Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Elen, chodíš pořád do jihlavského Sanusu?
Tam určitě budou mít dovolené. Tedy vloni měli. Ale vše je to o domluvě. Myslím, že se s dr. domluvíš a uvidíš, co ti řekne.
Držím palce. ![]()
Elennn, taky držím palečky
A co další holky, jak jste na tom? Co je nového? Kdo se jde zase snažit ? ![]()
Jinak v Unice dělají i přes svátky, já měla transfer v neděli ![]()
Ahojky,holky ![]()
Elen,držím pěsti,ať to konečně vyjde ![]()
My máme za sebou genetiku,dnes jsem byla na odběru na základní imuno a teď budeme čekat na ortel.Ostatní výsledky mám a ty jsou v naprostým pořádku,žádost od pojišťovny taky schválená,takže pokud půjde všechno dobře, tak nejpozději v lednu jdeme znovu do toho.
Jaruše píše:
Ahojky,holky
Elen,držím pěsti,ať to konečně vyjde
My máme za sebou genetiku,dnes jsem byla na odběru na základní imuno a teď budeme čekat na ortel.Ostatní výsledky mám a ty jsou v naprostým pořádku,žádost od pojišťovny taky schválená,takže pokud půjde všechno dobře, tak nejpozději v lednu jdeme znovu do toho.
Ahoj, jak dlouho se pokoušíš? Asi mi to uniklo. My necelý rok, tak jsem zvědavá, co nás čeká, ale máme už jednoho prcka - ten šel hned a bylo před tím i jedno těhot.
Osmanka píše:Jaruše píše:Ahoj, jak dlouho se pokoušíš? Asi mi to uniklo. My necelý rok, tak jsem zvědavá, co nás čeká, ale máme už jednoho prcka - ten šel hned a bylo před tím i jedno těhot.
Ahojky,holky
Elen,držím pěsti,ať to konečně vyjde
Ahojky.Když to budu počítat úplně od začátku,tak už začínáme čtvrtý rok
Co máme za sebou za ten poslední mám v podpisu.
Tak mám i výsledky i z imunologie a vše ok tak kde je problém???? ve středu jsem objednaná do Car na domluvu co dál a začíná to od začátku naše druhé IVF bojím se a zárověn se i strašně těším ........ ![]()
tak od ledna začínáme znovu… jen mi prý sníží dávkz z 75 na 25 a budu prý muset jezdit každý den na kontroly abych zas neměla OHSS… tak vůbec netuším jak to udělám v práci…
a co ostatní holky…pište něco… vaše pokroky čekání atd atd…
![]()
Šťastné a veselé Vám všem … a ať je brzy v bříšku ten nejkrásnější dáreček ![]()
Ahojky, PaFi ![]()
Klidné a pohodové Vánoce všem snažilkám, těhulkám i maminkám ![]()
ahoj holky, přeji všem krásný Nový rok. Tak já jedu 17.týho na kontrolu a když bude vše ok tak začínám.
Ahojky.Tak to do toho půjdeme současně
Já byla na kontrole včera a všechny výsledky O.K.,takže už mám doma injekce a čekám jen,až za týden dorazí mrcha.
Jaruš no tak to je super!!!! Tentokrát nám to už musí vyjít!!!!!
![]()
Jasně,že musí
Prostě to vyjde a hotovo,jinou alternativu neberu ![]()
Já teda taky nepočítám s neúspěchem
, zítra jedu tak jsem zvědavá co se dozvím.. A co ty??? už mrcha dorazila…?