Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
novalgi píše:
hm tak mě to vymizelo uplně necítim ted už nic
koupila jsem si dnes test a zítra ráno si ho 14.den po ET udělám a pozítří jdu na krev.prý muže být test negativní slyšela jsem na klinice,že prý měla jedna ženská negativní testy i 21.den po ET a na ultrazvuku se ukázalo že je těhotná.tak nevim no jestli si člověk dělá plané naděje a neutěšuje sám sebe jako já ted.normálně se bojim zítra probudit a vědět že je další den a že mě čeká test,nejradši bych ho nedělala
Novalgi -jsi dobrá, že jsi vydržela až takhel do testu ![]()
vy jste si ho dělali dřív????já jsem zdr.sestra a tak dodržuju co mi řekli he he
maacek píše:
no co tu čtu, tak skoro každá ho dělá dřív
Maacku, já 8. den po ET a bylo to tam!!! ![]()
tak jsem asi hrozná poctivka
ale myslim si,že strach má asi každej
se tady docela uklidnuju když vidim,že nejsem sama
zerezmijka píše:maacek píše:Maacku, já 8. den po ET a bylo to tam!!!
už 8.den jo????????
gratuluju
zerezmijka píše:maacek píše:Maacku, já 8. den po ET a bylo to tam!!!
novalgi píše:
tak jsem asi hrozná poctivkaale myslim si,že strach má asi každej
se tady docela uklidnuju když vidim,že nejsem sama
no já jsem ještě furt na vážkách s tím zkkoušením - říkám, si že když vydržím a nedorazí mrcha, tak bych možná ten desátý den zkusila, ale jistá si nejsem ![]()
novalgi píše:
nedorazí mrcha znamená co?jako menzes?
přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.
maacek píše:novalgi píše:přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.
acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí)
![]()
jsem se pobavila
novalgi píše:maacek píše:acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí)novalgi píše:přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.![]()
![]()
jsem se pobavila
tak to už je velká šance, že to vyšlo
máš u sebe jedno nebo dvě? asi mi to vypadlo........ se omlouvám......
maacek píše:novalgi píše:tak to už je velká šance, že to vyšlomaacek píše:acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí)novalgi píše:přesně mrcha = menses
zjistila jsem, že při IVF může dorazit mnohem dřív než v termínu a většinu je pak po všem,proto říkám, jestli mě třeba mrcha nepředeběhne.![]()
![]()
jsem se pobavilamáš u sebe jedno nebo dvě? asi mi to vypadlo........ se omlouvám......
jen jedno,ze zdr. důvodůmi dvě dát nemohli a jednoje zmražené, měla jsem jen 6 vajíček a jen 4 se oplodnili
novalgi píše:maacek píše:jen jedno,ze zdr. důvodůmi dvě dát nemohli a jednoje zmražené, měla jsem jen 6 vajíček a jen 4 se oplodnilinovalgi píše:tak to už je velká šance, že to vyšlomaacek píše:acháááááá no holky vy jwte tolik informovaný to já tolik ne,ale vim,že jako menzes vše zkazí,já zatim nic a zítra mám svuj termín MRCHY (to se mi líbí)novalgi píše:přesně mrcha = menses
![]()
jsem se pobavilamáš u sebe jedno nebo dvě? asi mi to vypadlo........ se omlouvám......
já mám taky jen jedno - ale cíleně, dvě jsme prostě nechtěli, možná chyba možná ne. prostě jsme se tak rozhodli. řekla jsem že na dvě je času dost - tak třeba potom ze zmrzlin, kdyby náhodou se chtělo něco podělat ![]()
ale nepodělá a vyjde nám to
musí ![]()
no to si říkám taky „prostě to musí vyjít“ a ty máš taky 1.IVF ?
ještě mě napadlo,že mužu mít nervy z toho,že jsem před tim kouřila,ale 1,5měsíce nekouřim nechtěla jsem nic zanedbat a nic podělat ale četla jsem,že by se kouřit nemělo přestávat kvuli stresu,ale mě to přijdee blbost ubližovat miminečku cigaretou jen abych neměla stres
nevim, kamarádka mi řekla at si zapálim,ale nezapálila jsem si