Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,moc vám fandím a přeju vám mnoho úspěchů v plození.letos to určitě vyjde a zajímalo by mě jak se to vyvíjí u ostatních z této diskuze kterým se už zadařilo, my jsme momentálně 27tt, čekáme holčičku a bojujeme s těhotenskou cukrovkou, tak všem hlavu vzhůru, důležité je zůstat pozitivně naladěné, když už to vyšlo nám po tolika letech, přeji všem krásný den Simča ![]()
Simčo, na Tebe jsem si tuhle vzpomněla, jak to s tebou je. A jsem ráda, že ses ozvala.
Já začínám 33.tt a kromě toho, že mě bolí kdeco, jsem v pořádku. Čekáme taky holčičku.
Všem holkám moc fandím a věřím na zázraky. Nám se poštěstilo až po šesti letech IVF.
Ahoj holky
taky sem tady dříve byla,u mě bohužel nic
ale všem vám přeji krásné těhulkování a mnoho ůspěchů.Mě čeká ůnor/březen KETík z třetího IVF,tak uvidíme,snad už se zadaří! ![]()
Juli, nezbývá než věřit, že se zadaří.
Hlavně že máš zamraženo.
no to jsem ráda že už píšete,nám se zadařilo hned na druhý pokus z prvního ivf,první mražáček, vůbec jsem tomu nevěřila,nechali jsme si dát jedno a z čerstvého embryjka nic a mražené hned to první, pořád jsem se bála aby se udrželo,prošlo mnoho špatného zrovna kolem toho 10 až 12 týdne,zemřela mi mamka na rakovinu bylo jí 56,moc mě držela nad vodou,od té doby pořád něco vysoký tlak, různé bolesti a ted zase cukrovka,příští týden se dozvím jestli bude stačit dieta,nebo budem muset píchat inzulín,ale udělám všechno proto aby byla Maruška v pořádku,tak se držte holky a moc vám všem přeji brzký úspěch a hodně radosti do života Simča ![]()
zerezmijka píše:
Juli, nezbývá než věřit, že se zadaří.Hlavně že máš zamraženo.
Ano,věřit no…
mám poslední dva mrazáčky
Siminek píše:
no to jsem ráda že už píšete,nám se zadařilo hned na druhý pokus z prvního ivf,první mražáček, vůbec jsem tomu nevěřila,nechali jsme si dát jedno a z čerstvého embryjka nic a mražené hned to první, pořád jsem se bála aby se udrželo,prošlo mnoho špatného zrovna kolem toho 10 až 12 týdne,zemřela mi mamka na rakovinu bylo jí 56,moc mě držela nad vodou,od té doby pořád něco vysoký tlak, různé bolesti a ted zase cukrovka,příští týden se dozvím jestli bude stačit dieta,nebo budem muset píchat inzulín,ale udělám všechno proto aby byla Maruška v pořádku,tak se držte holky a moc vám všem přeji brzký úspěch a hodně radosti do života Simča
To je moc smutné Simínku,drž se
vím co prožíváš,mě umřela maminka před třemi lety a bylo jí padesát,tři měsíce po padesátých narozeninách mi zemřela v náručí
Simi, no to sis „užila“ krušné chvilky. Moc mě mrzí, že ti maminka umřela. To je strašný. Nezbývá než věřit, že bude líp. Ale jak píšeš - pro miminko všechno.
Elennn píše:
Já teda taky nepočítám s neúspěchem, zítra jedu tak jsem zvědavá co se dozvím.. A co ty??? už mrcha dorazila…?
Mrcha ještě nedorazila,čekám ji o víkendu,tak doufám,že dorazí přesně na čas
Pak dej vědět, jak jsi dopadla.
Simi, to je mi líto, upřímnou soustrast.
Hlavně,že to takhle zvládáš,už kvůli mimískovi. ![]()
Koukám,že tu budou dvě holčičky
. Kamarádka bude mít taky holčičku a termín má za čtrnáct dní
,takže to vychází,že ona by měla rodit a já půjdu na transfer. Těším se na to mimčo,jako by bylo moje.
ahojky tak jsem tam byla a dostala jsem pero a Puregon prý je účinější a jak dorazí mrcha tak až druhej den začnu a čtvrtej den na kontrolu… No tak už aby dorazila .....
Těším až zase budeme čekat a budeme si tady vyměnovat pocity…:-D
Ahojky. Puregon jsem měla minule,je dobrej a hlavně aplikace s tím perem,je neuvěřitelně pohodná. Teď mám Gonal,což je v podstatě to samý,jen se to jinak jmenuje a hlásím,že zítra začínám s bodáním
,mrcha dorazila
.
holky tak tfuj tfuj tfuj držím pěstičky at obě dopadnete s dvěma čárečkama,moc vám to přeju ![]()
Jaruš, supeeeeeeer
tak už teda začínáš tak držím obě pěstičky,
já teda čekám tak kolem 25............... Mám cyklus cca 38 dní
Já měla minule menopur a to pero je mnohem snažší…
Simi…děkuji za podporu… ![]()
Všechny zdravím
téda tady je holčiček..krása a všem palečky a at je ten rok pro nás co se snažíme o něco víc úspěšnejší http://www.smajlici163.wz.cz/…/laska49.gif
Ahojky.Můžu se přidat?Na ET jsem byla 18.1.a to čekání ńa test je fakt dlouhý.Zaváděli mi dvě embryjka.Jedno prý luxusní a to dŕuhý trochu míň.Tak uvidím.Test 4.2.