Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
15.8.11 11:47

Denisko určitě,já se z toho nemůž vzpamatovat 8-o .Jak dlouho se snažíte vy? a kdy jsi měla nebo budeš mít transfer? Já si mám správně dělat testík až 19.8. ale kdo to má vydržet. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 11:50
spacamoni píše:
Denisko určitě,já se z toho nemůž vzpamatovat 8-o .Jak dlouho se snažíte vy? a kdy jsi měla nebo budeš mít transfer? Já si mám správně dělat testík až 19.8. ale kdo to má vydržet. :lol:

Já se snažím 15 let a byla jsem těhotná 1 z ketu,ale mimoděložně..no každá to máme jinak,ale beru to podle sebe.Myslím,že bude nejlepší se testovat ten 12.den po et..to už tam bude jistota,ted je ještě brzy.Je to lepší dělat pozdějš,prootže pak jsi akorád neštastná,protože někdy to na testu trvá déle a někdy né..tak mojerada je čekej na ten 12den.Já jdu na ket příští měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 11:51

Simi testík mam z klinyky z K.Varů Best-2 citlivost-20 mlU/ml, ale dělala jsem si ho až po 11 hodině,né hned z anní moči,tak tam nemám takovou dálnici co ty :-D ,ale JE TO TAM.Nemůžu tomu uvěřit. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 11:57

Holka to už je ňákej pátek,stašně ti držim palce,já už to beru jak to je buď to bude nebo ne,člověk si už za tech x let tolik zkusil a říkam si,že dětiček co čekají na mámu je plno,tak jsem přemýšlela s mužem i o adopci,uvidíme jak se zadaří,už se člověk naučí přemýšlet jinak.
Jo a Denis jedna otázečka,nejsem moc zběhlá v těch termínech nevím co znamená slovo KET-transfer?ivf?.
Jo a dnes jsem 12den po transferu dvouch mimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 11:59
spacamoni píše:
Holka to už je ňákej pátek,stašně ti držim palce,já už to beru jak to je buď to bude nebo ne,člověk si už za tech x let tolik zkusil a říkam si,že dětiček co čekají na mámu je plno,tak jsem přemýšlela s mužem i o adopci,uvidíme jak se zadaří,už se člověk naučí přemýšlet jinak.
Jo a Denis jedna otázečka,nejsem moc zběhlá v těch termínech nevím co znamená slovo KET-transfer?ivf?.
Jo a dnes jsem 12den po transferu dvouch mimi.

Já to napsala debilně..ty máš // no pako..tak to je super a držím palečky..KET kryoembryo transfer..zamražená embrya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 12:05

Jo ták,to jsou zamražená miminka,já mám sněhuláčků 6,to mám děsnou radost,poprvé jsme neměly nic.Letos jsme si připlatily IMSI to je ten spešl mikroskop na spermie a krásně se vyvíjely embria ty co mi vložily byly 4AB,5AB kvalita. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 12:06
spacamoni píše:
Jo ták,to jsou zamražená miminka,já mám sněhuláčků 6,to mám děsnou radost,poprvé jsme neměly nic.Letos jsme si připlatily IMSI to je ten spešl mikroskop na spermie a krásně se vyvíjely embria ty co mi vložily byly 4AB,5AB kvalita. :kytka:

to je fajn..já vždycky tedy měla dost na mražení,ale zatím jenom jednou úspěch-neúspěch

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.8.11 12:09

ket je embryotransfer mražených embryí,když se nevyvede normální et,tak se zbytek mrazí,no já jsem dvanáctý den po ketu jednoho embryjka,tak to máme zároveň,tak moc gratuluji ještě jednou :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 12:11

Denisko to mě mrzí.Ale jak jsi psala,určitě tě to nakopne.Můžu se zeptat kolik máš pokusí IVF? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 12:13
Siminek píše:
ket je embryotransfer mražených embryí,když se nevyvede normální et,tak se zbytek mrazí,no já jsem dvanáctý den po ketu jednoho embryjka,tak to máme zároveň,tak moc gratuluji ještě jednou :kytka:

To jsi malinko popletla..ket je když máš dostatek kvalitních embryíí a můžou se mrazit..je to taková jak já říkám rezerva a díky bohu za ní,protože bych už byla na 6.IVF…rozhodně mražení není jakoby pravidlo,protože spousta děvčat na mražení nemá vůbec nic…no ale po pravdě kety mám radši,ale ted jsem měla takovej prášků,že si říkám zlaté IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 12:16
spacamoni píše:
Denisko to mě mrzí.Ale jak jsi psala,určitě tě to nakopne.Můžu se zeptat kolik máš pokusí IVF? :-(

To je v pohodě,já už jsem s tím smířená a neřeším to..je mi to fuk..já mám za sebou 3.IVF a čeká mě 3.KET nejhorší na tom je,že se ukazuje,že jsem já i manža v pořádku a musíme prostě čekat až se to podaří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 12:22

To se člověk dopuje práškama a injekcema,já je počítala v čera,mam jich v sobě 72 od 1.7. :-) ,jsem jako reklama na píchání :-) ,pícham Agolutin a Fraxipaine.3× denně Estrofem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 12:25
spacamoni píše:
To se člověk dopuje práškama a injekcema,já je počítala v čera,mam jich v sobě 72 od 1.7. :-) ,jsem jako reklama na píchání :-) ,pícham Agolutin a Fraxipaine.3× denně Estrofem

no já měla 3× Estrofem 2× Prednison 8× Utrouš 1× Anopyrin 1× Magnosovl a píchání Agolutinu to vše denně :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
15.8.11 12:32

to je sajajtů :poblion: ,hlavně aby to pomohlo !!!!!! :srdce: :nevim:

Prosím nevíte někdo jak dlouho se po transferu pichají ty injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
15.8.11 12:45
spacamoni píše:
to je sajajtů :poblion: ,hlavně aby to pomohlo !!!!!! :srdce: :nevim:Prosím nevíte někdo jak dlouho se po transferu pichají ty injekce.

No Agolutin se píchá podle hodnot progesteronu..já ho píchala v edn transferu..pak 2 dny nic a zase píchnout a potom ob den dokud jsem neměla progesteron za optimální hranicí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí