vypadaly, ze stoji v nějaké klimatizované bubline, zadny pot, tváře jak broskve, nádherný vlasy a dokonce se dokazaly smát, aniz by je z horka trefil slak. Dodnes si pamatuju ten pocit, myslim, ze to fakt byla závist ![]()
Já mám svihlou sousedku, co strašně nahlas začne řvát, když si myslí, že ji někdo slyší. Takže třeba vyleze ven a schválně tam má business hovor a na celou čtvrt vřeští, aby všichni slyšeli, že je manažerka. Není to jen můj dojem, už jsme se o tom bavili i s dalšími sousedy, že nám její hlučnost vadí. Když má dojem, že ji nikdo neslyší, je potichu. Jednou mi ruply nervy a když začala zase řvát svůj business hovor tak nahlas, že jsem měla pocit, že mi stojí u ucha, začala jsem já řvát na partnera, ať nezapomene vyndat párky a máslo z lednice
zalezla rychlostí blesku. Nyní třeba začnu zalévat nebo dělat jiný hluk a ona zaleze. Díkybohu jsou to jinak bezproblemovi sousedi, ale jak s ní ten chlap vydrží nechápu.
@Ba-stet ted mi doslo. Ona i bydlela sama.
to byla teda mimoradna mrcha, jen ja husa to nepochopila ![]()
@Mika.ella1 Trojitá mrcha! Ještě že nejsi tak vnímavá jako zakladatelka, ušetřila sis hodně smutku a závisti ![]()
@Anonymní píše:
No a tom píšu, ty některé baby sou opravdu takové.
Venku je hezky, co kdybys šla na procházku a provětrala si mozek namísto toho, že sleduješ, co všechno „schválně“ sousedi podnikají, aby Tě naštvali?
@PetraJ píše:
Prosím tě, beztak to dělají, aby tě naštvali a ukázali, že maj prachy a můžou si dovolit něco rekonstruovat.
Zakladatelko, čistě teoreticky, i kdyby to bylo, jak píšeš a sousedka byla hlucna kvůli tobě - co bys s tím jako chtěla dělat? Kolik je tobě a kolik sousedce?
@Anonymní píše:
Nejsi paranoidní? Koho by bavilo být celé hodiny hlučný jen proto, aby měla sousedka pocit samoty? Připomíná mi to naší sousedku. Je blázen, také nás obviňuje, že jsme hluční schválně a vše jí děláme naschvál. Prostě máme divoké děti a občas je musíme porovnat. Nemůžeme v bytě pomalu ani chodit, aby neřvala, že schválně dupeme. Dojdi si k psychologovi a nepruď.
Tak ale to musím reagovat, nedá mi to. Máme to úplně stejný. A jsem moc ráda, že takovyho magora nemáme pod nama jen my ![]()
@inkakřivák píše:
@Kelsey těžko říct, ale ta sousedka by jistě bydlela ráda sama. Než s chlapem, se kterým se baví, užívá si sexu a radovánek. To by přece normální ženskou nikdy nemohlo bavit. Normální ženská totiž sedí u zdi s uchem nalepenym na hrnek na tdi a sleduje, co sousedi.
Teď jsi to vystihla naprosto přesně. To dělá ta naše ![]()
@martinka28 tak jste pěkni sobci! To nemůžete mluvit nahlas, aby se nemusela tak trápit? Ještě bude mít potíže s krční páteří. Tak hezky přidejte na decibelech, ať je spokojená, že jí taky zavidite.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Možná jo, byla hodně nesebevedoma, uz jenom kdyz sla, tak se celá tak choulila, jako by chtela bejt neviditelna, pak jsem ji asi tak patnact let nevidela a ted pred md v bance chodila na pokladnu s trzbou kolem mě a poprvé když mě tam zahlidla, tak se skoro otocila, ze pujde pryc, jenže nemohla, to by nedonesla tu trzbu 🤦♀️ 🤷♀️ No a pak jsem náhodou zahlidla, ze prodava v takovym stánku v pasazi vino. Takže me asi zase nenavidi, protože ja drepim v bance a ona chudak tohle. Teda viděno optikou zakladatelky. Na jednu stranu je to chudak, ale ta zabednenost a neochota to změnit me rozčiluje, takze nevim, jestli ji mam litovat, nebo ji to přát, když je taková