Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jdukolem tak tak nehledně že něco mohl udělat dítěti..nebo mít při výchově na dítě špatný vliv
@Vermion píše:
No už jsem měla strach, že by tady tato mantra chyběla![]()
Mantra? co to je? Já to znám trochu jinak… Tak jo, vlastně nechtěně otěhotnět z idiotem, kterého pomalu neznám je blbost. a šupky dupky na potrat.. No to je řešení, když vlastně už teď se na mimino těší.. No já nevím, neznám zakladatelku, ale je tu daleko více řešení ne?? A podle toho co napsala, tak si mimino chce nechat..
Marný rady, nechceš to řešit. Než by mě zabil, vezmu ho zpátky, co to jako je? Jestli máš podezření, že by Tě zabil, tak se musí tvrdě postupovat. Minimálně Tě sleduje a vyhrožuje Ti, ohrozil Tě jako těhotnou nožem, to není téma pro emimino, ale policii. Do rodnýho listu ho zapisovat nemusíš, on se toho může domáhat sice, ale že by tenhle magor chtěl mít něco se soudy? Komentáře, proč mu lezeš do postele sice nic neřeší, ale už ten fakt dává tušit, že nebudeš úplně v pořádku a trochu jste se hledali. Další fajn svazek s itálií doma a nejlíp sladkou smiřovačkou, co víc k tomu.
@juchinka Fakt si nemyslím, že to co potřebuje zakladatelka slyšet je strašení neplodností!!! ![]()
Moje sestra otehotnela s deb.ilem.Nemakacenko, hulic, celkove problemovy typ. Vysvetluji si to tak, ze je proste jina, jednoduseji se upne na lidi, zmagori, krasno zas tolik nepobrala, sebevedomi tim padem nemela a proto byla rada, ze ji aspon nekdo chce. Tehdy na potrat sla, byla hned na zacatku.Dnes je dospela, ve vztazich se placala ac to uz nebyli stejne povahy jak ten vul. Nelituje, ze to udelala.Asi si rekne nekdy, ze by melo to dite tolik a tolik let(netusim),ale je rada, minulost hodila za hlavu a dnes ma uz s pritelem dostaveny domecek, na dite se tesi, jen chce jeste trochu vic nasetrit atd.Toto by nikdy nemela, kdyby zustala s tom prvnim, nebo si jejich dite nechala.Je to jen pribeh me sestry, ne nazor.Muj nazor je ten(beru podle sebe),ze do postele lezu jen s tim, u koho si dovedu predstavit, ze pocnu. A hlavne tento typ nevyhledavam, mam mnohem, mnohem narocnejsi pozadavky co se tyce muzu.
.Sla bych na policii a zazadala o ochranu, ho udala i za ty kradeze. Drzim palce, at se rozhodnes tak, aby jsi uz netrpela
.PS:pardon za preklepy atd, datluji z tel.
@juchinka píše:
Zvažte svá slova. To co tu vy dvě radíte, také není zrovna nejlepší řešení. 1. mohla by si to velice vyčítat 2. nemusela by mít už děti 3. Dobrovolně by se stala nešťastnou na úkor psychopata. Ano, udělala chybu, šlápla vedle. Teď ať si to slízne a vyřeší problémy. Na miminko se těší. Může neuvést otce do R. L., Zakázat veškerý stik a dítě vychovat správně!! A ano, geny jsou mocné, ale výchovou jde hodně zpravit. Rozhodně není vhodné kvůli tomu zatracovat lidský život. Takže, zakladatelko : Se vzchop a dej se do boje!!
1. V týhle situaci už neexistuje žádný „nejlepší“ řešení. Jen blbý a míň blbý.
2. Psychopata nelze výchovou předělat.
3. Tím, že ho neuvede do RL, absolutně nic nevyřeší. Psychopat se jen tak nevzdá, bude ji vydírat, bude požadovat testy otcovství, můži jí i ublížit. Akdyby ho za to zavřeli, až vyleze, zkusí to zase znova, protože nemá svědomí a policie se nebojí. Je potřeba ho maximálně odstřihnout od všeho, co by ho s jeho obětí mohlo spojovat. A i potom je to časrto běh na dlouhou trať.
Než budeš příště někomu radit, aby vážil svá slova, tak si nejdřív zjisti fakta. Jsou situace, kdy slepá pro-life agitka opravdu není vhodná. Ať se proboha rozhodně sama. Je ovšem vhnodný zmínit a prodiskutovat VŠECHNY varianty a jejich důsledky.
Příspěvek upraven 11.02.14 v 10:54
Nepochopim, vrána k vráně sedá, já se z těch ženskejch picnu, to Vám fakt za to těch 10 minut stojí? vůbec tě nelituju, každý sám svého štěstí strůjce, chlap se nezmění ze dne na den, byl mišuge už předtim a ty taky, jinak by sis ho nenašla..chudák dítě..a to neznáš slovo antikoncepce..podle mě budeš taky trochu psychopat nebo sociopat..tohle normální člověk řešit nemůže, protože se stýká s normálníma lidma, psychopatům se vyhejbá, nespí s nima, nebo to rychle utne…fakt mě tohle zvedne ze židle…
@Vermion Její dotaz zní stručně, neví, co má dělat z debilem. Vyhodit, řešit přez sociálku, policií, vyměnit zámky, chodit nějaký čas z doprovodem, nebo jen mezi lidma a basta!! Vy ji tu radíte pro ni očividně nemyslitelné.
@Anjes píše:
Marný rady, nechceš to řešit. Než by mě zabil, vezmu ho zpátky, co to jako je? Jestli máš podezření, že by Tě zabil, tak se musí tvrdě postupovat. Minimálně Tě sleduje a vyhrožuje Ti, ohrozil Tě jako těhotnou nožem, to není téma pro emimino, ale policii. Do rodnýho listu ho zapisovat nemusíš, on se toho může domáhat sice, ale že by tenhle magor chtěl mít něco se soudy? Komentáře, proč mu lezeš do postele sice nic neřeší, ale už ten fakt dává tušit, že nebudeš úplně v pořádku a trochu jste se hledali. Další fajn svazek s itálií doma a nejlíp sladkou smiřovačkou, co víc k tomu.
Tak tohle bylo zbytecne ![]()
@petulagabi píše:
Nepochopim, vrána k vráně sedá, já se z těch ženskejch picnu, to Vám fakt za to těch 10 minut stojí? vůbec tě nelituju, každý sám svého štěstí strůjce, chlap se nezmění ze dne na den, byl mišuge už předtim a ty taky, jinak by sis ho nenašla..chudák dítě..a to neznáš slovo antikoncepce..podle mě budeš taky trochu psychopat nebo sociopat..tohle normální člověk řešit nemůže, protože se stýká s normálníma lidma, psychopatům se vyhejbá, nespí s nima, nebo to rychle utne…fakt mě tohle zvedne ze židle…
Jste se vsechny zblaznily nebo co ![]()
@drobececek píše:
1. V týhle situaci už neexistuje žádný „nejlepší“ řešení. Jen blbý a míň blbý.
2. Psychopata nelze výchovou předělat.
3. Tím, že ho neuvede do RL, absolutně nic nevyřeší. Psychopat se jen tak nevzdá, bude ji vydírat, bude požadovat testy otcovství, můži jí i ublížit. Akdyby ho za to zavřeli, až vyleze, zkusí to zase znova, protože nemá svědomí a policie se nebojí. Je potřeba ho maximálně odstřihnout od všeho, co by ho s jeho obětí mohlo spojovat. A i potom je to časrto běh na dlouhou trať.Než budeš příště někomu radit, aby vážil svá slova, tak si nejdřív zjisti fakta. Jsou situace, kdy slepá pro-life agitka opravdu není vhodná. Ať se proboha rozhodně sama. Je ovšem vhnodný zmínit a prodiskutovat VŠECHNY varianty a jejich důsledky.
Příspěvek upraven 11.02.14 v 10:54
A kde je vlastně jistota, že je psychopat? A má to v genech?? Kriminálník může být taky jen vzorem špatné výchovy. Třeba má jen slabší psychyku, něčím si prošel, co ho absolutně změnilo a nemusí to být dědičné. Nebo zakladatelka psala, že má za sebou testy a je rozený psychopat?? Já tu jen píšu můj pohled na věc a přijde mě to zbytečné jí takhle radit, když už v úvodu dává najevo, že si je chce nechat. Nicméně musí vědět sama, tak ať si to vyřeší.
@MalinovaJahoda Nebudu opakovat co radí holky. Ale magoři mají rádi oběti, slabé lidi. Přestaň být oběť. Začni se bránit!!! Vyhodit z bytu, nahlásit týrání a krádež- policie s tím asi nebude moct moc dělat, ale budeš mít záznamy, že ti ubližuje. Čím víc tohobude tím líp. Popros rodinu nebo kamarády aby ti pomohli, doprovázelitě ven. Kup si pepřák a když tě bude obtěžovat, nastříkej mu ho do obličeje- musíš se bránit, kvůli dítěti, třeba toho pak nechá, jak říkám, dovoluje si na „slabocha“ na „naštvanou matku“ která brání život svého dítěte nemá. Sama zajdi k psychologovi. Vypovídej se, poradí ti jak zvládnout samu sebe a svůj pocit selhání a výčitky. Nepřítele máš tam venku, tak se nemůžeš ještě užírat sama.
@Haku nevychovávej mě, dík. Za tím si stojím, tyhle párečky znám a ženská má prostředky, jak se zbavit takovýho parazita, nicméně musí vážně chtít. A že jsem se vytočila? Máš pravdu, to bylo zbytečný…
Vykopnout to. Dojit na policii at se k tobe a Vasemu baraku nemuze priblizovat a v pripade, ze se priblizi, tak aby z toho mel pruser. Takovej clovek neni do zivota. ![]()