Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1200
29.9.11 21:14
Klarasta píše:
Holky, poučte KET je zkratka jaká???

To je transfer rozmraženého embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
30.9.11 15:24

PaFi,tak co? Zkoušela jsi ten test? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.10.11 21:24
Jaruše píše:

mě byl beruško ket stopnut..v pátek jsem byla na kontrole v car a 13dc cyklu sliznice krásných 12mm takže super..ale týž den jsem upadla ze schodů a pěkně si natloukla.Asi se mě ta sliznice malink narušila a odkvácí.Krvácím i ted takže dneska mě doktor ket stponul a musíme čekat až další ms.ted by to byl předem neúspěch a rozhodně se nesmí při ketu ani malinko špinit..no já teču takže vymalováno.V pátek jedu znova do car a pak se po prohlídce rozhodne co dál :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.10.11 21:26
denisa 76 píše:
Jaruše píše:
mě byl beruško ket stopnut..v pátek jsem byla na kontrole v car a 13dc cyklu sliznice krásných 12mm takže super..ale týž den jsem upadla ze schodů a pěkně si natloukla.Asi se mě ta sliznice malink narušila a odkvácí.Krvácím i ted takže dneska mě doktor ket stponul a musíme čekat až další ms.ted by to byl předem neúspěch a rozhodně se nesmí při ketu ani malinko špinit..no já teču takže vymalováno.V pátek jedu znova do car a pak se po prohlídce rozhodne co dál :cry:

Tak pevně doufejme,že dopadnete líp než my :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.10.11 21:29
Jaruše píše:
denisa 76 píše:
Jaruše píše:
mě byl beruško ket stopnut..v pátek jsem byla na kontrole v car a 13dc cyklu sliznice krásných 12mm takže super..ale týž den jsem upadla ze schodů a pěkně si natloukla.Asi se mě ta sliznice malink narušila a odkvácí.Krvácím i ted takže dneska mě doktor ket stponul a musíme čekat až další ms.ted by to byl předem neúspěch a rozhodně se nesmí při ketu ani malinko špinit..no já teču takže vymalováno.V pátek jedu znova do car a pak se po prohlídce rozhodne co dál :cry:
Tak pevně doufejme,že dopadnete líp než my :hug:

8-o 8-o 8-o 8-o copak..nic jsem ještě nepostřehla..ještě jsem trocu mimo..byla jsem totiž pár vteřin v bezvedomí protože jsem upadla na hlavu a mám ještě asi temno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.10.11 21:32

Zase to nevyšlo,takže teď kolotoč genetika,imunologie,hematologie,endokrinologie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.10.11 21:36
Jaruše píše:
Zase to nevyšlo,takže teď kolotoč genetika,imunologie,hematologie,endokrinologie…

tak to mě mrzí holka..jenom Ti do budoucna poradím zkus pít kontryhel..mě teda moc pmohl..vždycky ten 13dc jsem měla sliznici 7mmm a ted jednou skoro tolik..mudra mě pochválil,že to je super.Jinak to holka nevzdávej a bojuj dál..věřím,že to jednou určitě vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.10.11 21:40
denisa 76 píše:
Jaruše píše:
tak to mě mrzí holka..jenom Ti do budoucna poradím zkus pít kontryhel..mě teda moc pmohl..vždycky ten 13dc jsem měla sliznici 7mmm a ted jednou skoro tolik..mudra mě pochválil,že to je super.Jinak to holka nevzdávej a bojuj dál..věřím,že to jednou určitě vyjde :hug:

Sliznice u mě není problém.Mám bez jakýkoliv stimulace 12 DC pravidelně 11-12mm.Zakopanej pes je někde jinde a na to se musí přijít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
2.10.11 22:05
Jaruše píše:
denisa 76 píše:
Jaruše píše:
tak to mě mrzí holka..jenom Ti do budoucna poradím zkus pít kontryhel..mě teda moc pmohl..vždycky ten 13dc jsem měla sliznici 7mmm a ted jednou skoro tolik..mudra mě pochválil,že to je super.Jinak to holka nevzdávej a bojuj dál..věřím,že to jednou určitě vyjde :hug:
Sliznice u mě není problém.Mám bez jakýkoliv stimulace 12 DC pravidelně 11-12mm.Zakopanej pes je někde jinde a na to se musí přijít.
ÁÁÁ tak to jo..mno tak se všechno u Vás přezkoumá a uvidíš :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
5.10.11 17:14

Jaruš…tak to mě moooc mrzí, že Vám to zase nevyšlo :-( myslela jsem ,že po tolikáté to musí vyjít.. To my stále čekáme na výsledky z genetiky i imunologie a pořád nic tak :nevim: už to jsou tři měsíce a když jsem volala na genetiku do Jihlavy tak říkala, že volat nemám prý mi výsledky přijdou poštou, tak nevím co si o tom myslet. Každopádně to bě do dalších pokusů přeju hodně moc štěstí a pevný nervy :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
7.10.11 11:08
Jaruše píše:

Ahojky Jaruš, kruci to už je na mrtvici že? Tak doufám že na těch vyšetřeních odhalí už kde je u Tebe problém a pak už to příjde konečně :kytka: Já si dělala test dvakrát a bylo tam naše neoblíbené sněhobííílo. Dr. mi dal nějaké prášky na to, myslím že je to dokonce antikoncepce, aby ten hnědý výtok přestal. Vůbec nevím kdy mám jít na ten KET, bo jsem zatím nepřibrala ani gram a bojím se že by to dopadlo zas blbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.10.11 22:47

ahojky :mavam: tak dneska jsem byla v car a je vše v pořádku a příští týden se začne stimulovat na další ketík :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1200
9.10.11 15:36
denisa 76 píše:
ahojky :mavam: tak dneska jsem byla v car a je vše v pořádku a příští týden se začne stimulovat na další ketík :dance: :dance: :srdce: :srdce:

Ahojky, tak to je fajn :palec: taky už bych šla na ketík, už mi to čekání jestli to náhodou nevyšlo chybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
9.10.11 15:41
PaFi píše:
denisa 76 píše:
ahojky :mavam: tak dneska jsem byla v car a je vše v pořádku a příští týden se začne stimulovat na další ketík :dance: :dance: :srdce: :srdce:
Ahojky, tak to je fajn :palec: taky už bych šla na ketík, už mi to čekání jestli to náhodou nevyšlo chybí :lol:

no už jsem ale nechtěla…chtěla jsem dát pauzičku,ale doky mě ještě přemluvil.No tak koukej jíst a budeš se taky snažit :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.11.11 19:05

ahoj holky tak já už mám výsledky z genetiky a vše je ok… zítra budu volat na imunologii tak uvidíme a pak do Car se objednat chtěla jsem se zeptatjestli nevíte jak to chodí v Car přes svátky o Vánocích protože mi tak nějak přibližně vychází jít na Et tak jestli to jde díky....... :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí