Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@warita píše:
zasukej s nim, mozna si nejaka sousedka bude myslet, ze ji to delas naschval.
tj. minule soused zjistil, že máme dítě a to mu bude za měsíc 2,5let (jako našemu dítěti, ne sousedovi
).
@Anonymní píše:
No tak si tatar no![]()
![]()
Lepší tatar než magor. Ještě mi řekni, ty máš vážně naky kamarády, když se takhle chováš?
@martinka28 píše:
@warita to jsme ještě neprobraly
Tak hlavně, že víš, že já si schválně vzala dovolenou. ![]()
Ty ses dobrej tatar holka ![]()
@Anonymní píše:
Tak hlavně, že víš, že já si schválně vzala dovolenou.
Ty ses dobrej tatar holka
Pleteš si mě s někým jiným. Ale to, že sis kvůli sousedce schválně vzala dovcu už tu ví všichni.
@mamina2017 píše:
Prý nemůžu vyjít ze smíchuTy jsi dobrej tatar
Lepší tatar, než schizofrenni magor, který ani neví na co je wc.
@martinka28 píše:
Pleteš si mě s někým jiným. Ale to, že sis kvůli sousedce schválně vzala dovcu už tu ví všichni.
Jdi se lecit
a už to nehul ![]()
Holky vy jste se tady teda předvedly.
Prekrucovat příspěvky podle sebe. ![]()
Vypovídá to něco o vás, nikoliv o mě. ![]()
Už jsem se tu dozvěděla, že chodím já později dom, a že jsem si vzala já dovolenou a na wc se jen sedí a poslouchá sousedy… Dokonce tady jedna psala, že je soused nahluchlý… Chudák chlapec ![]()
Dokonce bych měla mít špunty v uších a zaplou tv.
![]()
@warita píše:
Holky, manzel chce vedet, jestli se zakladatelky nekdo uz zeptal, kolik vlastni kocek. Nechce s emi prochazet celou diskuzi. Vi se to?
Manželovi vzkaž, že vlastním jednu. Jestli si chce přijít pohladit může mě kontaktovat.
když se tak zajímá.
Hm, sousedka alkoholicka taky schvalne jecela, kdyz slysela, ze my nad ni jsme doma. Pak po nas chtela svedceni pred policajtama, jak je ten jei hnusny a ona svata a ze ji tyra.
Pochybuji, ze to sousedka zakladatelky dela proto, aby zakl. zavidela - neni co. Spis se predvadi vseobecne prede vsema. Musi to byt des to poslouchat.
@PaníBovaryová píše:
Hm, sousedka alkoholicka taky schvalne jecela, kdyz slysela, ze my nad ni jsme doma. Pak po nas chtela svedceni pred policajtama, jak je ten jei hnusny a ona svata a ze ji tyra.Pochybuji, ze to sousedka zakladatelky dela proto, aby zakl. zavidela - neni co. Spis se predvadi vseobecne prede vsema. Musi to byt des to poslouchat.
Díky bohu to tady někdo pochopil. "" konečně" lezis čteš si a za chvíli slyšíš takový křik, nebo hlasité mluvení. A kvůli tomu mít pořád špunty v uších nebo si kvůli tomu zapínat televizi…
@PaníBovaryová píše:
Hm, sousedka alkoholicka taky schvalne jecela, kdyz slysela, ze my nad ni jsme doma. Pak po nas chtela svedceni pred policajtama, jak je ten jei hnusny a ona svata a ze ji tyra.Pochybuji, ze to sousedka zakladatelky dela proto, aby zakl. zavidela - neni co. Spis se predvadi vseobecne prede vsema. Musi to byt des to poslouchat.
Věřim ti to a chápu o čem píšeš.
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tak si tatar no