Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@inkakřivák píše:
No vidíš, prochazka, bazén, to je dobrý. Jenom ten drink, nevim, jestli je to dobrý nápad. Zaprvé na léky se pít nemá a za druhé lovit chlapy v baru je takové laciné. Tamnic pořádnýho nepotkas. Ale tak na nějaký to johoho by to mohlo stačit.
Víš jaký drink to byl? Ty si mě viděla brát léky?
Které to byli?
![]()
No ty třeba chodíš do baru lovit, ale já byla v kavárně s přáteli.
Ty to nějak znáš ![]()
A už to tu přechází do trapnych urážek. Prostě smiř se s tím, že si z tebe a tveho příběhu děláme legraci, protože jsi napsala nesmysl. A že neumíš poznat nadsazku je smutné.
Že ty ty léky vubec nebereš. No doufám že té ti přátelé doprovodili a bylo johoho. I když podle tech tvých reakcí nevím nevím, pusobis poněkud nerudně. Že oni tě nechali stát před barákem a odešli? No tak vydrž, Prtka, bude johoho jindy. A sousedka bude závidět
@inkakřivák píše: Že ty ty léky vubec nebereš. No doufám že té ti přátelé doprovodili a bylo johoho. I když podle tech tvých reakcí nevím nevím, pusobis poněkud nerudně. Že oni tě nechali stát před barákem a odešli? No tak vydrž, Prtka, bude johoho jindy. A sousedka bude závidět
Já myslím, že z johoho se stane nový terminus technicus. Genialni výraz ![]()
Zakladatelko, začátek byl vtipný, teď po 16 stranách je to už trochu monotematické. Všichni to chápeme - ty jsi skvělá, sousedka závistivá mrcha my tady blbý a s psychiatrickýma diagnózama ![]()
@Anonymní píše:
Taky když je doma jedna televize a chlap se chce zrovna dívat na sport a ten druhý se musí přizpůsobit a tvářit, že ho to taky zajímá, protože jinou možnost nemá, mezitím co ta sousedka od vedle, která bydlí sama se může v tu chvíli dívat na co chce…
Hele, k nam uz dorazila moznost zpetneho prehravani
.
Ale argumentaci televiznim programem by jako vyhodu single zivota nepouzila ani ma sedmdesatileta tchyne.
Navic bych rekla, ze mlada dvacetileta holcina nebude s chlapem koukat na bednu, ale venovat se daleko prijemnejsim vecem, coz je mmj vyhodou paroveho zivota. Ty kdyz chytnes slinu na „johoho“
, muzes tak maximalne naladit Kriminalku Andel a klikat na mysku pri pohledu na Davida Svehlika. Nebo dat hrnecek na zed a pripojit se k sousedum
. Ale zase ti nikdo nekeca do toho, na co budes koukat.
@ontarova.stara ale snaží se. Byla plavat a na drinku. Že to johoho nedopadlo, no tak příště.
Se tak nezer zakladatelko. trochu lehkosti…
Stvou Te sousedi, odstehuj se.
Ale teorie, ze ti sousedka zavidi, ze bydlis sama, ta je dokonala:).
Mně by zajímalo, zakladatelko, jestli tě takhle proudí jen ta sousedka. Nebo ještě někdo? A kdy s tím ta sousedka začala? ![]()
Tyjo, jedno ‚johoho‘ a celý barák má z toho radost.
Šmankote, to je geniální. Chudáci sousedi. ![]()
@TRG no sousedka je o 11 let mladší, možná hezká atraktivní, tak prostě bude nejhorší - starší baby a chlapi asi zakladatelce nevadí
@Anonymní píše:
Ja? Copak já o tobě psala, že byl víkend mohla si jít ven mezi lidi? Copak já ti psala, že jsem celý víkend byla doma?
Ty píšeš z cesty. Já na to čumím, že píšeš, že jsem měla jít mezi lidi.
Kdyby si mě to nenapsala dnes, tak bych v pátek, sobotu a včera venku vůbec nebyla. Jsi inteligentní
Pokud netrolis a diskuze byla myslena vazne, nikomu nejsi povinna vysvetlovat, kde jsi byla a co jsi delala pocas soboty, nedele…i kdybys byla na mesici, nemas se diskutujicim proc zpovidat. A pisu to proto, protoze nemam rada, kdyz se na jednu navali presila, ktera na jednu utoci. Za srandu jsem, ale ne za tohle, ze ti tady strkaji leky a podobne. Takze nic nemusis tady nikomu vysvetlovat, kde jsi byla a co jsi delala.
Pokud bude sousedka vriskat, zapni krasnou hudbu a prd na ni. A dej bacha na to koureni, abys jim nesmradila balkon, aby zase oni nemeli problem s tebou.
Ale houby, je to troll. Pokud jsem si všimla, tak jakmile zazvonilo, přestala odpovídat.
Je dobře, že sleduje výuku.
Jo a k té krásné historces johoho. Co kdyby se v baraku domluvili, a jakmile ona začne se svým au au, tak svorně zařvat johoho. To by bylo!
@stinga píše:
@TRG no sousedka je o 11 let mladší, možná hezká atraktivní, tak prostě bude nejhorší - starší baby a chlapi asi zakladatelce nevadí
To by byla ta lepší varianta. ![]()
Jinak já mám v blízkém okolí taky člověka, kterému všichni všechno dělají naschvál, všichni mají všechno lepší a jednodušší, mají se líp, ona za nic nemůže, vždycky má hlavní podíl viny někdo druhý, prostě si ta osoba život vyloženě užívá plnými doušky. Hysterická osoba.
@Anonymní píše:
Protože mi jeden z nich může závidět, že bydlím sama a oni si to dovolit nemohou. Mohou se bavit normálně, což nedělají.
a kdybys bydlela s chlapem, tak bys zas registrovala sousedy, co bydlí sami a namlouvala si, že ti závidí. Ne, nezávidí ti nikdo, jsi jim ukradená a podle toho se chovají. Boha, my jsme s chlapem taky různě hluční, podle toho, co vyvádíme..
Ty jsi dobrý magor..
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ja? Copak já o tobě psala, že byl víkend mohla si jít ven mezi lidi? Copak já ti psala, že jsem celý víkend byla doma?

Ty píšeš z cesty. Já na to čumím, že píšeš, že jsem měla jít mezi lidi.
Kdyby si mě to nenapsala dnes, tak bych v pátek, sobotu a včera venku vůbec nebyla. Jsi inteligentní