Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@andelka83 píše:
Ne cokoliv, ale ty blikající kontrolky nejspíš jo. Ale to i v případě že by šlo o svobodnou bezdetnou slečnu.
Tak jasně, ale ona sama informace o tom, že má daná slečna 2 děti a každé s jiným (a hledá dalšího), stačí pro to rozblikání kontrolky a ani dotyčnou nemusím vidět.
@Lumius píše:
Opravdu mě dostáváš.
2 děti jsou hotová rodina. Jak jsi na to přišel? Moje máma má 4 sourozence. Zeptej se ve Tvém okolí. Normální je mít tolik děti kolik chceš. Není na to žádná tabulka. Proč by někdo nechtěl mít třeba 4 děti?Je to normální, jsi jen zmanipulovan svým okolím. Věř mi, že nejsem ani zoufales, ani slabší kus, ani hodný mamlas se kterým je nuda.
Pěkně napsané. Taky bych připojil svůj podpis. ![]()
Už jen z existenčních důvodů, když bude mít každá rodina jen 2 děti, tak tu za chvilku vychcipame. Populace jiných menšin nás za chvilku kopnou do zadku a budeme žít v kanálech. ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak jasně, ale ona sama informace o tom, že má daná slečna 2 děti a každé s jiným (a hledá dalšího), stačí pro to rozblikání kontrolky a ani dotyčnou nemusím vidět.
přesně. Nač mít potencionální běhnu s cizími dětmi, co hledá spíše sponzora, když může mít svobodnou a udělat si děti své.
@Burj Chalifa píše:
přesně. Nač mít potencionální běhnu s cizími dětmi, co hledá spíše sponzora, když může mít svobodnou a udělat si děti své.
Tohle se odehrává na úrovni rodičů ale ne těch potencionálních partnerů. Každý normální člověk ale ví, že život je svine. Myslím že ta žena by měla být víc obezřetná než ten chlap. Protože když by měla potom 3 každé s jiným, tak to už je prů*er hlavně její. Vím jak to je. Jednu takovou ženskou znám. Tak že si nemyslím že by to pro chlapa bylo něco tak hrozného. On je v pohodě, kdyby se rozešli a měli spolu dítě, tak on je ten frajer co má vlastní jen jedno a potom si samozřejmě bere jen to jedno. Takže bych to zase neviděl tak, že je to „běhna“. Pro ni už je to potom poslední šance. Většinou…
@Lumius píše:
Tohle se odehrává na úrovni rodičů ale ne těch potencionálních partnerů. Každý normální člověk ale ví, že život je svine. Myslím že ta žena by měla být víc obezřetná než ten chlap. Protože když by měla potom 3 každé s jiným, tak to už je prů*er hlavně její. Vím jak to je. Jednu takovou ženskou znám. Tak že si nemyslím že by to pro chlapa bylo něco tak hrozného. On je v pohodě, kdyby se rozešli a měli spolu dítě, tak on je ten frajer co má vlastní jen jedno a potom si samozřejmě bere jen to jedno. Takže bych to zase neviděl tak, že je to „běhna“. Pro ni už je to potom poslední šance. Většinou…
z druhého pohledu. Ženská, co má v Tvém příkladu 3 děti a každé s jiným…Mít 3× „smůlu“,to už o ní cosi nehezkého značí.
@Lumius No, jestli ti přijde v pohodě představa, že budeš svoje dítě vídat jednou za 14 dnů, tak ani tebe bych si pro své dítě jako partnera nepředstavovala…
@Burj Chalifa píše:
z druhého pohledu. Ženská, co má v Tvém příkladu 3 děti a každé s jiným…Mít 3× „smůlu“,to už o ní cosi nehezkého značí.
No a třeba pokaždé narazila právě na mnou zmiňovaného hňupa, ktery ji udělal dítě a pak zjistil, že mu vlastně vadí to, které není jeho a šel od toho. Možná proto ma 3 děti se třema chlapama
@Burj Chalifa píše:
Bývá to tak že se na ni lidi koukají skrz prsty. Přiznávám.
Dám příklad. První ji mlátil dost surově, druhý ji po 3 letech utekl s kolegyní z práce. A třetí ji umřel. Tak je život svine nebo není? ![]()
@Moniňoň píše:
No a třeba pokaždé narazila právě na mnou zmiňovaného hňupa, ktery ji udělal dítě a pak zjistil, že mu vlastně vadí to, které není jeho a šel od toho. Možná proto ma 3 děti se třema chlapama
Přesně, já už nikoho neodsuzuji předem, dokud nevím souvislosti. Takových příkladů je moc kolem nás.
@Burj Chalifa píše:
A nebo treti pohled…mas syna pořídí si děti s bezdetnou a pak se na ni vykašle…taky II budeš automaticky řadit k chudinkam nebo kdoví k čemu? Nebudeš ji prát aby ještě někoho našla?
@Lumius píše:
Bývá to tak že se na ni lidi koukají skrz prsty. Přiznávám.Dám příklad. První ji mlátil dost surově, druhý ji po 3 letech utekl s kolegyní z práce. A třetí ji umřel. Tak je život svine nebo není?
vdovství se nepočítá. Ale pokud někdo dělá opakovaně chyby ve výběru partnera, pak bude chyba v něm. Nejsme loutky, se kterými bez našeho přičinění osud jen tak postrkuje.
@Lumius píše:
Přesně, já už nikoho neodsuzuji předem, dokud nevím souvislosti. Takových příkladů je moc kolem nás.
Jojo, právě proto bych si nikdy nedovolila soudit a odsuzovat někoho
@Crystal87 píše:
A nebo treti pohled…mas syna pořídí si děti s bezdetnou a pak se na ni vykašle…taky II budeš automaticky řadit k chudinkam nebo kdoví k čemu? Nebudeš ji prát aby ještě někoho našla?
přát můžu, samozřejmě, ovšem z pohledu chlapa tu volbu některých ženských s dětmi dost nechápu.
@Burj Chalifa píše:
vdovství se nepočítá. Ale pokud někdo dělá opakovaně chyby ve výběru partnera, pak bude chyba v něm. Nejsme loutky, se kterými bez našeho přičinění osud jen tak postrkuje.
Nekdy mi připadá, že jo. Život mi ukázal, že některý veci nezmenis, i kdyby sis prst v zadku zalomila