Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
jajinka veverka píše:
ne sany ,stačilo by jen 12
Tak já bych měla těch 12 zhubnout určitě, spíš asi ale 15 ![]()
Vzpomínám s láskou na doby, kdy jsem měla navíc tři kila a byla z toho celá pryč.
xangel87 píše:
Já hlásím, že s manželem od rána úspěšně dietujemTedy až na vynechání dopolední svačiny, nestíhala jsem…A taky hlásím, že mám hlaaaaaad !!
Ale musíme, jsme teď fakt otesánci
Tak gratuluju k rozjezdu a ať se vám to daří. To je fajn hubnout s manželem, že? Já vyvářím pro toho svého večeře i obědy do práce a štve mě, že musím aspoň ochutnávat a tak.
Ahoj holky, můžu k vám? Jsem sice těhule, takže nic drastickýho zkoušet nemůžu. Ale začala jsem teď víc přibírat než bych měla. Moje váha začíná na 1.. takže se musím hlídat i v těhotenství abych pak nemusela tolik bojovat. Ale zatím se moc nehlídám.
Dalunka: Určitě k nám můžeš
Doufám, že brzo na tom budeme stejně a budu taky těhotná a hlídající si váhu, zatím se jen snažíme. A v kolikátém týdnu jsi?
sanyaa píše:xangel87 píše:Tak gratuluju k rozjezdu a ať se vám to daří. To je fajn hubnout s manželem, že? Já vyvářím pro toho svého večeře i obědy do práce a štve mě, že musím aspoň ochutnávat a tak.
Já hlásím, že s manželem od rána úspěšně dietujemTedy až na vynechání dopolední svačiny, nestíhala jsem…A taky hlásím, že mám hlaaaaaad !!
Ale musíme, jsme teď fakt otesánci
Upřímně nejít do té diety manžel se mnou, tak jí vydržím tak půl dne…Nemám natolik silnou vůli, abych koukala, jak se on cpe a v klidu hryzala mrkev ![]()
končím 21.tt. Mám trojcifernou váhu, ale zatím jen asi 2 kg plus. Ale mám o 5 kg míň než loni po vánocích - to bylo moje životní maximum. pár kilo jsem dala dolů sama, 3 dolů z hormonů kvůli otěhotnění.
Od 3. měsíce jsem na neschopence. Ale spíš jen tak preventivně - jsem po IVF a taky potřebuju hodně spát a to jsem při práci nestíhala - byla jsem ve stresu a vyčerpaná a to mi pak stoupá tlak, tak radši doma - vyspaná, odpočatá a s dobrým tlakem.
U mě dieta s manžou nepřichází v úvahu - je vychrtlej navzdory tomu že jí 2× denně - oběd v práci a večeře doma často až po desáté - a samý nezdravý a nedietní věci. Jen pro představu - jednou si pekl k narozkám dort podle starodávného receptu - z 36 vajec a to tam ani nebyl krém.
tááák děvčata oukej..v pondělí začínam mléčnou dietu, kdybych do toho měla jít sama, tak bych si netroufla neštěstí moje mamka se mnou bude držet basičku
a doufam, že i nekterá z vás ![]()
Ten můj kdyby taky snědl celý prase, tak nepřibere… mírně demotivující, jak píše Dalunka… ale jde to. Pro mě jeden brambor a kopec dušeného porku k masu, pro něj lžíce porku a kopec brambor…
Tak holky mě ta dieta pomohla hlavně v tom, že jsem si stáhla žaludek a nemám už tolik chutě miluju zeleninu takže mi ta dieta vyhovovala dělala jsem si ji grilovanou i s kořením a k tomu maso kuřecí. Já po té dietě jsem jedla potom úplně vše jen jsem jedla malé porce ono potom ti už i to stačí protože se cítíš najezená i po menší porci. Do teď jím normálně jen se prostě už nepřežírám. Nepřibrala jsem ani kilo na víc taky jsem ale víc už nezhubla a cítím se daleko líp i po zdravotní stránce tu dietu jsem držela v září půl roku po porodu. Možná až zase na léto k ní ještě vrátím ještě bych potřebovala dolů dát asi 3kg a normálně mi to nejde. Je pravda že je to drasťák hlavně prvních pár dnů a člověk je nervozní a není ve své kůží ale stojí to za to člověk se potom zase cítí jako přitažlivě a sexy.
jajinka veverka píše:
tááák děvčata oukej..v pondělí začínam mléčnou dietu, kdybych do toho měla jít sama, tak bych si netroufla neštěstí moje mamka se mnou bude držet basičkua doufam, že i nekterá z vás
Tak tě zaujala? Tak já se hlásím, že jdu taky do toho a jsem zvědavá, jak nám to půjde
Nemám ale teda předsevzetí vydržet 13 dní, stačí mně týden, protože z předchozích podobných diet vím, že zhubnu nejvíc ten první týden, pak je pro mě lepší dát mírnou pauzičku, ve které si dávám bacha, abych nepřibrala, ale trošku obnovím metabolismus, a třeba po týdnu dám zas další týden diety a zas zhubnu hodně, dohromady víc než kdybych držela dietu v kuse skoro dva týdny. Taky je pro mě snazší říkat si, že mě čeká sice tvrdý, ale jen jeden týden.
Tak se budem podporovat, jo? Už se těším.
reňule13 píše:
Tak holky mě ta dieta pomohla hlavně v tom, že jsem si stáhla žaludek a nemám už tolik chutě miluju zeleninu takže mi ta dieta vyhovovala dělala jsem si ji grilovanou i s kořením a k tomu maso kuřecí. Já po té dietě jsem jedla potom úplně vše jen jsem jedla malé porce ono potom ti už i to stačí protože se cítíš najezená i po menší porci. Do teď jím normálně jen se prostě už nepřežírám. Nepřibrala jsem ani kilo na víc taky jsem ale víc už nezhubla a cítím se daleko líp i po zdravotní stránce tu dietu jsem držela v září půl roku po porodu. Možná až zase na léto k ní ještě vrátím ještě bych potřebovala dolů dát asi 3kg a normálně mi to nejde. Je pravda že je to drasťák hlavně prvních pár dnů a člověk je nervozní a není ve své kůží ale stojí to za to člověk se potom zase cítí jako přitažlivě a sexy.
Super, žes to zvládla, a díky za rady a podporu
Ale divím se, že teď už nehubneš, když jíš malý porce, doufala jsem, že pak taky tak budu jíst a časem ještě něco dolů půjde. Nebo jíš i sladký a tak?
Právě, že nejím sladký nic jen prostě si udržuju svoji váhu, ale dolů to nejde, to bych zase asi musela vynechat pečivo a přílohy a to se mi teď momentálně nechce, ale já už tlustá nejsem mám ve 36letech po 3 dětech 164cm a váhu 56kg takže v pohodě.
Držím vám palečky a hodně pijte aspoň 2-3litry denně nejlépe kdyby jste i trošku cvičily kila jdou pak líp dolů a ještě něco první týden shubnete tak 2kg a poto se to teprve rozjede tak vydržet a nenechat se odradit. Já tu dietu držela taky s holkama na eMiminu je tady diskuze na dietu rajka dolečka. Takže hodně sil.
Já se bohužel připojit nemůžu, teď co jsem těhotná, tak když vynechám sacharidy, tak je mi na omdlení a dělá se mi špatně z mlíka.
ahoj holky taky bych se pridala ale nevim jak to vydrzet ,chtelo by to neco aby se mi stahl zaludek.Merim 170cm a 92kilo des.V tehotenstvi jsem nabrala 29kilo a zhubla do ted jen 5 ![]()
Dalunka píše:
Já se bohužel připojit nemůžu, teď co jsem těhotná, tak když vynechám sacharidy, tak je mi na omdlení a dělá se mi špatně z mlíka.
dalu tak to je jasn, že ty nemužeš…to by nebylo dobrý ani pro minkp ![]()