Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16416
8.9.11 20:10
kalicka píše:
To jsi taky udělala… Ty slzy… to už je jen doprovod! Možná nějaká úlevy z pochopení nebo tak něco. :hug:Jsem moc ráda, že existují takovéhle stránky, kde všichni víme co to obnáší. V práci každej jen pořád že mám myslet optimisticky a že se nemám tak sledovat a…
Asi víš co tím myslím.

jo jo uplně chápu co myslim,já na tyhůe stránky přišla až 12.den po ET a to jsem už trochu měla depku a panikařila a mocmi holky pomohly ta diskuze tady,najednou jsem nebyla sama najednou nás tu bylo víc,co čekají,co mají stejný problém,co prožívají to samé a najednou mi bylo líp,takže vim o čem mluviíš uplně vim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
8.9.11 20:22

To jsem ráda! Ještě jednou moc děkuju!! Bude se mi líp spát.
Jsi moc hodná! :kytka:

Dobrou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
8.9.11 20:25

holka nen izač vim o čem to je
a drž se a ještě počkej
měj se a dobrou :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
11.9.11 09:42

Ahoj holky, jsem tu s novými poznatky.
Dnes jsem 13. den po ET. Zítra jdu na krev. Testy jsou vždy negativní. Příznaky kromě únavy a sem tam nějakého píchnutí v podbřišku a minimálního tlaku v prsou nulové. Asi 4. den mám během dne výtok ve formě průhledného hlenu s hnědými stopami. Ale krev to není a na začátek ms to taky nevypadá. Po zavádění Utrouše mě to trochu svědí, ale pak to přejde.
Co si o tom myslíte?
Jsem na zítřek zvědavá. Pořád věřím tomu, že se aspoň jeden prďolka chytnul, jen ještě neposílá tolik HCG, aby to bylo na testu. Je to vůbec možné? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
11.9.11 17:00

Kaličko,tak zítra držim palečky.Dej určitě vědět jak to dopadlo.Drž se !!!!
Já celé dny prozvracim,tak jsem z toho hotová,ale snad to brzo přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
12.9.11 13:59

ahojky
jde taky o to jak citlivej máš test
ale hele krev pozná všechno,i malinké množství HCG
jsem zvědavá ja kti to dneska dopadlo
co ta krev???? :-) :-) :-) držim pořád palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
550
12.9.11 19:04

Ahoj holky, tak je to rozhodnutý. Moje krev neměla absolutně žádnou čest s HCG. Takže nic. NIC!! :-(
Je mi to moc líto. Obulela jsem to. Ale čekala jsem to. člověk to asi pozná. Jsem objednaná na konec měsíce k doktorovi, tak co bude dál nevím. Ale teď si další pokus bohužel dovolit nemůžeme. Tak budeme muset asi počkat. Což mi je ještě víc líto. Sněhuláčci taky nejsou. Takže všechno od samého začátku. :cry:

Moc vám ale děkuji za podporu. Hlavně tobě, Novalgi. Opravdu moc.
A samozřejmě vám, který jste byly v pravý čas na pravém místě a ukázaly se vám dvě čárky přeju moooc štěstí a krásný miminka.
My se určitě taky někdy dočkáme… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.9.11 10:15

Zlatíčko,to mě mooc mrzí,ale nevzdávejte to,určitě se to příště povede. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
23.9.11 10:06

Ahoj holky ,dlouho jsem tady nebyla,ale mám na vás dotaz byla jste některá ne genetickém vyšetření??? Potřebovala bych vědět jak dlouho jste čekaly na výsledky?? Já jsem tam byla v první polovině července a ted ještě nejsou…Tak nevím :nevim: a na imunologii v Praze jsme byli na začátku srpna a taky ještě nic a to mi v obouch případech říkali, že to bude do třech týdnů… Předem díky za odpovědi apřeji všem hodně štěstí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16416
25.9.11 10:39

ahojky
no mě žádné testy nedělali tak ti nemohu poradit
ale přijde mito teda dost dlouhé
mě jednou dělali speciální hormonální rozbor posílalao se to do spec.laborky v praze na národní třída trval oto 4 týdny,ale to bylo asi nejdýl co jsem zažila
jinak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
25.9.11 18:27
Elennn píše:
Ahoj holky ,dlouho jsem tady nebyla,ale mám na vás dotaz byla jste některá ne genetickém vyšetření??? Potřebovala bych vědět jak dlouho jste čekaly na výsledky?? Já jsem tam byla v první polovině července a ted ještě nejsou…Tak nevím :nevim: a na imunologii v Praze jsme byli na začátku srpna a taky ještě nic a to mi v obouch případech říkali, že to bude do třech týdnů… Předem díky za odpovědi apřeji všem hodně štěstí :-)

My sme na výsledky z genetiky a imunologie čekali necelé dva měsíce,byli sme v Plzni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
29.9.11 20:20

Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala a ted potřebuju radu. Už asi 10 dní mám hnědý výtok, nevíte co to může být? poslední dva dny mám i nějaký tlak v podbřišku a sem tam píchne u vaječníků. Normálně nemívám MS bez léků, ale po posledním ivf v červnu říkal dr., že výjimečně může přijít i bez léků. Taky že přišla, tento měsíc ale uprostřed cyklu bylo troška krve, jak tehdy když se mi po ivf pustilo embryjko. Jen jednorázově malinko červené krve. A teď v době, kdy mohla být další MS, tak jen ten úplně hnědý výtok, bez krve a už tak dlouho. Bojím se aby to nebylo to nejhorší. Na citologii jsem byla asi v březnu. Myslíte že se třeba po tom druhém pokusu mohlo něco tak rychle vytvořit? K doktorovi se dostanu až v pondělí tak trnu hrůzou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klarasta
29.9.11 20:24

Krvácení

Ahoj holky, určitě mi někdo poradíte. Jsem po ET 8 dní a dnes mě začlo bolet lehce břicho a začala jsem lehce krvácet. Stalo se Vám to někomu???

• Citovat
  • Upravit
3328
29.9.11 20:27
PaFi píše:
Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala a ted potřebuju radu. Už asi 10 dní mám hnědý výtok, nevíte co to může být? poslední dva dny mám i nějaký tlak v podbřišku a sem tam píchne u vaječníků. Normálně nemívám MS bez léků, ale po posledním ivf v červnu říkal dr., že výjimečně může přijít i bez léků. Taky že přišla, tento měsíc ale uprostřed cyklu bylo troška krve, jak tehdy když se mi po ivf pustilo embryjko. Jen jednorázově malinko červené krve. A teď v době, kdy mohla být další MS, tak jen ten úplně hnědý výtok, bez krve a už tak dlouho. Bojím se aby to nebylo to nejhorší. Na citologii jsem byla asi v březnu. Myslíte že se třeba po tom druhém pokusu mohlo něco tak rychle vytvořit? K doktorovi se dostanu až v pondělí tak trnu hrůzou :-(

Ahojky PaFi :mavam: Tak první,co mě napadlo,bylo jestli se náhodou nezadařilo :mrgreen: Zkoušela jsi test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
29.9.11 20:31
Klarasta píše:
Ahoj holky, určitě mi někdo poradíte. Jsem po ET 8 dní a dnes mě začlo bolet lehce břicho a začala jsem lehce krvácet. Stalo se Vám to někomu???

Ahojda.Záleží na tom,jestli to bylo jen lehký zakrvácení a dost,nebo špiníš čistou krví dál? Já začala takhle špinit desátý den po KET a druhý den se mi rozjela naprosto regulérní MS i přes Utrogestan,který ji běžně normálně udrží. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí