Bydlení sama a sousedé.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
76939
19.11.19 13:07
@Anonymní píše:
Ona ti to řekla? Nebo je to jen tvá domněnka? Bydlíš tady ty nebo já?

prosím tě fakt urychleně navštiv lékaře, než se ti to zhorší

• načítám...
Anonymní
19.11.19 13:08
@Anonymní píše:
A jak ty víš, že pro ni nejsem zajímavá? Ona ti to řekla? Žádnou tady zadanou mladou sousedku není slyšet, jen ji. Nebo myslíš, že tady nás samotných bydlí víc a ona je tu jediná bydlící s klukem? V mém patře bydlí mladí sousedé taky a neslyším je. A okolo mě dokonce i s detma. Ale zrovna já závidím jen ji, že? :lol: no hotovo.

Dělá ti ta diskuze, konflikty a bádání se dobře tady? Kamarádka to mívala taky a jedná se o poruchu co se léčí. Neboj se toho, opravdu ti pomohou. Nejtěžší je přiznat si, že to potřebuješ. :hug: A zdravotní stav.

• Upravit
56149
19.11.19 13:08

Tak uz nekrmte trolla ne.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 13:09
@stinga píše:
prosím tě fakt urychleně navštiv lékaře, než se ti to zhorší

Problém těhle poruch, je, že si to ti dotyční nechtějí nebo stydí přiznat a do krve bojují, že nejsou nemocní :?.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:09
@jkra píše:
Tak uz nekrmte trolla ne.

Nemocného trolla :(.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:16
@malákráličice píše:
Jak vis, jake ma a nema sousedka zajmy? Byt tou sousedkou, mam z tebe strach.

Taky začínám mít tady strach z jedné uživatelky, která mi tu píše ať mám koníčky, přitom ani nevedela, jestli mám nebo ne. Tak to co vy tady na mě, já na tu sousedku. Vidíš jak to vypadá? Používám slova a věty tady uživatelek. Takze hodnotíš výroky zdejších uživatelek ne moje.
A jelikož tady nebydlíš, tak o tom nic nevíš, jen co si sama překroutíš podle sebe.
Tady bydlí víc mladých párů i v mém patře a zadná není taková hlasitá… Jak pozná že jsem doma jako ta jediná určitá.
Jenže těžko ti to tady psát, dokud nezaziješ nepochopíš.
Nebo si snad myslíš, ze tady bydlí ona jediná s klukem? Sorry jako, ale druzí sousedé o tom jejím si povídali jak je jim toho kluka líto, jak je ona urvana. To taky nejsou moje slova.
Takže když o tom nic nevíš, nebydlíš tu a nejsi toho osobně součástí, tak raději mlč. Protože se jen ztrapnuješ

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:19
@Anonymní píše:
Dělá ti ta diskuze, konflikty a bádání se dobře tady? Kamarádka to mívala taky a jedná se o poruchu co se léčí. Neboj se toho, opravdu ti pomohou. Nejtěžší je přiznat si, že to potřebuješ. :hug: A zdravotní stav.

Ty jsi marná, potřebuješ lékaře spíše ty. Co vidíš v druhých je odrazem tebe. Že ty si dnes nevzala léky? :think:

• Upravit
41283
19.11.19 13:20

Souhlas, je to troll. Nemá cenu ho dál krmit, už to točí do urážek a trapností.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 13:21
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi marná, uvědom si, že ta sousedka na tebe zvysoka se.. ehm kašle

Ano a jdi se konečně už léčit, ty tvoje paranoidní bludy :roll:

• Upravit
Silverine247
19.11.19 13:21
@Anonymní píše:
A jak ty víš, že pro ni nejsem zajímavá? Ona ti to řekla? Žádnou tady zadanou mladou sousedku není slyšet, jen ji. Nebo myslíš, že tady nás samotných bydlí víc a ona je tu jediná bydlící s klukem? V mém patře bydlí mladí sousedé taky a neslyším je. A okolo mě dokonce i s detma. Ale zrovna já závidím jen ji, že? :lol: no hotovo.

O zavisti tady ale pises ty, snad ze ona by ti mela zavidet, ze si muzes dovolit bydlet sama… no hele uplna vyhra v loterii :mrgreen: A randal dela schvalne jen kdyz ma nasmirovane, ze jsi doma. To, ze nemas jak si overit, jak se chova, kdyz doma nejsi, to je asi bezpredmetne :roll: Fakt s tim zajdi nekam radsi, nez ti zacne zavidet i postacka, co ti bude schvalne nosit postu jen kdyz nejsi doma.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:24
@Silverine247 píše:
O zavisti tady ale pises ty, snad ze ona by ti mela zavidet, ze si muzes dovolit bydlet sama… no hele uplna vyhra v loterii :mrgreen: A randal dela schvalne jen kdyz ma nasmirovane, ze jsi doma. To, ze nemas jak si overit, jak se chova, kdyz doma nejsi, to je asi bezpredmetne :roll: Fakt s tim zajdi nekam radsi, nez ti zacne zavidet i postacka, co ti bude schvalne nosit postu jen kdyz nejsi doma.

Neboj už se na tom pracuje, aby neměla přehled kdy jsem doma. Ráno, dopoledne a ejhle, sousedka je v klidu ;) když věděla, že jsem doma tak ji byl plný barák.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:29
@Silverine247 píše:
O zavisti tady ale pises ty, snad ze ona by ti mela zavidet, ze si muzes dovolit bydlet sama… no hele uplna vyhra v loterii :mrgreen: A randal dela schvalne jen kdyz ma nasmirovane, ze jsi doma. To, ze nemas jak si overit, jak se chova, kdyz doma nejsi, to je asi bezpredmetne :roll: Fakt s tim zajdi nekam radsi, nez ti zacne zavidet i postacka, co ti bude schvalne nosit postu jen kdyz nejsi doma.

Vyrůstala jsem v generaci, která si poradit umí. Nic jinyho nám v ty době nezbývalo.
A už mám osefovano, že když neví, že jsem doma, je v klidu. Ale jakmile vidí u mě svítit, nebo slyší, že peru tak neví co by roupama dělala aby byla slyšet. Ta holka se opravdu nudí. Proto taky píšu, že by měla mít nějaký zájmy a ne se bavit tím, aby ji bylo slyšet. Ostatně.. Každý máme jiný zájmy.

• Upravit
80153
19.11.19 13:29
@Anonymní píše:
Píšeš mi ať si najdu nějakého koníčka. Jak víš, že nemám žádné zájmy? Přijde mi, že trpí nějakými bludy

No těmi trpis očividně ty. Zejména bludem o vlastní důležitosti a zajímavosti pro okolí. Protože jak se zdá, víš o ní první poslední a neustále si sugerujes, že co dělá, dělá jen kvůli tobě. Tomu se už říká opravdu kvalitní obsese.
A je ti tedy těch 31? Nějak si začínáš protiřečit - když vlastně ne. Ty si protirecis od začátku. Sousedka je hlučná protože ti závidí že jsi sama a je hlučná, protože chce, abys ji záviděla, že má chlapa. No nebýt toho, že jsi jen v podstatě otravný troll, tipla bych tě na nejakou skoro čtyřicítku, co ji bijí hodiny na poplach. Myší vlasy, myší vzhled, myší IQ. Závidí všem a všechno.

Příspěvek upraven 19.11.19 v 13:37

• načítám...
Anonymní
19.11.19 13:32
@Anonymní píše:
Neboj už se na tom pracuje, aby neměla přehled kdy jsem doma. Ráno, dopoledne a ejhle, sousedka je v klidu ;) když věděla, že jsem doma tak ji byl plný barák.

A pro info. Vybírám si teď dovolenou, tak mám přehled, že když neví, že jsem doma, je ticho, ale jakmile zmerči, že je sousedka sama doma tak už má roupy na hlasité zájmy.
Neboj, nejsem blbá, umím si poradit. :P ;)

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:34
@inkakřivák píše:
No těmi trpis očividně ty. Zejména bludem o vlastní důležitosti a zajímavosti pro okolí. Protože jak se zdá, víš o ní první poslední a neustále si sugerujes, že co dělá, dělá jen kvůli tobě. Tomu se už říká opravdu kvalitní obsese.

Ty jsi marná. Zajdi si s timhle k psychiatrovi a ukaž mu co mi tady píšeš. Paranoidní myšlenky které si sama vyfantazirujes. Něco se sebou dělej.

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová