Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Takže další blud? Ty to naopak velmi potřebuješ, tvůj písemný projev je bohužel horší než mé osmileté vnučky. Jenže na rozdíl od tebe ona si to uvědomuje a snaží se zlepšit.
Holky nechte tu chudinku, vždyť to nemá cenu jí tu radit. Ona za to, že je nemocná nemůže a stejně to bere jako útoky a ubližování jí… jen se zbytečně brání a kope kolem sebe… Nechápe, že jí tu všichni radí léčbu kůli jejímu jednání. Ona si to nepřizná dokud nedopadne na dno a nebude jí tak moc zle, že jí tyhle hádky nepomohou.
@Santyna píše:
Holky nechte tu chudinku, vždyť to nemá cenu jí tu radit. Ona za to, že je nemocná nemůže a stejně to bere jako útoky a ubližování jí… jen se zbytečně brání a kope kolem sebe… Nechápe, že jí tu všichni radí léčbu kůli jejímu jednání. Ona si to nepřizná dokud nedopadne na dno a nebude jí tak moc zle, že jí tyhle hádky nepomohou.
![]()
Jediný kdo je tady nemocná chudinka jsi ty.
Opravdu musis mít nějakou mentální poruchu osobnosti, to už není možný ![]()
@inkakřivák píše:
Takže další blud? Ty to naopak velmi potřebuješ, tvůj písemný projev je bohužel horší než mé osmileté vnučky. Jenže na rozdíl od tebe ona si to uvědomuje a snaží se zlepšit.
Aha, zapšklá stará babča
Víš co? Jdi se věnovat vnučce ![]()
@inkakřivák píše:
Jo děvčata, pamatujete tu diskuzi zamilovala jsem se do tchána? Jak byla tchýně v lázních a on jí donesl karafiát? Ta byla aspoň veselá a vtipná, tohle je prostě jenom hloupé.
tuhle si sice nepamatuji, za to jednu, kdy se autorka zalaskovala do autobusaka a taky si paranoidne myslela, ze na ni celou cestu kouka a nakonec se ukazalo, kdyz k ni byl tvrdy, ze jen sledoval zadni dvere zrcatkem
stejne uhozena holka, jako tato autorka ![]()
@markytka3 píše:
tuhle si sice nepamatuji, za to jednu, kdy se autorka zalaskovala do autobusaka a taky si paranoidne myslela, ze na ni celou cestu kouka a nakonec se ukazalo, kdyz k ni byl tvrdy, ze jen sledoval zadni dvere zrcatkemstejne uhozena holka, jako tato autorka
Další, která má bludy.
nebo že by krisťáovou kouli? ![]()
Z tvého příspěvku jdou vidět paranoidni domněnky. Dělej ze sebou něco. Když nevíš osobně jak to opravdu je, raději nekomentuj.
@markytka3 píše:
tuhle si sice nepamatuji, za to jednu, kdy se autorka zalaskovala do autobusaka a taky si paranoidne myslela, ze na ni celou cestu kouka a nakonec se ukazalo, kdyz k ni byl tvrdy, ze jen sledoval zadni dvere zrcatkemstejne uhozena holka, jako tato autorka
Křisťálovou… Abys to přečetla, pokud by si s tím měla problém.
@Anonymní píše:
Takže předpokládáš špatně. Jak sem psala, mám dovolenou. Což ona neví a neví, že jsem ráno dopoledne doma.takový blaženy klid.
A ty mas dovolenou a dřepís doma se sousedkou za zdí? Tvl to je dovca jak vino, to ti bude závidět, az to zjisti! 😁
Jinak teda asi fakt nemá cenu krmit trolla. Je zdravá jak ripa, jen praštěná a zhrzena, mně by asi taky jeblo v kouli, kdybych o dovolený nevymyslela nic lepšího, než se radovat z toho, ze sousedka neví, ze jsem doma. To muselo dat hodně práce… 😆
@lebambule píše:
A ty mas dovolenou a dřepís doma se sousedkou za zdí? Tvl to je dovca jak vino, to ti bude závidět, az to zjisti! 😁
Jinak teda asi fakt nemá cenu krmit trolla. Je zdravá jak ripa, jen praštěná a zhrzena, mně by asi taky jeblo v kouli, kdybych o dovolený nevymyslela nic lepšího, než se radovat z toho, ze sousedka neví, ze jsem doma. To muselo dat hodně práce… 😆
A víš jakej byl klid?
, z jednoho dne dovolené jsem to opětovala. Po zbytek další dovolené už mám plány. ![]()
@lebambule píše:
Zhrzená je spíše ta sousedka. Ona ani neví, že já jsem doma a nemusím na sebe strhávat pozornost, tak jak to dělá ona. ![]()
@lebambule píše:
A ty mas dovolenou a dřepís doma se sousedkou za zdí? Tvl to je dovca jak vino, to ti bude závidět, az to zjisti!
Jo jo, ta bude přinejmenším dva dny v kuse řvát jak protržená, aby tu závist ze sebe dostala… se má zakladatelka na co těšit ![]()
@zu.syk píše:
Jo jo, ta bude přinejmenším dva dny v kuse řvát jak protržená, aby tu závist ze sebe dostala… se má zakladatelka na co těšit
konečně normální příspěvek.
@P4ja píše:
A nejsi trochu paranoidní? Prostě je sousedka hlučnější než její přítel. Jak víš, že zrovna začnou dělat hluk, když se vrátíš a nedělají ho normálně?
Dnes jsem se přesvědčila, že paranoidní nejsem. Sousedka je hlučnější než její přítel jen v době, kdy ví, že jsem doma.
Ne, opravím tě, ona když se vrací domů, když už je tma a vidi, že se u mě svítí. Nebo když peru, jde slyšet pračka. To je opačně, než píšeš… V úvodním textu je to napsané… Kde si vyčetla opak?
![]()
Prekrucujes si to paranoidně podle sebe.
@P4ja běž se léčit. Odpovídala si na něco, co jsem ani nepsala. Nikde jsem nepsala, že dělají hluk zrovna když se vracím domů. V úvodním příspěvku píšu opak jak to je. Že máš tendenci prekrucovat věty podle sebe, s tím by si měla něco udělat. Takto to vypadá, že máš bludy ![]()
Ta jak vidí, že se u mě svítí, že jsem doma, když se vrací dom, tak je holka ve svém živlu. Když neví jestli doma jsem nebo ne tak je klidná.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat