Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TRG píše:
Ha, věčně nas-aná, najdeš citovat/zmínit. S tímhle nickem lze udělat na Emiminu téměř kariéru!
To tě žere, že nejdu citovat. Hmm je mi tě líto.
@lebambule píše:
Z toho, co tu předvádís, je právě docela evidentní, ze te to žere 🤷♀️ Ale už je to fakt drobet nuda, téma přestávám sledovat. Pa!
Jediný kdo vypadá, že někoho něco žere, ses ty.Ahoj ![]()
@Anonymní píše:
To tě žere, že nejdu citovat. Hmm je mi tě líto.
Neee! Šmankote.
Někdo tu má takový nick (str. 16 dole). Nemyslela jsem tebe. Ty jdeš citovat. Nebuď hned vztahovačná. Já se ptala, jestli máš podobné problémy jako se sousedkou ještě s někým jiným. A ptala jsem se v dobrém.
@Anonymní píše:
NE, proč by mě to mělo žrát?nejsem závislá na chlapovi, umím žít i bez něj. A co jako? Přijdu dom a nemusím se zpovídat kde jsem byla, kam jdu ven, kdy přijdu.
Máš takový dost divoký představy o tom, jak to vypadá, když spolu dva bydlí… a teď vážně, tyhle pocity, že ti to dělá naschvál, vychází jen z jejího chování (že se doma směje a mluví nahlas)? Nebo z něčeho jiného?
@Anonymní píše:
Však hledám, ale ne na to abych s ním bydlela.
A kdo by chtěl bydlet s magorem se nedivim že jsi sama
@Anonymní píše:
NE, proč by mě to mělo žrát?nejsem závislá na chlapovi, umím žít i bez něj. A co jako? Přijdu dom a nemusím se zpovídat kde jsem byla, kam jdu ven, kdy přijdu.
mas to hozeny blbe, ublizene. Jake zpovidat. Normalne reknes Franto, vecere je v hrnci, jdu cvicit.
Myslim, ze se nikdo nezpovida. Umet zit bez chlapa je v poradku, ale Ty tam mas ton krivdy.
Holky neblázněte, neznamená, že když teď ve 31 letech mi vyhovuje bydlet sama, že to tak budu mít ve 35 nebo 40ti.
Nevim co bych já sousedce měla závidět, to bych musela závidět každé, která s chlapem bydlí. ![]()
Holky klidu nebuďte tak upjaté a zapšklé.
![]()
@KaroliS píše:
Johoho me rozsekalo
@boball píše:
No co, až najdeš partnera, nemusíš s ním bydlet, ale pozvat domů si ho můžeš, zařvi si taky, třeba jim to dojde.U nás v baráku už takový dobrý rok někdo má velmi podivné projevy u sexu, začnou vždy tak okolo druhé v noci a trvá to třeba půl hodiny, paní křičí neustále au, au au, pak když se podle mého názoru udělá, jestli on nebo ona to netuším
zařve něco jako johoho.Je to tak hlasité, že to budí lidi, slyším pak zase další zvuky, šoupání nohama, splachování. Nejspíš když už je to vzbudilo skočí si aspon na záchod. Já už si taky kolikrát říkám, ježiš, zařvi už to johoho at je klid.Bud ráda, že u vás slečna huláká ve dne, a pust si třeba nahlas hudbu nebo televizi.
Brecim smichy
![]()
@Anonymní píše:
Holky neblázněte, neznamená, že když teď ve 31 letech mi vyhovuje bydlet sama, že to tak budu mít ve 35 nebo 40ti.
Nevim co bych já sousedce měla závidět, to bych musela závidět každé, která s chlapem bydlí.
Holky klidu nebuďte tak upjaté a zapšklé.![]()
![]()
![]()
No mela by sis pospíšit, pomalu ti ujizdi vlak a stárnou vajicka, tak aby z tebe nebyla upjata a zapskla baba, o takový žádný chlap nestojí
Jo a existuje taková věc, pořídit si druhou tv, když chlap kouka rad na fotbal a nestojí to moc…
![]()
@Anonymní píše:
Uz jsi nekdy s chlapem bydlela?
@Anonymní píše:
Nevim co bych já sousedce měla závidět, to bych musela závidět každé, která s chlapem bydlí.
Holky klidu nebuďte tak upjaté a zapšklé.![]()
![]()
![]()
jediná upjatá a zapšklá jsi tady ty
@boball píše:
No co, až najdeš partnera, nemusíš s ním bydlet, ale pozvat domů si ho můžeš, zařvi si taky, třeba jim to dojde.U nás v baráku už takový dobrý rok někdo má velmi podivné projevy u sexu, začnou vždy tak okolo druhé v noci a trvá to třeba půl hodiny, paní křičí neustále au, au au, pak když se podle mého názoru udělá, jestli on nebo ona to netuším
zařve něco jako johoho.Je to tak hlasité, že to budí lidi, slyším pak zase další zvuky, šoupání nohama, splachování. Nejspíš když už je to vzbudilo skočí si aspon na záchod. Já už si taky kolikrát říkám, ježiš, zařvi už to johoho at je klid.Bud ráda, že u vás slečna huláká ve dne, a pust si třeba nahlas hudbu nebo televizi.
Zarvi uz to johoho
Jsem mrtva!!!
![]()
@jkra píše:Žádný v hrnci
mas to hozeny blbe, ublizene. Jake zpovidat. Normalne reknes Franto, vecere je v hrnci, jdu cvicit.
Myslim, ze se nikdo nezpovida. Umet zit bez chlapa je v poradku, ale Ty tam mas ton krivdy.
@Silverine247 píše:
Brecim smichy![]()
![]()
Jojo, ted jsem si vlastne vybavila na jednoho typka, ktery me u toho fandil slovy: Jed, lasko, jed!
To bylo naposledy, co jsme spolu " mluvili":-D
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat