Byla jsem trochu protivná na cizí děcko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.7.23 07:18
@Limi123 píše:
A teď si vem, kdyby ta starší paní za tebou chodila celé odpoledne, vždycky by ses omluvila, poodešla a ona by šla zase.

Ty starší děti jsou taky jen děti. Ale jak tu někdo psal, to pochopíš, až budeš mít dítě starší.

Buď zasahuj tak, aby tvé dítě jiné děti neotravovaly, nebo nezasahuje vůbec (ale dej starším dětem možnost, aby si to vyřešily samy).

Ale tohle nebylo časově o tom že on by jim celé odpoledne otravoval hru. Celá ta udalost o které píšu trvala nanejvýš tři čtvrtě hodiny. :think: těžko říct jestli je tři čtvrtě hodiny hodně nebo málo to asi nerozsoudíme :nevim:
Nicméně ta starší paní mě prostě zdržovala při práci a přitom viděla že prostě potřebuji pracovat navíc tam mám čtyřleté živé dítě které musím hlídat aby mi někam neutek něco tam neponičil nevyvedl…

A ještě k tomu hřišti. Ano mohli jsme se samozřejmě přesunout na jiné hřiště ale nejbližší hřiště které bylo poblíž je fakt hrozné :( je tam bordel, odpadky, střepy chodí tam přisprostlé lidi rozuměj děti i dospělí kteří neustále hulákají a jednou jsem tam našla i injekci a to fakt nebyla hračka ale bylo to od feťáků takže tam jsem s mrňousem fakt jít nechtěla jelikož je to o zdraví a než bychom se přesunuli na nějaké další normální hřiště tak už by jsme zase mohli jít domů to už prostě časově nevycházelo tak jak bych potřebovala. :,( V některých městech je to v pohodě je tam na každém rohu nějaké hezké hřiště například v Praze je to fajn ale na některých malých městech je to s dětskými hřišti fakt bída prostě. Jako chápu že samozřejmě tyhle skutečnosti nevíte když mě neznáte a neznáte město ve kterém žiji, nicméně přesto si myslím že se to tady zbytečně zvrhlo v přílišnou nenávist vůči mé osobě ale budiž já to beru pořád je to prostě jen internet :think:

• Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 07:34
@Anonymní píše:
Ale já bych ho bývala nechala aby se to vyřešilo nějak samo ale potom když už prostě po nich začal házet tu kůru tak jsem zasáhla z toho důvodu aby jim to nedejbože nehodil do oka a neporanil oko protože asi úplně na začátku prázdnin nikdo nechce aby si dítě poranilo oko a lítalo se s ním po doktorech místo po výletech a po dovolených :mavam:

Sorry, ale mě přijdeš totálně natvrdlá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Velryba černá
5.7.23 07:35

Až příliš často se snažíš obracet pozornost k nedokonalostem ostatních - otec divně koukal, strašlivě tě obtěžovala cizí seniorka, jiní dávají na web těhotenské testy, další zase nechávají děti celé dny sedět u mobilu, sedmiletý byl ve čtyřech letech určitě stejně otravný, atd. Co všechno ty jsi schopna vytáhnout… Je to takové poměrně signifikantní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 07:39
@terien píše:
Sorry, ale mě přijdeš totálně natvrdlá.

Ty mě přijdeš tady ale i v jiných diskuzích jako totální arogantní nesympatická zahořklá ženská s kterou než aby člověk jel ve výtahu tak radši poťape i do 6. patra pěšky :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 07:41
@Velryba černá píše:
Až příliš často se snažíš obracet pozornost k nedokonalostem ostatních - otec divně koukal, strašlivě tě obtěžovala cizí seniorka, jiní dávají na web těhotenské testy, další zase nechávají děti celé dny sedět u mobilu, sedmiletý byl ve čtyřech letech určitě stejně otravný, atd. Co všechno ty jsi schopna vytáhnout… Je to takové poměrně signifikantní.

Protože se tahle diskuze prostě svrhla trochu jiným směrem než asi bylo zamýšleno… :think: proto se vytáhli i ty věci které se zmíněnou událostí úplně nesouvisí…

• Citovat
  • Upravit
41603
5.7.23 07:45
@Anonymní píše:
Protože se tahle diskuze prostě svrhla trochu jiným směrem než asi bylo zamýšleno:think: proto se vytáhli i ty věci které se zmíněnou událostí úplně nesouvisí…

a kterým směrem to bylo zamýšleno? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 07:47
@Keyllah píše:
a kterým směrem to bylo zamýšleno? :think:

Tak prostě jsem si myslela že to bude taková trochu oddechová diskuze, kecací, že si tu sdělíme nějaké ty naše trapné, hororové, zapeklité, zážitky z hřiště zasmějeme se tomu a bude to prostě v pohodě… Jenže zdejší armáda dokonalých matek nejspíš žádné takové zážitky ani nemá protože jejich zlatíčko poslechne hned na první dobrou nebo fakt nevím ale to je jedno asi už…

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
5.7.23 07:54
@Anonymní píše:
Protože se tahle diskuze prostě svrhla trochu jiným směrem než asi bylo zamýšleno… :think: proto se vytáhli i ty věci které se zmíněnou událostí úplně nesouvisí…

Ona se vcelku nikam nezvrhla, jen nenaplnila tvá očekávání. A toho otce ses pokusila shodit v samém úvodu. Kdybys rovnou napsala, chtěla jsem to odpoledne sedět na zadku, nic neřešit a nějak to nevyšlo, asi by to nemělo tuhle odezvu. Protože proč to nepřiznat, takové dny má každý, každý je někdy unavený, má toho plné zuby a pak už není energie něco řešit efektivně. Řekla bych, že ty tvoje akce, které působí jako „ať to vypadá, že se nějak snažím“ vyhodnotil přesně takto i ten chlap a proto pak nechápal.

• Citovat
  • Upravit
65674
5.7.23 08:04
@Anonymní píše:
Tak prostě jsem si myslela že to bude taková trochu oddechová diskuze, kecací, že si tu sdělíme nějaké ty naše trapné, hororové, zapeklité, zážitky z hřiště zasmějeme se tomu a bude to prostě v pohodě… Jenže zdejší armáda dokonalých matek nejspíš žádné takové zážitky ani nemá protože jejich zlatíčko poslechne hned na první dobrou nebo fakt nevím ale to je jedno asi už…

Nezakladala jsi i to treskute vtipne tema jak jsou chlapi neschopni, kdyz jsou sami doma s deckama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 08:09
@Velryba černá píše:
Ona se vcelku nikam nezvrhla, jen nenaplnila tvá očekávání. A toho otce ses pokusila shodit v samém úvodu. Kdybys rovnou napsala, chtěla jsem to odpoledne sedět na zadku, nic neřešit a nějak to nevyšlo, asi by to nemělo tuhle odezvu. Protože proč to nepřiznat, takové dny má každý, každý je někdy unavený, má toho plné zuby a pak už není energie něco řešit efektivně. Řekla bych, že ty tvoje akce, které působí jako „ať to vypadá, že se nějak snažím“ vyhodnotil přesně takto i ten chlap a proto pak nechápal.

V něčem máš a v něčem pravdu nemáš. Jako unavená jsem byla ale problém byl ten spíš čas, já bych se třeba s mrňousem i přesunula na jiné hřiště ale prostě časově už to nemělo cenu, protože než by jsme všechno posbírali, bábovičky atd než by jsme se dostali na jiné hřiště tak by jsme se zase mohli otočit a ťapat domů. A takové to jít se projít po okolí to prostě malého fakt nebaví, jako že prostě chodit, což se nedivím taky jsem to jako dítě nesnášela že se prostě jen chodilo chodilo chodilo… :mrgreen: a taková ta situace že můj mrňous ostatním dětem kazí hru mi samozřejmě nebylo absolutně příjemné ale prostě jsem to pak brala tak, že některé situace si musí prostě odžít a prožít i to odmítnutí že to prostě k životu taky patří, jenže pak už se to prostě vyhrotilo a mě trochu prdli nervy to uznávám ale tak jsme lidi a ne stroje. Nehledě na to že i ten stroj musí někdy odpočívat, musí prodělat nějakou tu údržbu nebo se mu vyměnit baterky atd :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.7.23 08:10
@vokishka píše:
Nezakladala jsi i to treskute vtipne tema jak jsou chlapi neschopni, kdyz jsou sami doma s deckama?

Ne, nic takového jsem doopravdy nezakládala, ani nevím že to tu někdy bylo nechodím sem jakože denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Velryba černá
5.7.23 08:19
@Anonymní píše:
V něčem máš a v něčem pravdu nemáš. Jako unavená jsem byla ale problém byl ten spíš čas, já bych se třeba s mrňousem i přesunula na jiné hřiště ale prostě časově už to nemělo cenu, protože než by jsme všechno posbírali, bábovičky atd než by jsme se dostali na jiné hřiště tak by jsme se zase mohli otočit a ťapat domů. A takové to jít se projít po okolí to prostě malého fakt nebaví, jako že prostě chodit, což se nedivím taky jsem to jako dítě nesnášela že se prostě jen chodilo chodilo chodilo… :mrgreen: a taková ta situace že můj mrňous ostatním dětem kazí hru mi samozřejmě nebylo absolutně příjemné ale prostě jsem to pak brala tak, že některé situace si musí prostě odžít a prožít i to odmítnutí že to prostě k životu taky patří, jenže pak už se to prostě vyhrotilo a mě trochu prdli nervy to uznávám ale tak jsme lidi a ne stroje. Nehledě na to že i ten stroj musí někdy odpočívat, musí prodělat nějakou tu údržbu nebo se mu vyměnit baterky atd :lol:

Jo, jenže pro podobný restart je dětské hřiště naprosto nevhodným místem. Jinak tohleto prováděl můj druhorozený zhruba ve třech letech věku, ostatní tři děti nikdy. Jelikož měl tedy staršího bratra, který si na hřišti v klidu hrál, přišla dvě jasná a srozumitelná vysvětlení, tedy nikoli pouze „tohle nedělej“. Pokud se neuklidnil, šel na lavičku a prostě to tam se mnou proseděl. Pochopitelně byl naštvaný, někdy se vztekal, neustoupila jsem, pokud jsme šli jen my sami, zavelela jsem v takové situaci k odchodu. Výsledky se samozřejmě nedostavily ihned, ale nakonec pochopil, že takové chování mu nepřináší žádných výhod, ba naopak. A třeba nejmladší si to po čtvrtém roce věku komunikoval sám tak, že přišel k dané skupince dětí, představil se, řekl, kolik mu je a následně se zeptal, zda si smí hrát s nimi - přitom do školky v té době ani zdaleka nechodil, za sebe musím říct, že z ní si pak přinesl spíše spoustu sociálních zlozvyků.

• Citovat
  • Upravit
Pitaya1
5.7.23 08:28
@Anonymní píše:
Čekala jsi, já tě tu všichni budou utesovat? :think: Tak to jsi měla napsat rovnou, že jsi nechtěla slyšet pravdu a nesneseš kritiku :hug:
  • Citovat
  • Upravit
34473
5.7.23 08:43
@Anonymní píše:
Ty mě přijdeš tady ale i v jiných diskuzích jako totální arogantní nesympatická zahořklá ženská s kterou než aby člověk jel ve výtahu tak radši poťape i do 6. patra pěšky :think:

Aspoň by ses proběhla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.7.23 08:45
@terien píše:
Aspoň by ses proběhla :lol:

Raději běhám v přírodě :*

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek