Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
361
31.8.11 08:32

holky tak včera bylo krásně vidět jak ťuká srdíčko,jsem moc šťastná a moc přeju Vám všem aŤ se brzo dočkáte taky,přeju krásný den Simča :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
31.8.11 09:04
Siminek píše:
holky tak včera bylo krásně vidět jak ťuká srdíčko,jsem moc šťastná a moc přeju Vám všem aŤ se brzo dočkáte taky,přeju krásný den Simča :hug:

jééééé tak to je nádhera :-) už se na to taky moc těším musí to být ten nejkrásnější pocit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
31.8.11 11:32

Simi, gratuluji. :palec: Je to krásný pocit, viď. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
31.8.11 15:08

to víš že jo,tak hlavně ať se všichni dočkají,moc jim to přeju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.9.11 10:49

Ahoj holky, hledám s kým si poklábosit.
Vy jste sice asi už mnohem dál, to ale znamená, že jste plné zkušeností. Jsem dnes 8. den po ET. Už jsem z toho hrozně nervózní. V podbřišku mě píchne každej prd, prsa mě bolej… tak nevím. Chtěla bych si dnes zkusit test. Tak co si o tom myslíte? Ještě tam snad pořád mám 2 embrya (morulky) a je to moje 1. ET po 2. IVM. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.9.11 11:10

Kalicko, já taky testovala 8 dní po ET a byly tam //. :palec: Ta druhá sice slabounká, ale bylo to tam. Držím moc palce. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.11 11:13
kalicka píše:
Ahoj holky, hledám s kým si poklábosit.
Vy jste sice asi už mnohem dál, to ale znamená, že jste plné zkušeností. Jsem dnes 8. den po ET. Už jsem z toho hrozně nervózní. V podbřišku mě píchne každej prd, prsa mě bolej… tak nevím. Chtěla bych si dnes zkusit test. Tak co si o tom myslíte? Ještě tam snad pořád mám 2 embrya (morulky) a je to moje 1. ET po 2. IVM. :nevim:

No zkus to..nebo radši ten 10den to by už byla asi jasnačka :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.9.11 11:54

Asi to zkusím i přes všechna varování dneska. Snad tam budou… :-(
Holky, a bolely vás taky prsa… ? Asi to je správnej příznak, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
5.9.11 11:57
kalicka píše:
Asi to zkusím i přes všechna varování dneska. Snad tam budou… :-(
Holky, a bolely vás taky prsa… ? Asi to je správnej příznak, ne?

To je individuální..mě bolela staršně,ale bohužel to dělají i hormony

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
5.9.11 12:08

Mě bolívají prsa i před MS, takže jsem podle bolesti prsou nedělala žádné závěry. Držím pěsti. Dej pak vědět. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
5.9.11 14:27

jojo… to je všechno možné… hormony, ms, ale já doufám v HCG :-)
Dám pak vědět, jo? Jsem našponovaná jak struna… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
5.9.11 15:22

Taky ti držim palce,ale je vážně lepší ještě chvilku s testíkem vydržet,já ho dělala 12den a byla tam slaboulinká čárečka.Prsa ty mě bolely šíleně,ani ležet jsem nemohla.
Holky byla jsem na ultrazvuku,ťukají mi tam dvě srdíčka,brečela jsem jako malá.Je mi teda pěkně blbě,asi dvojnásobně :-) až večer se mi udělá líp,ale to k tomu patří.
Držim všem palečky!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
6.9.11 07:34

:cry: Dobré ráno holky, tak tam nic není… ale lautr nic!! Na ET jsem byla minulý pondělí… tak co si o tom myslíte?? :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
6.9.11 07:34
spacamoni píše:
Taky ti držim palce,ale je vážně lepší ještě chvilku s testíkem vydržet,já ho dělala 12den a byla tam slaboulinká čárečka.Prsa ty mě bolely šíleně,ani ležet jsem nemohla.
Holky byla jsem na ultrazvuku,ťukají mi tam dvě srdíčka,brečela jsem jako malá.Je mi teda pěkně blbě,asi dvojnásobně :-) až večer se mi udělá líp,ale to k tomu patří.
Držim všem palečky!!! :srdce:

Moc moc moc gratuluju…!! To je nádhera… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9358
6.9.11 07:54

Kalicko, rozhodně ještě nezoufej. Osm dní po ETu je fakt brzy. Některé holky tam sice už dvě čárky mají, ale některé ne. Zkus za dva tři dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí