Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jaruše píše:
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K., už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě
![]()
.
Jak jste na tom vy?
gratuluji a budu držet palečky
mě čeká zhruba v půlce března KETík,mám poslední dvě v mrazáčku ze 3.IVF,kéž by už se zadařilo ![]()
ada366 píše:
Ahoj holky, Jaruško, Kačí
Tak jsem dnes měla ET, dvě embryjka. Takže budu testit s Tebou Jaruško
Teda Aduš
, zrovna dneska jsem na tebe myslela a říkala si,jak to asi s tebou vypadá.
Ono to nic neřekne a pak bum ![]()
Takže v sobotu 18.2. budeme svorně čůrat na ten papírek,co rozhodne,jak to bude dál ![]()
Příspěvek upraven 04.02.12 v 16:58
jjj11 píše:Jaruše píše:gratuluji a budu držet palečky
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K., už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě
![]()
.
Jak jste na tom vy?mě čeká zhruba v půlce března KETík,mám poslední dvě v mrazáčku ze 3.IVF,kéž by už se zadařilo
Uvidíš,že tentokrát to vyjde. Nám všem ![]()
Jo, taky jsem koukala, že byly dvě ![]()
Určitě nám to vyjde se šťastným koncem ![]()
Ahoj holky ![]()
Tak se nám dává dohromady naše stará diskuse
.
Aduš,Elen,Jaruš,Julča ![]()
Aduš že si se ani nepochlubila???
Jaruš a Aduš gratulace k ET ![]()
Elen ty si na tom jak? ![]()
Já byla 2.2.na LPSK odstranit vejcovody,tak už jsem bez
.
IVF asi duben ![]()
Ahoj Kačí
Jak to, že si byla na odstranění vejcovodů? Tak hlavně ať si brzy v pořádku ![]()
V listopadu jsem byla na laparce na zjištění průchodnosti a zjistili sactosalpinx(zánětlivá tekutina).
Tak jsem byla ve čtvrtek na odstranění a původně jsem myslela že stačí 2×MS ale je nutné 2 měsíce počkat ať se to tam hezky zahojí.A pak hurááááá na IVF
.cca polovina dubna.
Aduš a vy jste se kdy rozhodli?Byla si na nativu nebo IVF?
Kolik bylo vajíček? ![]()
Byla jsem na nativu. Byla jsem už loni, ale nic z toho nebylo. Tak jsem leden vynechala a šla teď
Aduš tak ty si byla po tom nepovedeném těhu na Nativu a zas nic nebo jak tomu rozumět?
Tak ty si z nativu měla jedno vajuško a následně embryjko?
Jaruš ![]()
Ahoj Katko ![]()
Máš pravdu,to jsme my,ze staré diskuse
no už aby sme si tady psali o ůspěchách po IVF a KETících,ranních nevolnostech ![]()
Ahojky,holky ![]()
Tak zase pohromadě ![]()
Katko, teď už to bude dobrý. Já jsem taky bez nich a nijak mě to nepoznamenalo.
![]()
Já byla včera úplně grogy,normálně jsem to zalomila už v půl devátý a probrala se v sedm ráno. Po dlouhý době jsem si takhle pospala.
Teda holky jak jsme začínaly tak po dlouhé době spolu.Ale ještě tady spousta z nás chybí
.Nepočítám těhulky
.
Jaruš,dívám se že ty si šla po odstranění do IVF až po 3 měsících.Já chci jít po 2 měs.tak mi bylo doporučeno.
Katko, já to měla trošku komplikovanější. Před tou operací jsem měla v prosinci dvě revize za sebou v rozmezí tří týdnů,pak vlastně po šesti nedělích tahle operace,takže jsem kvůli tomu všemu dala tři měsíce time out,aby se z toho tělo alespoň trochu vzpamatovalo. ![]()