Čas na domácnost

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Scarlett2011
2.3.12 09:38

Xxpetko:
musis si ho te samostatnosti naucit. Dat mu na zem spoustu podnetu..
To ho nic v jeho veku nezaujme? Nas maly ma neomezeny vstup kamkoliv v byte a cely den si tu tak chodi neco si vezme, chvilku si s tim hraje, pak zase vezme neco jineho. Obcas ke mne prijde, pomazlime se, pohrajeme a dam mu zase nejakou zajimavou vec a zase si vydrzi hrat treba pul hodiny sam…
Jen to chce ho te samostatnosti trochu naucit.
Nejlepsi na to je nechat ho na par hodin tatinkovi az bude doma. Chlapi vseobecne berou peci o dite trochu vic flegmaticky a diteti rozhodne nevenuji stopro pozornost.
Naseho to tatinek naucil perfektne. :)

• Citovat
  • Upravit
1322
2.3.12 13:23

Scarlett, malého nic nezaujme, aby si s tím hrál víc jak půl minuty… Nejvíce ho zajímá odpadkový koš a šplhat po skříních, takže jsem mu pořád za zadkem, aby někde nespadl. A potom vysavač, který pořád převrací, tak mám strach, ať si neskřípne prsty apod. Ještě sám nechodí, takže se všude postaví a pak sebou sekne na zem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Scarlett2011
2.3.12 13:39

Aha, tak to ja ho necham padat. Padal tak 10× denne, pochopil po 3 tydnech, ze to boli a uz asi mesic nespadl. :)
Proste si leze po zemi, splha po skrinich a dela si co chce. Taky ho vec zaujme jen na pul minuty, ale od toho jich ma na zemi pres 30, aby ho to zabavilo na dost dlouho. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
81481
2.3.12 14:06

Já taky nechávám padat i skřípat prsy. Chodit dítěti za prdelí by mi ani nehlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
30.3.12 14:13

ahojky.ja mam 2deti a zvladam uplne bez problemu pres tyden uklizim.jako nadobí utirani prachu vysavani a o vikendu jako ze v sobotu delam generalni uklid to vse i plus vytirani žehleni prevlikani posteli myti oken vymena zaclon kdyz jsou od deti upatlane generalni uklid koupelny kuchyne a tak.uklizim s detma cely dny manzel je v praci takze mi nic jineho ani nezbyde :nevim: jen v nedeli kdyz je chlap doma a vezme si děti tak uklidim nekdy mi samozrejme manzel pomuze taky ale on je vetsinou v praci do vecera takze uklid je na me aji s detma :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.12 20:40

To jsi uzasna - a mas nejake tipy, jak to delat? Co delaji deti, kdyz uklizis? A hlavne ten generalni uklid…to asi hlida manzel, ze? Mimochodem, jak je mas stare?
Ja musim rict, ze od te doby, co jsem tuhle diskuzi zalozila, to uz je vyrazne lepsi, ale ze bych mela doma naklizeno, to teda zatim nehrozi. Malymu je 8 mesicu. Ale porad nekde litame…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
2.4.12 13:08

Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Ja mam 3a pul roku a 18mesicu,ne ne prave kdyz delam generalni uklid,to je v sobotu,a to je manzel v praci,jen v nedeli je doma,takze ja v nedeli jen uvarim a pomeju nadobi ,ustelu postele.jinak uklizim jen s detma,deti si vetsinou hrajou v pokojičku,a pokud ne a ja uklizim,tak sedijou na gauči a čučíjou na dvd a ja mam klid na uklid.vetsinou koukaji na to dvd nebo si hrajou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3419
8.4.12 00:23

Bordel v bytě - šťastné dítě :lol: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.4.12 09:42
@Hellísek píše:
Bordel v bytě - šťastné dítě :lol: ;)

pravda,tohle nám říkala PA na předporodním kurzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
8.4.12 22:08
@simoušek píše:
Načítám citovaný příspěvek, čekejte prosím …Ja mam 3a pul roku a 18mesicu,ne ne prave kdyz delam generalni uklid,to je v sobotu,a to je manzel v praci,jen v nedeli je doma,takze ja v nedeli jen uvarim a pomeju nadobi ,ustelu postele.jinak uklizim jen s detma,deti si vetsinou hrajou v pokojičku,a pokud ne a ja uklizim,tak sedijou na gauči a čučíjou na dvd a ja mam klid na uklid.vetsinou koukaji na to dvd nebo si hrajou.

Tak to máš zlaté děti, já mám tříletou dceru, a ta si vydrží hrat sama max pět minut , to ji přestane bavit a pak za mnou nebo když je doma tatinek tak za nama v jednom kuse chodi kdy si s ní půjdeme hrat , nenechá nás vypít ani v klidu kafe, a u pohádek taky nevydrži sedět a koukat, já když něco začnu dělat, tak holka nemůže byt pozadu utírání prachu, žehlení, vysáváni, dělám s ní, to má svoje nářadíčka :-), ale okna ty musím dělat jen pokud je muž doma, ty s holkou teda nezvládám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí