Čekám druhé plánované dítě a nechce nás

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40437
11.3.17 15:37
@pohledmuze píše:
Silny je ten, kdo se umi prosadit, sve geny a okolo nehoz se vsechno toci. :mrgreen: A jako angazovat se pro cizi deti mi prijde jako ztrata zdroju a casu. :think: Proc si neudelat vlastni deti, kdyz uz nejaky chci. To proste nesezen bezdetnou rozumnou holku? :think:
Jedine kde to „schvaluju“ jsou nejaky rozvedeny „starsi“ lidi. Ale aby treba bezdetny muz okolo 30 hledal zenskou s 2 detma mi prijde mimo.

Mohla bych se zeptat?
Jsi Scarabeuss, že??? ;)
Myslela jsem, žes v Thajsku a scháníš vhodnou nevěstu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
11.3.17 15:37

Andělo, no tak někdo to „umí“ a udělá si ještě svoje, ale někdo ne. Však to tak chodí - kus od kusu. Já jen napsala, co by napadlo mě. A věřím tomu, že nejsem sama na světě, kdo má stejný názor - proč si komplikovat život „cizími dětmi“, když může mít bezdětnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
11.3.17 15:39
@pohledmuze píše:
Nikdy jsem to neslysel, ale prislo mi to vtipny. :palec:

Jojo, taky to slyším poprvé, ale líbí se mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
11.3.17 15:39
@pohledmuze píše:
Silny je ten, kdo se umi prosadit, sve geny a okolo nehoz se vsechno toci. :mrgreen: A jako angazovat se pro cizi deti mi prijde jako ztrata zdroju a casu. :think: Proc si neudelat vlastni deti, kdyz uz nejaky chci. To proste nesezene bezdetnou rozumnou holku? :think:
Jedine kde to „schvaluju“ jsou nejaky rozvedeny „starsi“ lidi. Ale aby treba bezdetny muz okolo 30 hledal zenskou s 2 detma mi prijde mimo.

To není obvyklé úplně, to je pravda, ale i tohle znám.
Můj své dítě už má. Takže jednou už si svobodnou bezdetnou našel. A ono ve 30 s jedním dítětem na víkendy mi zas nepřijde že by kvůli tomu nějak zásadně tratil.
Asi jsme jako slabé kusy na sebe zbyli :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
11.3.17 15:41

Prostě cizí děti jsou pro některé lidi potencionální komplikace, pro někoho jsou obohacením, pro třetího „výzvou“…Ale snad se sem může napsat ta rozmanitost ne??? Že to někoho pohorší a urazí, to je jeho problém. Já si primárně přeji, aby moji potomci nemuseli řešit tyhle věci, tak bych je prostě varovala a nebyla bych z toho nadšená. A fakt mi sem nemusíte psát, že to je tak asi jediné, co bych mohla dělat…jasně. ALe snad to smí rodič vyjádřit a jak se potomok zařídí je samozřejmě jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32929
11.3.17 15:42
@Poustevnice píše:
Andělo, no tak někdo to „umí“ a udělá si ještě svoje, ale někdo ne. Však to tak chodí - kus od kusu. Já jen napsala, co by napadlo mě. A věřím tomu, že nejsem sama na světě, kdo má stejný názor - proč si komplikovat život „cizími dětmi“, když může mít bezdětnou…

Proč..no prostě proto. To ví ti kteří do toho jdou.
Já mám dva syny a bylo by mi to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
11.3.17 15:48

No, tak teď to máš takto - bylo by ti to u synů jedno. Vážně bys přijala „cokoliv“? I kdybys jako zkušená (protože už budeš starší) viděla nějakou tu červenou „blikající kontrolku“, co ten zamilovaný kluk nevidí?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.3.17 15:49
@free333 píše:
Mohla bych se zeptat?
Jsi Scarabeuss, že??? ;)
Myslela jsem, žes v Thajsku a scháníš vhodnou nevěstu… :think:

Teď jsem to chtěla napsat taky. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
11.3.17 15:50
@nostress píše:
Teď jsem to chtěla napsat taky. :mrgreen:

Tak jestli se dočkáme odpovědi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27012
11.3.17 15:51
@Poustevnice píše:
No, tak teď to máš takto - bylo by ti to u synů jedno. Vážně bys přijala „cokoliv“? I kdybys jako zkušená (protože už budeš starší) viděla nějakou tu červenou „blikající kontrolku“, co ten zamilovaný kluk nevidí?!

Syny mám tři a rozhodně mi bude v budoucnu jedno jestli si najdou holku bezdetnou nebo s detma. Rozhodne to ze si najde některý s detma nebude znamenat blikající kontrolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1528
11.3.17 15:55

Tak to máš dobrý, že víš, jak to bude v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14642
11.3.17 15:55
@Poustevnice píše:

Rozumím ti. Jistě, jsou různé ženy, dětné i bezdětné, a různí muži. Osobně bych byla raději, pokud by si syn přivedl nějakou solidní ženu s dětmi, než svobodnou povětrnici. Ale to bude jeho volba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.3.17 15:57
@Poustevnice píše:
Tak to máš dobrý, že víš, jak to bude v budoucnu.

to říká teď. Až si najde kluk nějakou, co má několik dětí a každé s jiným nebo bez otců v RL, možná obrátí. Ne každá samoživitelka je oběť, může to být taky pěkná pipina nebo běhna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101910
11.3.17 15:59
@nostress píše:
Rozumím ti. Jistě, jsou různé ženy, dětné i bezdětné, a různí muži. Osobně bych byla raději, pokud by si syn přivedl nějakou solidní ženu s dětmi, než svobodnou povětrnici. Ale to bude jeho volba.

No, já bych tedy preferovala aby by si přivedl solidní svobodnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
11.3.17 16:01
@j.a.n.i1 píše:
No, já bych tedy preferovala aby by si přivedl solidní svobodnou :mrgreen:

přesně. Ne použitý zboží ze secondhandu s přívěšky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí