Bývalý přítel a jeho “nová”

Anonymní
1.11.19 06:50

Bývalý přítel a jeho “nová”

Ahoj, jdu si pro radu. Myslím si že to možná někdo z Vás určitě zažil. Rozešla jsem se před půl rokem s přítelem z toho důvodu že mě podvedl. Rozešli jsme se, ale pořád se tak nějak bavíme. Vím že spolu být jako pár určitě nemůžeme, protože bych mu už nikdy nevěřila, ale takto si rozumíme. Nevídáme se nějak extra, jen jednou za čas. No ale co mě trápí je, že se z okolí (on mi to nakonec potvrdil) pořád dozvídám jak kontaktuje tu ženu se kterou mě podvedl. Ona ho má nejspíš na háku, ale i tak to dělá. Teď je to čistě jeho věc, ale mě to nedá vůbec spát. Mám z toho strašný nervy při představě že skončí spolu. :? Vibec nevím jak se od toho mám odpoutat. Připadá mi to jako začarovaný kruh.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6654
1.11.19 07:06

Dokud neudelas tlustou caru za celym vasim vztahem, tak se od toho odpoutas jen tezko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35972
1.11.19 07:17

Přeruš s ním kontakty. Byvalej šel taky za slečnou, se kterou mě prováděl, nejdřív jsem taky byla trochu naštvaná, ale našla jsem si toho nej chlapa a jsem šťastnější než kdy s ním. A víš co je nejlepší. Jsem v kontaktu s jeho mamkou a vím, že ta nová po něm jen řve, sprostě mu nadává, skoro nic nedělá atd. takze si říkám že dobře mu tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
1.11.19 07:33

No musíš si přiznat že je konec a přestat si dělat naděje, že si to chlapec rozmyslí.

Zároveň si přestaňte hrát na „kamarády“ a na nějakou dobu s ním prostě utni kontakt - je to to nejlepší co sama pro sebe můžeš udělat.

Teda hned po té, co zakážeš lidem okolo tebe, aby ti reportovali o jeho chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
533
1.11.19 08:02

No nevím, já bych z toho měla škodolibou radost :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
1.11.19 08:43

Nemas to v sobe jeste uplne ukonceny a dokud to neukoncis tak to budes mit furt.. Musis udelat za tim tlustou caru a jeste ji dekovat ze te ho zbavila :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
1.11.19 08:44

Zadne zpravy =dobre zpravy. Moc do toho vidis. Pritom velmi dobre vis, ze problem byl mezi vami dvema nikoli v te ženě. Drzim palce, at to rozdychas. Nemyslim si, ze byste ted mohli byt pratele :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5149
1.11.19 08:48

To vazne se s nekym takovym chces vubec ‘kamaradit’? Chapu ze nekdo zustane s ex v kontaktu a bavi se, kdyz rozchod probehne v klidu a vzajemne. Ale kdyz te podvedl, s takovym clovekem bych uz v kontaktu nebyla. Naopak bych mu rekla, at si za ni tahne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12631
1.11.19 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj, jdu si pro radu. Myslím si že to možná někdo z Vás určitě zažil. Rozešla jsem se před půl rokem s přítelem z toho důvodu že mě podvedl. Rozešli jsme se, ale pořád se tak nějak bavíme. Vím že spolu být jako pár určitě nemůžeme, protože bych mu už nikdy nevěřila, ale takto si rozumíme. Nevídáme se nějak extra, jen jednou za čas. No ale co mě trápí je, že se z okolí (on mi to nakonec potvrdil) pořád dozvídám jak kontaktuje tu ženu se kterou mě podvedl. Ona ho má nejspíš na háku, ale i tak to dělá. Teď je to čistě jeho věc, ale mě to nedá vůbec spát. Mám z toho strašný nervy při představě že skončí spolu. :? Vibec nevím jak se od toho mám odpoutat. Připadá mi to jako začarovaný kruh.
Špatné, musíš udělat tlustou čáru, jinak se toho nezbavíš, upřimněje ti úplně pendrek po tom s kým se po rozchodu ex shází..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20905
1.11.19 09:00

Nebavit se s ním. absolutně vůbec. A neřešit to a časem to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí