Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaruško, myslím na Tebe.
Špinění ještě nic neznamená, hlavně se šetři, odpočívej.
Holky,děkuju.
Zkusila jsem test a sněhobílo.
No nic,budu do sebe dál cpát utrogestan a počkám na krev,ale už tomu moc nedávám
.
to mě moc mrzí,ale není ještě brzo?pokud se ti to nerozjede tak to ještě nevzdávej ![]()
Jaruško, ještě vydrž.
Desátý den po ET je brzy. Moc bych ti přála, aby to vyšlo.
holky moje dechové potíže přetrvávají,po všem co jsem obvolala jsem zjistila že budu muset zítra na krev a agolutin radši vyměnit za utroš,tak se zítra nechám poslechnout jestli nemám něco na plicích ale endokrinoložce se to moc nelíbilo ![]()
Jaruško, nevzdávej to, ještě je brzy
Já měla ducha až 12.den ![]()
Simi, držím palce, ať se to zlepší ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak co Jaruško, jak je? Myslím na Tebe ![]()
Simi, co dýchání? Je to lepší?
Ahojky,holky.
Tak je to nejspíš totálně v háji
.
Už jsem to ořvala. ![]()
Krvácím a mám i bolesti břicha,takže už jsem to poslala do kytek…
Aduš,ještě dvě pejety,tzn. 4 nebo 5 embryek,teď si nejsem přesně jistá.Jenže teď na to rozhodně psychicky nemám.Dáme pauzu,protože případnej další neúspěch bych teď rozhodně nezvládla.
![]()
Jaruško, drž se.
A máš pravdu, je potřeba vyčistit si hlavu a dát si asi pauzu. Psychika tím neúspěchem asi dostala pěkně na prdel. ![]()
Přesně tak, potřeba tu hlavu srovnat, odjet, myslet na něco jiného
A pak už to vyjde ![]()
ahoj holky,tak dýchání trochu lepší,začali jsme zavádět utroš místo agolutinu 4 ráno a 4 večer,nejsem si jistá ale včera večer se mi zdá že jsme na to zapomněli,su z toho hotová,ráno jsme brzo zavedli ale fakt nejsem schopná zjistit jestli i včera večer,mám totální výpadek,dneska jsme taky zavedli brzo ráno,já jen doufám že tím nic nepokazím,připadám si jako kráva,ještě se mi to nestalo, ![]()
Jaruško moc mě to mrzí,vím jak to bolí,je to nespravedlivý,drž se, máme tě rádi ![]()
Tak jsem berušky doma
za 14dní mě čeká ta hysteroskopie..jenom musím čekat na ms,protože se to dělá hned jak skončí.Jinak v Car nic moc..malinko to odsral doktor a mě ted to štve jak jsem byla hnusná…ale jsem už prostě neštastná a nevím kde hledat chybu..chjo
![]()