Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A když už mít doma DEBILA, tak alespoň s penězma a ne nějakou socku, co nemaká
![]()
@MalinovaJahoda
takze pred 2 mesici jsi s nim jeste spala… to se jako zmenil za 2 mesice? to tezko, ze?
mi vzdycky pridje, ze zenske v tehle situaci akorat hledaji vymluvy proc neodejit. chapu, ze to musi byt tezke. ale proboha snaz se uz kvuli tomu diteti. to radsi budes trpet zbytek zivota nez to ted resit?
nebo co cekas, ze se zmeni?
@MalinovaJahoda poradila bych take tu policii a pokud se necitis bezpecne, pak se snaz prvnich par dnu mozna tydnu vychazet ven vzdy s nekym, nikdy ne sama, myslim, ze takhle si netroufne.. ![]()
@terinka4444 Byla jsem špatně pochopena
Píšu přes mobil, takže stručně. To dítě je vymodlené, protože jsem potkala toho správného a jsem s ním už nějaký pátek, takže vím že se na sebe můžeme spolehnout a že se o mimi postaráme. Myslela jsem to, jako kdybych byla na místě zakladatelky…
Přijde mi, že některý ženský si k sobě nastěhují někoho, koho vlastně ani pořádně neznají a do „měsíce“ s ním čekají dítě a pak se strašně diví, co se z toho chlapa vyklube… To mi rozum nebere ![]()
Asi bych se dohodla s vasima, jak to vidi, jestli kradl u vas doma - dat na policii stejne jako to, ze Te ohrozoval. Pokud jsou rodice statecni a chteji byt s Tebou, zustala bych u nich (jak uz nekdo psal bylo by fajn, kdyby tam byl jeste naky chlap nebo byl v pohotovosti treba bracha, bratranec, kamarad - aby to ten „psychous“ vedel. Na policajtech by vam meli i poradit co dal - jak ho vykazat z bytu a tak
zavolej si treba sem http://www.bkb.cz/pomoc-obetem/, umi tam pomoct s resenim takove situace. Pokude si chces sve dite nechat, urcite pro nej udelej to, ze budete v bezpeci pred takovym clovekem, i kdyby to znamenalo se docasne nekam odstehovat treba…drzim moc palce ![]()
@MalinovaJahoda píše:
A ještě k tomu jsem dnes ráno zjistila, že mé mamince krade šperky..nevím co dál, je schopný mě sledovat na každém kroku..hlavně se bojím o malé, aby jsem o něj nepřišla..
krade? míří na tebe nožem? proč je ještě na svobodě… udat..hned
Tohle je asi poprvé, co to v životě někomu napíšu.. a pravděpodobně mě tady 90% odsoudí… ale představ si jednu věc- to, že odejdeš, tím to nekončí… to, že s ním budeš mít dítě znamená, že s ním budeš v kontaktu celý život!!! a pokud je to takový pako, tak to bude peklo… nehledě k tomu, že geny jsou sviňa /tak jak již někdo tady napsal/.. nebudu to říkat natvrdo… ale zvaž svou situaci pečlivě…
Jo a jinak si nemyslim, ze by zakladatelce pomohlo, ze ji ted bude nekdo rikat, jak byla blba apod… Ona uz vi, ze udelala chybu a hleda reseni, tak to respektujte… Neni rozhodne jedina, kdo hned neprokoukl „psychopata“, ono totiz jednim z rysu „psychopatu“ je, ze obvykle umi udelat dobry dojem a celkove dobre hrajou. Takze staci trochu zblbly mozek, nebo ze je clovek proste mladej a nezkusenej… nastesti hleda pro sebe a sve dite lepsi reseni… tak ji drzme palce ![]()
Proboha vyhod ho…takový člověk by s k mému dítěti nesměl přiblížit ani na krok..zavolej policii nahlaš týrání a vyhod ho…
Tak to je přesně jak u mě, s ex mam 2 děti, ze začátku byl v pohodě, pak se narodilo děti a postupně to začalo. Nikam jsem nemohla, chlastal, mlátil mě, psychicky mě týral, říkal jaka jsem neschopna mama atd, navíc nemakal, atd. Porad jsem doufala, ze se to změní, navíc jsem se bála udělat ten první krok ( no proste kdo nebyl tyrany, tak nepochopí ten strach atd),ale jednou jsem vše řekla kamarádce a hodne mi pomohla, šla jsem na policii, ale dostal podmínku, Jenze teď už je v chládku ( zbil nějakou holku)dodnes si říkám, proč jsem něco nepodnikla driv, no a po tomhle zážitku už se bojim navázat dalsi vztah
Na tvém místě bych ho vyhodila (event. vyměnila zámky), volala na něj policii, chodila jen s doprovodem a řekla bych mu, že jsi potratila… do RL bych ho neuváděla a nejlépe bych se odstěhovala..
@MalinovaJahoda píše: …nechci jít na potrat **i když je to asi jedine viditelne reseni******…
To co teď řeknu je hodně smutný, ale bohužel máš pravdu. Pokud si to dítě necháš, tak už se ho opravdu nikdy nezbavíš. Krom toho, psychopatie je dědičná.
Všechno ostatní, co popisuješ, je trestný čin. Fyzické týrání, psychické týrání, krádeš, stalking. Proč mu to, proboha, trpíte?!?
@Selfi píše:
Tohle je asi poprvé, co to v životě někomu napíšu.. a pravděpodobně mě tady 90% odsoudí… ale představ si jednu věc- to, že odejdeš, tím to nekončí… to, že s ním budeš mít dítě znamená, že s ním budeš v kontaktu celý život!!! a pokud je to takový pako, tak to bude peklo… nehledě k tomu, že geny jsou sviňa /tak jak již někdo tady napsal/.. nebudu to říkat natvrdo… ale zvaž svou situaci pečlivě…
@Selfi
Zvažte svá slova. To co tu vy dvě radíte, také není zrovna nejlepší řešení. 1. mohla by si to velice vyčítat 2. nemusela by mít už děti 3. Dobrovolně by se stala nešťastnou na úkor psychopata. Ano, udělala chybu, šlápla vedle. Teď ať si to slízne a vyřeší problémy. Na miminko se těší. Může neuvést otce do R. L., Zakázat veškerý stik a dítě vychovat správně!! A ano, geny jsou mocné, ale výchovou jde hodně zpravit. Rozhodně není vhodné kvůli tomu zatracovat lidský život. Takže, zakladatelko : Se vzchop a dej se do boje!!
@juchinka píše:
Zvažte svá slova. To co tu vy dvě radíte, také není zrovna nejlepší řešení. 1. mohla by si to velice vyčítat2. nemusela by mít už děti 3. Dobrovolně by se stala nešťastnou na úkor psychopata. Ano, udělala chybu, šlápla vedle. Teď ať si to slízne a vyřeší problémy. Na miminko se těší. Může neuvést otce do R. L., Zakázat veškerý stik a dítě vychovat správně!! A ano, geny jsou mocné, ale výchovou jde hodně zpravit. Rozhodně není vhodné kvůli tomu zatracovat lidský život. Takže, zakladatelko : Se vzchop a dej se do boje!!
No už jsem měla strach, že by tady tato mantra chyběla
![]()
@MalinovaJahoda píše:
Když ho vyhodím je schopný čekat před barákem než se vrátím, nebo než vyjdu ven. Jelikož nepracuje nemá ani nic jiného na praci než mě sledovat. Zkusím tu policii ale to že si pak na mě počká je víc než jasný..já s nim nespím, jen nevím jak se ho zbavit, malinkymu je osmi týden, tohodle člověka jsem se snažila zbavit všelijak, ale nejde to. A místo toho aby me zabil tak ho ze strachu radši vždy vezmu zpátky, ale ted uz nejde jen o mě. Děkuju za podporu
jenže když něco neuděláš tak s ním budeš takhle žít 30-40 let? to není záležitost na dva měsíce je to o tom jaký bude tvůj život dál…