Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@JayLee píše:
tak to asi nebudes zas tak uplne stastna když to s tebou dela tohle když se jen pokateby bylo zajímavé kdyby to bylo něco vic nez potkani jak by to probihalo a jaky by to nechalo následky
![]()
No my se spíš potkáváme na akcích když jdu s přítelem :p..opravdu jen potkání nic víc..kdybych neměla teď přítele byla bych sama a potkala ho někde sama tak asi nevím dopadlo mi to asi špatně neudržela bych se :p..ale teď mám partnera a sním sem opravdu šťastná, i když je todivný když sem šťastná a mít tyhle stavy když potkám ex.. ![]()
@JayLee píše:![]()
![]()
no vidíš a my loni byli i s bejvalym na dovolenej
No až tak daleko to teda nezašlo, ale než sem potkala tohohle přítele tak za mnou bejvalí jezdil, pořád asi k němu něco málo cítím i přesto že já mu zkurvila život tím že sem ho podvedla, chybami se člověk učí
,teď vím že už tu chybu neudělám poučila sem se z chyb..občas si teda ještě s bejvalím napíšem jak žijem a ták..ted mám přítele sme spolu teprve 3 týdny nechci ho ztratit ale ten divný pocit když potkám ex..takový to když se mi rozbuší srdíčko a rozklepu se :p prostě asi nevím co chci..:( vím že bejvalí mě už nechce..
Anonym, chodí sem dcera. ![]()
S ex jsem se rozešla před 20 lety, a zhruba před 4 lety nás to svedlo opět dohromady, přistěhoval se se svou ženou a dětmi k nám na vesnici. Já mám taky svou rodinu.
Tehdy jsem se s ním rozešla, protože studoval, byl dlouhodobě pryč, a já jsem to po letech nedala, že se vídáme jednou za 2-3 týdny.
No musím říct, že když jsme se potkali teď po letech, je to tam pořád. Naše společná kamarádka, která nás dobře zná, mi jednou řekla, že to v sobě oba nemáme vyřešeno. Oba se snažíme být v kontaktu co nejméně, protože… Vím, že by jsme selhali oba.
Anonymní třeba M.
v pondělí jsem měla se svým ex 13 let od prvního sexu. ![]()
Jsem už 6 let vdaná, s manželem jsme 12 let, máme 2 raubíře, jsme tak nějak normálně šťastní, ale!! Není dne, abych si na bývalého nevzpomněla! Třeba jen letmá myšlenka. Naštěstí jsme se už 6 let neviděli a doufám, že to tak zůstane. Protože potkat ho, vím co by následovalo: Velmi, ale opravdu velmi zvýšení tep, klepání rukou, červenání, když bych něco řekla, tak by to byla stopro nějaká hovadina, nejsem schopná v jeho přítomnosti myslet…
Když jsme byly rozejitý asi 3 roky, tancovali jsem spolu ploužák. On se mě dotknul rukou nahého předloktí a normálně jsem cítila, jako by mezi námi lítaly výboje elektřiny!!! Fakt, nikdy jsem nic takovýho s nikým jiným nezažila.
@Anonymní píše:
Anonym, chodí sem dcera.S ex jsem se rozešla před 20 lety, a zhruba před 4 lety nás to svedlo opět dohromady, přistěhoval se se svou ženou a dětmi k nám na vesnici. Já mám taky svou rodinu.
Tehdy jsem se s ním rozešla, protože studoval, byl dlouhodobě pryč, a já jsem to po letech nedala, že se vídáme jednou za 2-3 týdny.
No musím říct, že když jsme se potkali teď po letech, je to tam pořád. Naše společná kamarádka, která nás dobře zná, mi jednou řekla, že to v sobě oba nemáme vyřešeno. Oba se snažíme být v kontaktu co nejméně, protože… Vím, že by jsme selhali oba.
Já se rozklepu pořád když ho potkám nebo jenom třeba spozorním že je někde kde sem já a jde to na mě znova
nesnáším ten pocit..hlavně to když se mi klepou ruce..a nemuzu ani skoro peníze udržet ![]()