Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kerluben jsem uplně alergická na básně a na romantiku.Fuj brr
,ale to co si ty napsal je tak nádherné a dojemné a uplně mačkám slzy a hřeje mě u srdce to že když se nepodařilo tvé ženě počít dítě tak zase měla obrovské štěstí že našla tebe a moc Vám přeju at jste štastný ![]()
Krásný vzkaz pro všechny z nás…
Snad i v nevánoční čas, najde mnoho z nás,
lidskost, něhu, naději a my dámy - časem i žár…
Kéž by vás takovýchto mužů bylo víc ![]()
**Krásně a pohodové svátky a k osvojení moooc gratuluji a upřímně přeji, ať jste zdravá a báječná rodina! **
Příspěvek upraven 28.02.15 v 11:57
Nemáš bráchu, takových chlapů, jako jsi ty je už málo. Držím pěsti ať Vám všechno výjde, tak jak si přejete. ![]()
Teda dámy řeknu vám, že jsem z vašich reakcí rozpačitý…
Samozřejmě mě moc těší, že se vám básnička líbila, ale jinak - chvála, která se snáší na mou hlavu je nezasloužená. Takových jako jsem já a lepších je většina chlapů, nepřipadám si nijak výjimečný. Ale na druhou stranu, když si to tady přečetla moje žena, tak se cítila provinile a říkala, že by si mě měla asi více vážit.
Myslím, že jí navrhnu, aby mě naložila do pryskyřice a ukazovala příštím generacím!
Takže naposledy: díky, už mě nechvalte a radši připojte nějakou svoji básničku nebo něco ve smyslu „jo, ten můj mě má moc rád a já ho taky, je to skvělej chlap!“ Mějte se! ![]()
Krásný příspěvek, zvlášť pro nás, které tady hledáme řešení, co s nevěrnými partnery, jejich hrubostí a sobeckostí. Vidím, že ještě existují opravdoví chlapi.
Přeju hodně štěstí, vše se časem vyřeší, když se máte rádi a maličko závidím ale přeju Tvé ženě Tebe.
Kerluben píše:áááááách ..no nádhera… přeji moc štěstí s osvojením.. máte můj respekt, že se postaráte o človíčka co neměl tolik štěstí s biorodiči..
Tohle jsem kdysi napsal pro svou ženu a našel to dnes náhodou v počítači. Chtěl bych potěšit i ostatní lidi tady na fóru, kteří mají problémy s otěhotněním, a myslím, že by mohla tahle básnička trošku odvést pozornost od všech IVF, folikulů, injekcí a podobně a naladit se na tu vlnu lásky, kterou k Vám - našim ženám, my - Vaši muži - pociťujeme.Čekání
Havran si před zimou zobákem čechrá peří
Oba se k sobě pro teplo choulíme.
Už roky spolu jdeme sněhem a ty mi nechceš věřit
Že jednou jaro z téhle zimy procitne.Já vím, máš strach, že navždycky
Ztratíš mé oči v další vánici.
Já ale vím, Chleběnko, že jednou jak v peci
I v tobě zahoří žár.
Havrani nakonec odlétnou přeci
A ty slehneš toužený dar.A kdyby ne, tak co!
Skrze sněhy potáhnem spolu dál
Já každý večer pro nás oheň zapálím
Jen klidně spi, nikdy se od tebe nevzdálím
A budu navždy čekat na tvůj žárAčkoli má Chleběnka prozatím nezahořela žárem, tak jsme spolu skrze sněhy prošli až do předjaří - budeme osvojovat dítě. Cítíme velké štěstí a já Vám všem přeji, abyste si také udrželi svoje vzájemné teplo, které Vám pomůže projít Vaší cestou.
Příspěvek upraven 21.12.10 v 10:22