Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9358
3.8.11 12:35

Jaruško, myslím na Tebe. :hug: Špinění ještě nic neznamená, hlavně se šetři, odpočívej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.8.11 20:03

Holky,děkuju. :hug: Zkusila jsem test a sněhobílo. :zed: No nic,budu do sebe dál cpát utrogestan a počkám na krev,ale už tomu moc nedávám :-? .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.8.11 20:18

to mě moc mrzí,ale není ještě brzo?pokud se ti to nerozjede tak to ještě nevzdávej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
3.8.11 20:20

Jaruško, ještě vydrž. :hug: Desátý den po ET je brzy. Moc bych ti přála, aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
3.8.11 20:22

holky moje dechové potíže přetrvávají,po všem co jsem obvolala jsem zjistila že budu muset zítra na krev a agolutin radši vyměnit za utroš,tak se zítra nechám poslechnout jestli nemám něco na plicích ale endokrinoložce se to moc nelíbilo :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
3.8.11 21:44

Jaruško, nevzdávej to, ještě je brzy :hug: Já měla ducha až 12.den :hug:
Simi, držím palce, ať se to zlepší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
4.8.11 09:50

Ahoj holky :mavam:
Tak co Jaruško, jak je? Myslím na Tebe :hug:
Simi, co dýchání? Je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.8.11 15:27

Ahojky,holky.
Tak je to nejspíš totálně v háji :zed: :zed: :zed: .
Už jsem to ořvala. :cry:
Krvácím a mám i bolesti břicha,takže už jsem to poslala do kytek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
4.8.11 17:47

Jaruško :hug: Je mi to moc líto, máte ještě mrazáčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.8.11 21:05

Aduš,ještě dvě pejety,tzn. 4 nebo 5 embryek,teď si nejsem přesně jistá.Jenže teď na to rozhodně psychicky nemám.Dáme pauzu,protože případnej další neúspěch bych teď rozhodně nezvládla. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
4.8.11 21:07

Jaruško, drž se. :hug: A máš pravdu, je potřeba vyčistit si hlavu a dát si asi pauzu. Psychika tím neúspěchem asi dostala pěkně na prdel. :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
4.8.11 21:10

Přesně tak, potřeba tu hlavu srovnat, odjet, myslet na něco jiného :hug: A pak už to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
5.8.11 07:17

ahoj holky,tak dýchání trochu lepší,začali jsme zavádět utroš místo agolutinu 4 ráno a 4 večer,nejsem si jistá ale včera večer se mi zdá že jsme na to zapomněli,su z toho hotová,ráno jsme brzo zavedli ale fakt nejsem schopná zjistit jestli i včera večer,mám totální výpadek,dneska jsme taky zavedli brzo ráno,já jen doufám že tím nic nepokazím,připadám si jako kráva,ještě se mi to nestalo, :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
5.8.11 07:19

Jaruško moc mě to mrzí,vím jak to bolí,je to nespravedlivý,drž se, máme tě rádi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.8.11 22:34

Tak jsem berušky doma :mavam: za 14dní mě čeká ta hysteroskopie..jenom musím čekat na ms,protože se to dělá hned jak skončí.Jinak v Car nic moc..malinko to odsral doktor a mě ted to štve jak jsem byla hnusná…ale jsem už prostě neštastná a nevím kde hledat chybu..chjo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí