Bydlení sama a sousedé.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
19.11.19 22:00
@martinka28 píše:
Jelitko? Pozor na výrazy, děvče. To, že jsem se neurazila před chvílí, neznamená, že se nemůžu nas.rat teď.

No tak si tatar no :roll: :lol: :mavam:

• Upravit
5571
19.11.19 22:00
@warita píše:
zasukej s nim, mozna si nejaka sousedka bude myslet, ze ji to delas naschval.

tj. minule soused zjistil, že máme dítě a to mu bude za měsíc 2,5let (jako našemu dítěti, ne sousedovi :mrgreen: ).

• načítám...
678
19.11.19 22:01

@warita to jsme ještě neprobraly :lol:

• načítám...
678
19.11.19 22:03
@Anonymní píše:
No tak si tatar no :roll: :lol: :mavam:

Lepší tatar než magor. Ještě mi řekni, ty máš vážně naky kamarády, když se takhle chováš?

• načítám...
Anonymní
19.11.19 22:03
@martinka28 píše:
@warita to jsme ještě neprobraly :lol:

Tak hlavně, že víš, že já si schválně vzala dovolenou. :lol:
Ty ses dobrej tatar holka :palec:

• Upravit
76904
19.11.19 22:04

@warita o kočkách nebyla žádná zmínka

• načítám...
678
19.11.19 22:05
@Anonymní píše:
Tak hlavně, že víš, že já si schválně vzala dovolenou. :lol:
Ty ses dobrej tatar holka :palec:

Pleteš si mě s někým jiným. Ale to, že sis kvůli sousedce schválně vzala dovcu už tu ví všichni.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 22:06
@mamina2017 píše:
Prý nemůžu vyjít ze smíchu :roll: Ty jsi dobrej tatar :potlesk:

Lepší tatar, než schizofrenni magor, který ani neví na co je wc.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 22:07
@martinka28 píše:
Pleteš si mě s někým jiným. Ale to, že sis kvůli sousedce schválně vzala dovcu už tu ví všichni.

Jdi se lecit :P :D a už to nehul :lol:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 22:10

Holky vy jste se tady teda předvedly. :lol: Prekrucovat příspěvky podle sebe. :lol:
Vypovídá to něco o vás, nikoliv o mě. :lol:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 22:15

Už jsem se tu dozvěděla, že chodím já později dom, a že jsem si vzala já dovolenou a na wc se jen sedí a poslouchá sousedy… Dokonce tady jedna psala, že je soused nahluchlý… Chudák chlapec :lol:
Dokonce bych měla mít špunty v uších a zaplou tv. :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 22:26
@warita píše:
Holky, manzel chce vedet, jestli se zakladatelky nekdo uz zeptal, kolik vlastni kocek. Nechce s emi prochazet celou diskuzi. Vi se to?

Manželovi vzkaž, že vlastním jednu. Jestli si chce přijít pohladit může mě kontaktovat. ;) :D když se tak zajímá.

• Upravit
21428
19.11.19 22:44

Hm, sousedka alkoholicka taky schvalne jecela, kdyz slysela, ze my nad ni jsme doma. Pak po nas chtela svedceni pred policajtama, jak je ten jei hnusny a ona svata a ze ji tyra. :D Pochybuji, ze to sousedka zakladatelky dela proto, aby zakl. zavidela - neni co. Spis se predvadi vseobecne prede vsema. Musi to byt des to poslouchat.

• načítám...
Anonymní
19.11.19 22:52
@PaníBovaryová píše:
Hm, sousedka alkoholicka taky schvalne jecela, kdyz slysela, ze my nad ni jsme doma. Pak po nas chtela svedceni pred policajtama, jak je ten jei hnusny a ona svata a ze ji tyra. :D Pochybuji, ze to sousedka zakladatelky dela proto, aby zakl. zavidela - neni co. Spis se predvadi vseobecne prede vsema. Musi to byt des to poslouchat.

Díky bohu to tady někdo pochopil. "" konečně" lezis čteš si a za chvíli slyšíš takový křik, nebo hlasité mluvení. A kvůli tomu mít pořád špunty v uších nebo si kvůli tomu zapínat televizi…

• Upravit
Anonymní
19.11.19 22:54
@PaníBovaryová píše:

Věřim ti to a chápu o čem píšeš. :palec: :pankac:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová