Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
1.2.12 16:08

Ahojky, tak já bodám od soboty a dneska jsem byla na kontrole řekl, že na jedný straně jich mám 6 na druhý 9 tak na druhou kontrolu jedu v pátek a na odběr v neděli a pak asi za 2-3 dny na ET :potlesk: :potlesk: :dance: :dance: těším se už at jsou v bříšku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
1.2.12 16:17

Elenn,to je moc pěkná úrodička :palec: .
Tak budou za chvilku v pupíku :dance: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.2.12 10:57

Holky,tak OPU mám za sebou. Bylo devět zralých a zůstalo pět. Zaplať pánbůh za ně.
Nezapomeňte hlásit,jak to postupuje u vás ostatních,ať jsme v obraze. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
2.2.12 12:56

Tak hlavně aby se pěkně vyvíjely.Já měla čtyři a dvě se přestaly po dvou dnech vyvíjet.A máš prodlouženou kultivaci.Držím palečky.Já už budu konečně v sobotu testovat.Nějak mě pořád pobolívá břicho.No věřím,že to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
2.2.12 15:02

Jasně,že to bude dobrý. Věř jim :hug: PK máme. Minule se nám krásně vyvíjeli všechny až do kryokonzervace,tak věřím tomu,že to tak bude i teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
3.2.12 09:14

Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K. :dance: , už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě :srdce: :srdce: .
Jak jste na tom vy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.2.12 11:10

Tak na zítra moc držím palečky.Já už budu konečně zítra testovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
3.2.12 15:26

Tak zítra at je všechno tak jak má být :* :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
4.2.12 07:54
Jaruše píše:
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K. :dance: , už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě :srdce: :srdce: .
Jak jste na tom vy?

Jaruš tak gratulace .Já jdu dneska ve 20:00 na poh. si nechat píchnout pregnyl a v pondělí 7:30 jedem na OPu :* včera na ko mi řekl ,že největší mají 16,3mm tak to bude snad dobrý. A k puregonu si ještě píchám každý den jednu do stehna Cetrotide 0,25mg měly jste to taky některá??????? Jruš držím pěstičky :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
4.2.12 10:41

Ahoj holky.Je to tam.Všem děkuji za palečky.Jaruš,já píchala gonal i cetroide do břicha a na pohot.jsem měla ovitrelle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
4.2.12 11:32
MAKINACB píše:
Ahoj holky.Je to tam.Všem děkuji za palečky.Jaruš,já píchala gonal i cetroide do břicha a na pohot.jsem měla ovitrelle.

Tak velikánská gratulace!!!!!!!! :dance: :dance: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.2.12 14:49
MAKINACB píše:
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :palec: Gratuluju :hug: My máme za sebou transfer,takže teď čtrnáct dní čekání.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.2.12 14:54
Elennn píše:
Jaruše píše:
Jak jste na tom vy?
Jaruš tak gratulace .Já jdu dneska ve 20:00 na poh. si nechat píchnout pregnyl a v pondělí 7:30 jedem na OPu :* včera na ko mi řekl ,že největší mají 16,3mm tak to bude snad dobrý. A k puregonu si ještě píchám každý den jednu do stehna Cetrotide 0,25mg měly jste to taky některá??????? Jruš držím pěstičky :hug: :hug:

Měli. To je protokol s antagonisty. Ten Puregon je na růst folíků a Cetrotide zabraňuje jejich předčasnýmu zrání,tak aby stihli všechny folíky dorůst určité velikosti,a když ji dosáhnou,tak se píchá ten Pregnyl,po kterým dozrají a jsou připravený na punkci.
Takže,podtrženo shrnuto, je to běžnej postup.
Držím pěstičky,ať to dobře dopadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
4.2.12 15:40

Ahoj holky, Jaruško, Kačí :mavam:
Tak jsem dnes měla ET, dvě embryjka. Takže budu testit s Tebou Jaruško :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201