Bydlení sama a sousedé.

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
16237
18.11.19 17:15
@KaroliS píše:
Jojo, ted jsem si vlastne vybavila na jednoho typka, ktery me u toho fandil slovy: Jed, lasko, jed! :lol: To bylo naposledy, co jsme spolu " mluvili":-D

Já jednou při přespávání u kamarádky v paneláku s ultra tenkými stěnami u sousedů musela poslouchat velmi hlasitý sex ve 2h v noci, slečna zvyšovala intenzitu jekotu, až nakonec zařvala tou vysokou fistulí „nepřestávej ty debile!“, v tu chvíli se ozval hurónský smích odhadem ze tří bytů najednou a od té doby tam podle kamarádky byl klid (buď jim ten smích nastavil zrcadlo, jak moc jsou slyšet, nebo „debil“nerozdýchal, že je označován za debila, a už radši ani nezačínal, aby zase nepřestal moc brzy :mrgreen: )

• načítám...
Silverine247
18.11.19 17:18
@zrcadlo píše:
Já jednou při přespávání u kamarádky v paneláku s ultra tenkými stěnami u sousedů musela poslouchat velmi hlasitý sex ve 2h v noci, slečna zvyšovala intenzitu jekotu, až nakonec zařvala tou vysokou fistulí „nepřestávej ty debile!“, v tu chvíli se ozval hurónský smích odhadem ze tří bytů najednou a od té doby tam podle kamarádky byl klid (buď jim ten smích nastavil zrcadlo, jak moc jsou slyšet, nebo „debil“nerozdýchal, že je označován za debila, a už radši ani nezačínal, aby zase nepřestal moc brzy :mrgreen: )

Tak tohle je taky dobry :lol: :lol: :lol:

• Upravit
4043
18.11.19 18:31
@zrcadlo píše:
Já jednou při přespávání u kamarádky v paneláku s ultra tenkými stěnami u sousedů musela poslouchat velmi hlasitý sex ve 2h v noci, slečna zvyšovala intenzitu jekotu, až nakonec zařvala tou vysokou fistulí „nepřestávej ty debile!“, v tu chvíli se ozval hurónský smích odhadem ze tří bytů najednou a od té doby tam podle kamarádky byl klid (buď jim ten smích nastavil zrcadlo, jak moc jsou slyšet, nebo „debil“nerozdýchal, že je označován za debila, a už radši ani nezačínal, aby zase nepřestal moc brzy :mrgreen: )
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Možná se mu po tom hromadném výsměchu už nikdy nepostavil :lol:
  • načítám...
25128
18.11.19 18:42
@Anonymní píše:
Holky neblázněte, neznamená, že když teď ve 31 letech mi vyhovuje bydlet sama, že to tak budu mít ve 35 nebo 40ti.
Nevim co bych já sousedce měla závidět, to bych musela závidět každé, která s chlapem bydlí. :)
Holky klidu nebuďte tak upjaté a zapšklé. :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

Jo, upjatý a zapšklý ženský. Těch tady je pořád dost. Sousedy neřeš, víš jak se říká žít a nechat žít.

• načítám...
1428
18.11.19 20:16
@zrcadlo píše:

Hahaha:-D Vis co, tohle proste nevymyslis:-D A chudak holka, aby pak lezla kanalama :lol:

• načítám...
4653
18.11.19 20:41

Jé, jste mi připomněli - taky jsem kdysi přespávala u spolužačky na studentském privátě, no v šest ráno se od sousedů začal ozývat jakýsi rachot, on mručel jako medvěd v posledním tažení a ona kníkala, jako když šlapeš po pískací hračce, do toho křápali postelí do zdi, takže spát se u té zdi nedalo. Pak se najednou rozhostilo ticho a do toho ticha se ozval vzdálený dětský hlásek: „Mamí, mamí, už budete? Já ču kakao.“ Tak nevím, jestli tenkrát došlo až na johoho, nebo bylo jenom kakao… :think:

• načítám...
Anonymní
19.11.19 06:12

Jak tady některá psala o zájmech. To je pravda, zadaná sousedka by si měla najít nějaký zájmy. Už ji z toho, že bydlí s chlapem hrabe. Chová se jakoby byla jediná baba, která bydlí s klukem..Mohla by si zajít do bazénu, na squash, aby se nenudila. A ne poslouchat jestli je nezadana sousedka doma.
A dávat si špunty do uší jen kvůli někomu, kdo se vytahuje nebo pořád být venku… To je omezování.
Mám si pouštět televizi pokaždé co ona je doma a má vyšmirováno, že já taky? :think:
Nebo chodit kvůli ni pryč? :think:

• Upravit
8288
19.11.19 07:52
@Anonymní píše:
Jak tady některá psala o zájmech. To je pravda, zadaná sousedka by si měla najít nějaký zájmy. Už ji z toho, že bydlí s chlapem hrabe. Chová se jakoby byla jediná baba, která bydlí s klukem..Mohla by si zajít do bazénu, na squash, aby se nenudila. A ne poslouchat jestli je nezadana sousedka doma.
A dávat si špunty do uší jen kvůli někomu, kdo se vytahuje nebo pořád být venku… To je omezování.
Mám si pouštět televizi pokaždé co ona je doma a má vyšmirováno, že já taky? :think:
Nebo chodit kvůli ni pryč? :think:

A jaké to má podle tebe řešení? Ano, já bych si na truc pouštěla nahlas hudbu, jak jsem ti napsala. Pokud je to slepice, tak rozhovor, ať se ztisi asi nebude mít cenu. Nebo se odstěhovat, nebo máš ještě jiný nápad?

• načítám...
77042
19.11.19 07:56
@Anonymní píše:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi marná, uvědom si, že ta sousedka na tebe zvysoka se.. ehm kašle
  • načítám...
21488
19.11.19 09:57
@Anonymní píše:

Jak vis, jake ma a nema sousedka zajmy? Byt tou sousedkou, mam z tebe strach.

• načítám...
Silverine247
19.11.19 10:21
@belladonna
@Anonymní píše:

Ty si tady z nas bude delas srandu, nebo uz ti totalne preskocilo. Proc si myslis, ze jsi pro sousedku tak zajimava, aby se jeji zivot tocil kolem tebe? Fakt s tim nekam zajdi, tohle neni normalni.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 10:57
@Silverine247 píše:
@belladonnaTy si tady z nas bude delas srandu, nebo uz ti totalne preskocilo. Proc si myslis, ze jsi pro sousedku tak zajimava, aby se jeji zivot tocil kolem tebe? Fakt s tim nekam zajdi, tohle neni normalni.

Přeskočilo to vystihuje bez ohledu na to jestli je to troll nebo psycho. Toto nikdo zdravý neřeší. Kamarádka měla bohužel také špatné stavy a podobné bludy. A

• Upravit
Anonymní
19.11.19 12:58
@Pidulka1991 píše:
Nenapadlo tě, když máte papírové stěny, že tvoje pračka proste dělá randal??? Bydlím v paneláku a opravdu tu neslyším, že by tu někdo mluvil, ale pracku slyším vždy… Najdi si nějakého koníčka, kup si šicí stroj dělá sám o sobě rámus, tak se můžeš něco hezkého naučit a zároveň nebudeš řešit co si povídají sousede :roll:

Píšeš mi ať si najdu nějakého koníčka. Jak víš, že nemám žádné zájmy? Přijde mi, že trpí nějakými bludy

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:03
@Silverine247 píše:
@belladonnaTy si tady z nas bude delas srandu, nebo uz ti totalne preskocilo. Proc si myslis, ze jsi pro sousedku tak zajimava, aby se jeji zivot tocil kolem tebe? Fakt s tim nekam zajdi, tohle neni normalni.

A jak ty víš, že pro ni nejsem zajímavá? Ona ti to řekla? Žádnou tady zadanou mladou sousedku není slyšet, jen ji. Nebo myslíš, že tady nás samotných bydlí víc a ona je tu jediná bydlící s klukem? V mém patře bydlí mladí sousedé taky a neslyším je. A okolo mě dokonce i s detma. Ale zrovna já závidím jen ji, že? :lol: no hotovo.

• Upravit
Anonymní
19.11.19 13:05
@stinga píše: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ty jsi marná, uvědom si, že ta sousedka na tebe zvysoka se.. ehm kašle

Ona ti to řekla? Nebo je to jen tvá domněnka? Bydlíš tady ty nebo já?

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová