Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já věřím, že to dopadne. jen se nesmíš stresovat. Od sousedky dcera brečí každý měsíc a to je na prd. Pořád poslouchám, jak svět je nespravedlivej, že mají plno peněz, jsou oba zdraví a pořád nic. A když jsem ji řekla, co třeba adopce, tak to by na to nikdy nepřistoupila. Takže si myslím, že to dítě na nechce ani na 50%, natož na 150%. My jsme taky uvažovali aspoň o pěstounství, i když už bychom nedostali mimčo. Ale já si říkala, že třeba i 5leté potřebuje mámu a tátu… potřebu bezpečí, znát hodnotu rodiny..
@mamina2017 je těžké na to nemyslet, ale stresovat tady není na miste. Pestounstvi to je dobrý nápad, je to i rychlejší postup, akorad, že během pece se musíte ucastnit kurzu v určitém množství hodin za rok.
Tak to jsme chtěli, kdyby to s malým nevyšlo. Přítel moc už nechtěl, abych šla znovu. byli jsme domluveni, že kdyby to nevyšlo, tak bychom si dali ještě jednu šanci. Naštěstí ten nahoře má nás rád a máme prcka, který spí v postýlce
![]()
@mamina2017 ve středu jedu do centra, tak uvidím, jaky bude další postup. Jestli by tedy zajímalo, mužů te prubezne informovat, jinak též tím nechci zatěžovat, máš ted sve povinnosti a hlavně radost v postýlce. Me už maly taky spinká…je hodne energický, je to naše radost, naše sluníčko. Děkuji za tvůj čas. Dobrou a třeba zase někdy můžeme pokecat co je nového.
Klidně se ozvi. budu se těšit za pokec. Taky přeji dobrou noc a držím palce. ozvi se jak jsi dopadla.
Ahoj, jen jsem se tě zapomněla zeptat do kterého města chodíš nebo půjdeš ohledně IVF?
@mamina2017 Ahoj je to Fertimed Polanka nad. Odrou. Moravskoslezský kraj.
@mamina2017 Ahoj je to Fertimed Polanka nad. Odrou. Moravskoslezský kraj. @mamina2017 Je to pobočka Fertimed Olomouc.
Aha. já chodila do Reprofitu v Brně. A byla jsem tam moc spokojená. Dokonce v porodnici jsem ležela na pokoji s kočkou, co chodila taky tam a k úplně stejnému doktorovi.
@mamina2017 Pro me je Polanka bliz a pro caste kontroly lepší a ivf a jiného zákroky dělají v Olomouci. Doktori a sestřičky jsou tam taky fajn, aspoň před 4 mi roky jak jsem tam jezdivala tomu tak bylo.Je tam i stále doktor, který se o ke staral…tak jen aby příroda spolupracovala.Ty jsi z Brna? Jsem z Karvine.
Jj, jsem z Brna. A už víš, kolik vás to bude stát? nebo jste ještě nebyli na konzultaci? Ty máš výhodu, že ti ještě něco zaplatí pojišťovna, což já už měla smůlu. Na druhou stranu mně to přijde nespravedlivý… i ženský po 40tce platí zdravotní pojištění, tak proč jim pojištovna nepřiplatí.
Jak se jmenuje váš malej? Náš Davídek ![]()
@mamina2017 podle ceníku kliniky 37000kc samotne ivf bez léku. Manzelicenčních bude si muset ještě nechat zamrazit sperma.Maly se jmenuje Samuel
@mamina2017 my jsme meli první konzultaci před měsícem, to mi doktor na psal antikoncepci a ted se musím přijít ukazat jak sliznice reaguje. a krevní odbery mam za sebou.
Je nespravedlive, že pojišťovna hradi náklady na ivf jen do 39 let????
@mamina2017 u nich je to běžný postup asi i proto, kdyby našli vhodnou darkyni, minule nám volali i pres víkend., aby mohli hned oplodnit vajíčka.