Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, tak já bodám od soboty a dneska jsem byla na kontrole řekl, že na jedný straně jich mám 6 na druhý 9 tak na druhou kontrolu jedu v pátek a na odběr v neděli a pak asi za 2-3 dny na ET
těším se už at jsou v bříšku… ![]()
Elenn,to je moc pěkná úrodička
.
Tak budou za chvilku v pupíku
.
Holky,tak OPU mám za sebou. Bylo devět zralých a zůstalo pět. Zaplať pánbůh za ně.
Nezapomeňte hlásit,jak to postupuje u vás ostatních,ať jsme v obraze. ![]()
Tak hlavně aby se pěkně vyvíjely.Já měla čtyři a dvě se přestaly po dvou dnech vyvíjet.A máš prodlouženou kultivaci.Držím palečky.Já už budu konečně v sobotu testovat.Nějak mě pořád pobolívá břicho.No věřím,že to bude dobrý.
Jasně,že to bude dobrý. Věř jim
PK máme. Minule se nám krásně vyvíjeli všechny až do kryokonzervace,tak věřím tomu,že to tak bude i teď.
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K.
, už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě
.
Jak jste na tom vy?
Tak na zítra moc držím palečky.Já už budu konečně zítra testovat.
Jaruše píše:
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K., už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě
![]()
.
Jak jste na tom vy?
Jaruš tak gratulace .Já jdu dneska ve 20:00 na poh. si nechat píchnout pregnyl a v pondělí 7:30 jedem na OPu
včera na ko mi řekl ,že největší mají 16,3mm tak to bude snad dobrý. A k puregonu si ještě píchám každý den jednu do stehna Cetrotide 0,25mg měly jste to taky některá??????? Jruš držím pěstičky
![]()
Ahoj holky.Je to tam.Všem děkuji za palečky.Jaruš,já píchala gonal i cetroide do břicha a na pohot.jsem měla ovitrelle.
MAKINACB píše:
Ahoj holky.Je to tam.Všem děkuji za palečky.Jaruš,já píchala gonal i cetroide do břicha a na pohot.jsem měla ovitrelle.
Tak velikánská gratulace!!!!!!!!
![]()
MAKINACB píše:
Elennn píše:Jaruše píše:Jaruš tak gratulace .Já jdu dneska ve 20:00 na poh. si nechat píchnout pregnyl a v pondělí 7:30 jedem na OPu
Holky zdravím, už jsem dneska volala do CARu. Embryjka všechna O.K., už šestibuněčný,takže zítra transfer a dáme dvě
![]()
.
Jak jste na tom vy?včera na ko mi řekl ,že největší mají 16,3mm tak to bude snad dobrý. A k puregonu si ještě píchám každý den jednu do stehna Cetrotide 0,25mg měly jste to taky některá??????? Jruš držím pěstičky
![]()
Měli. To je protokol s antagonisty. Ten Puregon je na růst folíků a Cetrotide zabraňuje jejich předčasnýmu zrání,tak aby stihli všechny folíky dorůst určité velikosti,a když ji dosáhnou,tak se píchá ten Pregnyl,po kterým dozrají a jsou připravený na punkci.
Takže,podtrženo shrnuto, je to běžnej postup.
Držím pěstičky,ať to dobře dopadne ![]()
Ahoj holky, Jaruško, Kačí ![]()
Tak jsem dnes měla ET, dvě embryjka. Takže budu testit s Tebou Jaruško ![]()