Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Klarasta píše:
Ahoj holky, určitě mi někdo poradíte. Jsem po ET 8 dní a dnes mě začlo bolet lehce břicho a začala jsem lehce krvácet. Stalo se Vám to někomu???
Ahojky, pokud to nekrvácí moc, spíš jen zašpinění, tak to mohlo být uhnízdění embryjka, ale taky to mohlo znamenat, že se embryjko pustilo, nebo jen jedno, pokud ti zaváděli dvě. Tak doufám že to bylo to uhnízdění
lehké pobolívání břicha nás tu po transferu mělo hodně
Jaruše píše:PaFi píše:Ahojky PaFi
Ahoj holky, dlouho jsem nic nepsala a ted potřebuju radu. Už asi 10 dní mám hnědý výtok, nevíte co to může být? poslední dva dny mám i nějaký tlak v podbřišku a sem tam píchne u vaječníků. Normálně nemívám MS bez léků, ale po posledním ivf v červnu říkal dr., že výjimečně může přijít i bez léků. Taky že přišla, tento měsíc ale uprostřed cyklu bylo troška krve, jak tehdy když se mi po ivf pustilo embryjko. Jen jednorázově malinko červené krve. A teď v době, kdy mohla být další MS, tak jen ten úplně hnědý výtok, bez krve a už tak dlouho. Bojím se aby to nebylo to nejhorší. Na citologii jsem byla asi v březnu. Myslíte že se třeba po tom druhém pokusu mohlo něco tak rychle vytvořit? K doktorovi se dostanu až v pondělí tak trnu hrůzouTak první,co mě napadlo,bylo jestli se náhodou nezadařilo
Zkoušela jsi test?
Ahooooj Jaruš
no to jsem nezkoušela, aby se to po tom všem povedlo přirozeně, to by bylo dobré sci-fi
a to se špiní dva týdny při otěhotnění? Něco jsem četla že někteří i špinili, ale 10 dnů mi příjde dlouho
Nebo nějaká cysta nebo zánět to nemůže být? Já už bych brala i cystu a zánět jen aby to nebylo nic hrozného
Jaruško Ty čekáš na test z krve??? Jeeeežkovy zrakyyyy tak to držím pěstičky a věřím že už konečně tam bude a zůstane!!! ![]()
Ahoj, děkuji za odpověď spíš se bojím, že se pustilo, měla jsem zavedené jen jedno.
U tebe… v jaké fázi cyklu jsi?
No tak kdyby ti praskla cysta,tak to by nebyl výtok,ale krvácení a navíc by to bolelo víc,než popisuješ.No a zánět? To nevím,ale já když ho měla,tak jsem o něm nevěděla,dokud jsem nezačala krvácet i přes HA uprostřed cyklu. Zatím bych na tvém místě zkusila ten test,když už nic jinýho,tak tím můžeš vyloučit nebo potvrdit to sci-fi
![]()
PaFi,čekám na ortel. Desátý den po jsem dělala test a sněhobílo,takže ještě tu krev.No uvidíme…
Tys mi nasadila brouka do hlavy, já už po takové době ani nevím co je to těhotenský test, škoda že ho nemám doma
ještě jsem četla že to může být hormonální nerovnováha, tak možná že ty hormony co se držely dva měsíce v těle už mizí a nestačily na normální MS tak se tělo zmohlo jen na špinění
PaFi píše:
Tys mi nasadila brouka do hlavy, já už po takové době ani nevím co je to těhotenský test, škoda že ho nemám domaještě jsem četla že to může být hormonální nerovnováha, tak možná že ty hormony co se držely dva měsíce v těle už mizí a nestačily na normální MS tak se tělo zmohlo jen na špinění
No a protože si ty hormony drželi po tom IVF po určitou dobu hladinu tak,žes i měla normálně MS,tak se klidně i mohlo zadařit ![]()
desátý den sněhobílo? tys nějak vyměkla s testováním že testuješ už desátý den
PaFi píše:
desátý den sněhobílo? tys nějak vyměkla s testováním že testuješ už desátý den
No spíš už k tomu mám jiný přístup,než před čtvrt rokem,to jsem byla vyklepaná jako ratlík
To víš třetí KET od června,tak už jsem otrlejší a to,že se ještě nic neukázalo mě už zase tak moc nerozhodilo
.Navíc mám kamarádku,která měla test taky negativní a pak krev pozitivní a doma má teď už tříletou princeznu. ![]()
Takže to po tom všem už tak moc nehrotím,spíš to byla zvědavost,co kdyby… ![]()
Ahoj holky,
Jaruško, jak to, že si testila? 10.den je brzy, já měla až 12.den ducha
Vydrž, určitě to prolomíš tu smůlu ![]()
Ahojky,Aduško ![]()
Zvědavá baba,no
.Už toho mám dost,za sebou,tak mě,jak píšu výš,už jen tak něco nerozhodí.Mě by spíš zbouralo,kdyby tam něco bylo
![]()
Klarasta píše:
Holky, poučte KET je zkratka jaká???
kryoembryotransfer,česky:rozmrazí zamražená embrya,nachají je nějakou dobu růst a pokud vypadají dobře,tak je zavedou