Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Rychlá chůze je zdravá, rychle vybehnes z domu, zabehnes si pár kilometrů, uklidnis se, vyprodukujes endorfiny a hned se budeš citit líp a nebudeš ji závidět
@Anonymní píše:
Tak je logické, že vím o ní první poslední, když se nám sousedum tady předvádí aby ji bylo slyšet.
A špunty do uší si opravdu kvůli ní dávat nebudeme, ani rychle chodit po schodech, jen proto, že tady máme blázna.
My? její královská výsost? ![]()
Jo a co jsem se tak bavila v pátek v kavárně s přáteli, tak ti taky bydlí na bytovce a slyší tam sousedy. Jistě, podle vás taky poslouchají přes zeď, že ano? Máte kristalovou kouli. ![]()
@Anonymní píše:
Taky začínám mít tady strach z jedné uživatelky, která mi tu píše ať mám koníčky, přitom ani nevedela, jestli mám nebo ne. Tak to co vy tady na mě, já na tu sousedku. Vidíš jak to vypadá? Používám slova a věty tady uživatelek. Takze hodnotíš výroky zdejších uživatelek ne moje.
A jelikož tady nebydlíš, tak o tom nic nevíš, jen co si sama překroutíš podle sebe.
Tady bydlí víc mladých párů i v mém patře a zadná není taková hlasitá… Jak pozná že jsem doma jako ta jediná určitá.
Jenže těžko ti to tady psát, dokud nezaziješ nepochopíš.
Nebo si snad myslíš, ze tady bydlí ona jediná s klukem? Sorry jako, ale druzí sousedé o tom jejím si povídali jak je jim toho kluka líto, jak je ona urvana. To taky nejsou moje slova.
Takže když o tom nic nevíš, nebydlíš tu a nejsi toho osobně součástí, tak raději mlč. Protože se jen ztrapnuješ
Jo, holka, tohle už jsem jednou zažila. Vypadá to slušně rozjetou paranoidní schizofrenii. Doporučila bych ti urychlenou návštěvu psychiatra, ale to budeš jako správný schizofrenik brát jako útok, protože ty jsi úplně normální a blázni jsou ti okolo. No, upřímně mi je tvé sousedky líto a řekla bych, že by se měla o sebe začít bát…
@Keyllah píše:
My? její královská výsost?
Ano my. Protože ji tu slyší všichni. Kvůli tomu, že je tu jeden blázen nebudeme mít špunty, mít nahlas televizi jen kvůli tomu, že ona je hlasitý magor ![]()
@inkakřivák píše:
No těmi trpis očividně ty. Zejména bludem o vlastní důležitosti a zajímavosti pro okolí. Protože jak se zdá, víš o ní první poslední a neustále si sugerujes, že co dělá, dělá jen kvůli tobě. Tomu se už říká opravdu kvalitní obsese.
A je ti tedy těch 31? Nějak si začínáš protiřečit - když vlastně ne. Ty si protirecis od začátku. Sousedka je hlučná protože ti závidí že jsi sama a je hlučná, protože chce, abys ji záviděla, že má chlapa. No nebýt toho, že jsi jen v podstatě otravný troll, tipla bych tě na nejakou skoro čtyřicítku, co ji bijí hodiny na poplach. Myší vlasy, myší vzhled, myší IQ. Závidí všem a všechno.Příspěvek upraven 19.11.19 v 13:37
Máš slušně rozjetou schyzofrenii, začni s tim něco dělat. Jde z tebe strach.
@Anonymní píše:
Ona ti to řekla? Nebo je to jen tvá domněnka? Bydlíš tady ty nebo já?
Zato Tobě se sousedka svěřila, že ![]()
@Janli píše:
Jo, holka, tohle už jsem jednou zažila. Vypadá to slušně rozjetou paranoidní schizofrenii. Doporučila bych ti urychlenou návštěvu psychiatra, ale to budeš jako správný schizofrenik brát jako útok, protože ty jsi úplně normální a blázni jsou ti okolo. No, upřímně mi je tvé sousedky líto a řekla bych, že by se měla o sebe začít bát…
Že ty trpis schizofrenii, neznamená ze ji trpí druzí. Vím, že se snažíš to hodit na mě, jak horkou bramboru. Ale neboj z toho se vylecis. Očividně sis nevzala dnes prášky a schizofrenie a paranoidní myšlenky se ti rozjely na plno.
Jo jo, ty si normální a blázni jsou ti okolo, že?
@AjaF píše:
Zato Tobě se sousedka svěřila, že
Narozdil od tebe tu bydlím, tak vidím co a jak. Jasne, ty máš tu kristalovou kouli. ![]()
@Anonymní píše: Že ty trpis schizofrenii, neznamená ze ji trpí druzí. Vím, že se snažíš to hodit na mě, jak horkou bramboru. Ale neboj z toho se vylecis. Očividně sis nevzala dnes prášky a schizofrenie a paranoidní myšlenky se ti rozjely na plno.
Jo jo, ty si normální a blázni jsou ti okolo, že?
a nebude to spíš tvůj případ? jen ty jsi podle sebe normální a všichni okolo jsou schizofrenici s rozjetou paranoiou
takový trošku psycholog amatér ![]()
@Janli píše:
Myslíš si o sobě, že jsi normální?
Blázni jsou ti druzí, zejo?
Všichni jsou blázni, jen ty jsi ta normální.
Máš slušně rozjetou schizofrenii s paranoidními bludy. ![]()
@Anonymní píše:
Máš slušně rozjetou schyzofrenii, začni s tim něco dělat. Jde z tebe strach.
hele a napadlo te, ze je hlasita od prirody?
co zde pises, myslim, ze jsi jim u zadele, stejne jako ostatnim lidem, tak jsi si ve sve hlave vysnila, ze budes zajimat alespon sousedku a ono ani to ne. kdyz jsi o tom teda presvedcena, proc nemas koule jit za ni a regulerne se ji na to zeptat, proc tak rve, kdyz jsi doma…
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak je logické, že vím o ní první poslední, když se nám sousedum tady předvádí aby ji bylo slyšet.

A špunty do uší si opravdu kvůli ní dávat nebudeme, ani rychle chodit po schodech, jen proto, že tady máme blázna.