Bydlení sama a sousedé.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
77042
19.11.19 14:18
@Anonymní píše:
Jo, ony jsou normální, blázni jsou ti druzí.
Většinou ti co mají sami nějakou poruchu, se to tady první snažili hodit na zakladatelku.

ty jsi už zapomněla, že zakladatelka jsi ty? :mavam:  :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
19.11.19 14:18
@Janli píše:
Ty jsi dost neschopný troll zlatíčko :mrgreen:. Pokoušíš se tu hrát na rozdvojenou osobnost a vůbec netušíš, že je to jen mýtus :mrgreen:. To se nepovedlo :mavam:

Opravuji překlep slovíčka. Holka holka je mi tě líto. :,( :,(

• Upravit
Anonymní
19.11.19 14:22
@stinga píše:
ty jsi už zapomněla, že zakladatelka jsi ty? :mavam: :mrgreen:

Nezapomněla, ale bylo potřeba to napsat ve třetí osobě. Nastavit zrcadlo, aby to tady ty zdravé normální pochopily. :lol: Že první slovní útok byl na mě. Já nikomu první nepsala, že trpí schizofrenii atd.. :) a většinou ten co to první mě psal, sám tím asi trpí. Protože jak se říká, všichni jsou blázni jen já sem normální. Ale většinou to bejva naopak. Jak sem psala.. já se schizofrenii někoho napadat nezačala. :)

• Upravit
4653
19.11.19 14:27

Předpokládám, že sousedka je dopoledne zticha proto, že dopoledne není vůbec doma. :mrgreen:

• načítám...
Anonymní
19.11.19 14:29
@stín katedrál píše:
Předpokládám, že sousedka je dopoledne zticha proto, že dopoledne není vůbec doma. :mrgreen:

Právě, že je. :) Si povídali, ale tak normálně ticho, ne nahlas. Když sedíš na WC tak slyšíš stupackami i co nechceš. :) :lol:

• Upravit
Silverine247
19.11.19 14:30
@Anonymní píše:
Nezapomněla, ale bylo potřeba to napsat ve třetí osobě. Nastavit zrcadlo, aby to tady ty zdravé normální pochopily. :lol: Že první slovní útok byl na mě. Já nikomu první nepsala, že trpí schizofrenii atd.. :) a většinou ten co to první mě psal, sám tím asi trpí. Protože jak se říká, všichni jsou blázni jen já sem normální. Ale většinou to bejva naopak. Jak sem psala.. já se schizofrenii někoho napadat nezačala. :)

Zdravy normalni clovek nema potrebu o sobe psat jako o treti osobe, zrcadlo se da nastavit jinak. Se schizofrenii te nikdo nezacal NAPADAT, ale tvoje prispevky silne schizofrenni jsou, to se nezlob. Ty sis tu prisla stezovat na sousedku a kdyz se ti nedostalo laskaveho ujisteni, ze je to opravdu tak, jak si myslis, tak najednou nikdo sousedku nezna, aby to mohl posoudit, uz jsem ztratila prehled, kdo na koho vlastne zarli a kdo koho smiruje… proste to neni normalni a fakt bys s tim mela nekam zajit. :hug:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 14:31
@stín katedrál píše:
Předpokládám, že sousedka je dopoledne zticha proto, že dopoledne není vůbec doma. :mrgreen:

Takže předpokládáš špatně. Jak sem psala, mám dovolenou. Což ona neví a neví, že jsem ráno dopoledne doma. :) takový blaženy klid. :dance:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 14:34
@Silverine247 píše:
Zdravy normalni clovek nema potrebu o sobe psat jako o treti osobe, zrcadlo se da nastavit jinak. Se schizofrenii te nikdo nezacal NAPADAT, ale tvoje prispevky silne schizofrenni jsou, to se nezlob. Ty sis tu prisla stezovat na sousedku a kdyz se ti nedostalo laskaveho ujisteni, ze je to opravdu tak, jak si myslis, tak najednou nikdo sousedku nezna, aby to mohl posoudit, uz jsem ztratila prehled, kdo na koho vlastne zarli a kdo koho smiruje… proste to neni normalni a fakt bys s tim mela nekam zajit. :hug:

Jasně, ty jsi ta normální, ja ta s prispěvkama schizofrénnima.

Asi se řídíš heslem, všichni jsou blázni, nebo ta druhá, jen sa sem normální.
Jeste něco?

• Upravit
41285
19.11.19 14:35
@Anonymní píše:
Ano, aby bylo přehledné kdo komu první začal psát jak trpí schizofrenii atd.. Ale většinou ten, kdo druhého takto jako první odsoudil, má sám nějakou psychickou a mentalni poruchu.
A věř, že zakladatelka první s tím nezačala. Proto musí už psát jako o třetí osobě.
A znáš to:nikdy se nepři s blbcem, nikdo si totiž nemusí všimnout, kdo z vás má pravdu.

8o no, nic, ale v něčem máš pravdu, přestávám se přít, protože dál to znáš sama, ne? do nemocných se nekope ;)

• načítám...
Silverine247
19.11.19 14:38
@Anonymní píše:
Jasně, ty jsi ta normální, ja ta s prispěvkama schizofrénnima.Asi se řídíš heslem, všichni jsou blázni, nebo ta druhá, jen sa sem normální.
Jeste něco?

Ne uz nic. Mej se fajn. :mavam:

• Upravit
Anonymní
@stín katedrál píše:

8o 8o tak to sem měla asi na WC halucinace, když sem slyšela jak se s tím jejím v klidu normálně baví. :lol: na WC jde stupackami slyšet i když nechceš. A já se opravdu vyčůrat potřebovala. :lol: a špunty do uší si fakt na WC brát nebudu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
80184
@Anonymní píše:
Jo a co jsem se tak bavila v pátek v kavárně s přáteli, tak ti taky bydlí na bytovce a slyší tam sousedy. Jistě, podle vás taky poslouchají přes zeď, že ano? Máte kristalovou kouli. :lol:

Taky jsou hluční, protože jim závidí?

• načítám...
Anonymní
19.11.19 14:39
@Silverine247 píše:
Ne uz nic. Mej se fajn. :mavam:

Ty taky ahoj :mavam:

• Upravit
Anonymní
19.11.19 14:41
@inkakřivák píše:
Taky jsou hluční, protože jim závidí?

Tam je to o něčem jiném. Tam se hádají, jiná situace.

• Upravit
80184
19.11.19 14:42
@Anonymní píše:
Protože je to za bílého dne a lehce by mohla říct že není doba nočního klidu a ona si může řvát jak chce. A ještě by to mohla dělat schválně. Když na svého muže křičí, tak křičí v předsíni u dveří. Aby se to krásné rozlehalo chodbou. Za bílého dne.

No ale vždyť jsi už několikrát říkala, že to dělá schválně, tak vo co go?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová