Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky tak včera bylo krásně vidět jak ťuká srdíčko,jsem moc šťastná a moc přeju Vám všem aŤ se brzo dočkáte taky,přeju krásný den Simča ![]()
Siminek píše:
holky tak včera bylo krásně vidět jak ťuká srdíčko,jsem moc šťastná a moc přeju Vám všem aŤ se brzo dočkáte taky,přeju krásný den Simča
jééééé tak to je nádhera
už se na to taky moc těším musí to být ten nejkrásnější pocit
to víš že jo,tak hlavně ať se všichni dočkají,moc jim to přeju ![]()
Ahoj holky, hledám s kým si poklábosit.
Vy jste sice asi už mnohem dál, to ale znamená, že jste plné zkušeností. Jsem dnes 8. den po ET. Už jsem z toho hrozně nervózní. V podbřišku mě píchne každej prd, prsa mě bolej… tak nevím. Chtěla bych si dnes zkusit test. Tak co si o tom myslíte? Ještě tam snad pořád mám 2 embrya (morulky) a je to moje 1. ET po 2. IVM. ![]()
Kalicko, já taky testovala 8 dní po ET a byly tam //.
Ta druhá sice slabounká, ale bylo to tam. Držím moc palce. ![]()
kalicka píše:
Ahoj holky, hledám s kým si poklábosit.
Vy jste sice asi už mnohem dál, to ale znamená, že jste plné zkušeností. Jsem dnes 8. den po ET. Už jsem z toho hrozně nervózní. V podbřišku mě píchne každej prd, prsa mě bolej… tak nevím. Chtěla bych si dnes zkusit test. Tak co si o tom myslíte? Ještě tam snad pořád mám 2 embrya (morulky) a je to moje 1. ET po 2. IVM.
No zkus to..nebo radši ten 10den to by už byla asi jasnačka ![]()
Asi to zkusím i přes všechna varování dneska. Snad tam budou… ![]()
Holky, a bolely vás taky prsa… ? Asi to je správnej příznak, ne?
kalicka píše:
Asi to zkusím i přes všechna varování dneska. Snad tam budou…
Holky, a bolely vás taky prsa… ? Asi to je správnej příznak, ne?
To je individuální..mě bolela staršně,ale bohužel to dělají i hormony
Mě bolívají prsa i před MS, takže jsem podle bolesti prsou nedělala žádné závěry. Držím pěsti. Dej pak vědět. ![]()
jojo… to je všechno možné… hormony, ms, ale já doufám v HCG ![]()
Dám pak vědět, jo? Jsem našponovaná jak struna… ![]()
Taky ti držim palce,ale je vážně lepší ještě chvilku s testíkem vydržet,já ho dělala 12den a byla tam slaboulinká čárečka.Prsa ty mě bolely šíleně,ani ležet jsem nemohla.
Holky byla jsem na ultrazvuku,ťukají mi tam dvě srdíčka,brečela jsem jako malá.Je mi teda pěkně blbě,asi dvojnásobně
až večer se mi udělá líp,ale to k tomu patří.
Držim všem palečky!!! ![]()
Dobré ráno holky, tak tam nic není… ale lautr nic!! Na ET jsem byla minulý pondělí… tak co si o tom myslíte?? ![]()
spacamoni píše:
Taky ti držim palce,ale je vážně lepší ještě chvilku s testíkem vydržet,já ho dělala 12den a byla tam slaboulinká čárečka.Prsa ty mě bolely šíleně,ani ležet jsem nemohla.
Holky byla jsem na ultrazvuku,ťukají mi tam dvě srdíčka,brečela jsem jako malá.Je mi teda pěkně blbě,asi dvojnásobněaž večer se mi udělá líp,ale to k tomu patří.
Držim všem palečky!!!
Moc moc moc gratuluju…!! To je nádhera… ![]()
Kalicko, rozhodně ještě nezoufej. Osm dní po ETu je fakt brzy. Některé holky tam sice už dvě čárky mají, ale některé ne. Zkus za dva tři dny.