Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12247
29.8.11 14:27
novalgi píše:
hm tak mě to vymizelo uplně necítim ted už nic
koupila jsem si dnes test a zítra ráno si ho 14.den po ET udělám a pozítří jdu na krev.prý muže být test negativní slyšela jsem na klinice,že prý měla jedna ženská negativní testy i 21.den po ET a na ultrazvuku se ukázalo že je těhotná.tak nevim no jestli si člověk dělá plané naděje a neutěšuje sám sebe jako já ted.normálně se bojim zítra probudit a vědět že je další den a že mě čeká test,nejradši bych ho nedělala

Novalgi -jsi dobrá, že jsi vydržela až takhel do testu :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 14:41

vy jste si ho dělali dřív????já jsem zdr.sestra a tak dodržuju co mi řekli he he

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:01

no co tu čtu, tak skoro každá ho dělá dřív :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
29.8.11 15:07
maacek píše:

Maacku, já 8. den po ET a bylo to tam!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:07

tak jsem asi hrozná poctivka :-) ale myslim si,že strach má asi každej
se tady docela uklidnuju když vidim,že nejsem sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:08
zerezmijka píše:
maacek píše:

už 8.den jo???????? :-) gratuluju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:08
zerezmijka píše:
maacek píše:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:09
novalgi píše:
tak jsem asi hrozná poctivka :-) ale myslim si,že strach má asi každej
se tady docela uklidnuju když vidim,že nejsem sama

no já jsem ještě furt na vážkách s tím zkkoušením - říkám, si že když vydržím a nedorazí mrcha, tak bych možná ten desátý den zkusila, ale jistá si nejsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:10

nedorazí mrcha znamená co?jako menzes?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:12
novalgi píše:

přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:20
maacek píše:
novalgi píše:
přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.

acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí) :-D :-D :-D
jsem se pobavila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:39
novalgi píše:
maacek píše:
novalgi píše:
přesně mrcha = menses
acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí) :-D :-D :-D
jsem se pobavila

tak to už je velká šance, že to vyšlo :palec: máš u sebe jedno nebo dvě? asi mi to vypadlo........ se omlouvám......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:48
maacek píše:
novalgi píše:
maacek píše:
novalgi píše:
přesně mrcha = menses
jsem se pobavila
tak to už je velká šance, že to vyšlo :palec: máš u sebe jedno nebo dvě? asi mi to vypadlo........ se omlouvám......

jen jedno,ze zdr. důvodůmi dvě dát nemohli a jednoje zmražené, měla jsem jen 6 vajíček a jen 4 se oplodnili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12247
29.8.11 15:56
novalgi píše:
maacek píše:
novalgi píše:
maacek píše:
novalgi píše:
přesně mrcha = menses
jsem se pobavila
jen jedno,ze zdr. důvodůmi dvě dát nemohli a jednoje zmražené, měla jsem jen 6 vajíček a jen 4 se oplodnili

já mám taky jen jedno - ale cíleně, dvě jsme prostě nechtěli, možná chyba možná ne. prostě jsme se tak rozhodli. řekla jsem že na dvě je času dost - tak třeba potom ze zmrzlin, kdyby náhodou se chtělo něco podělat :mrgreen:
ale nepodělá a vyjde nám to :palec: musí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
29.8.11 15:59

no to si říkám taky „prostě to musí vyjít“ a ty máš taky 1.IVF ?
ještě mě napadlo,že mužu mít nervy z toho,že jsem před tim kouřila,ale 1,5měsíce nekouřim nechtěla jsem nic zanedbat a nic podělat ale četla jsem,že by se kouřit nemělo přestávat kvuli stresu,ale mě to přijdee blbost ubližovat miminečku cigaretou jen abych neměla stres
nevim, kamarádka mi řekla at si zapálim,ale nezapálila jsem si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital