Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
tak mám po opu
26 vajíček z toho 12 zrálých
,ale ta bolest po tom, říkali,že budu mít asi zase OHSS
je mi zle zvracím blbě se mi dejchá,ale ze všeho nejvíc to strašně bolí nevydržím, ani stát na nohách
říkali at hodně piju měřím si břicho a tlak a piju nutridrink a kdyby to bolelo i zítra tak tam mám přijet. Doufám jen jestli to bude OHSS že mi udělají ET a ne jak minule. A navíc stále krvácím
.
A něco na odlehčení
ráno jsme byli objednáni na 7:30 ,přijeli jsme samozřejmě asi o patnáct minut dřív. No když v 8:00 nás nikdo nevolal tak už jsme byla nervozní a za deset minut se mě sestra ptá co potřebujete???? Tak říkám, že jdu na opu. No a nikdo nic nevěděl
zapoměli nás zapsat.
no tak chvilku obvolávali doktory a sháněli anestezioložku a o půl devátý jsem šla na to ![]()
Makinko gratulace velká ke // ![]()
Elenn,ty jo zas tolik vajíček,no snad to dopadne lépe než posledně
.
No ještě že tam neměli dnes zavřeno
jinak nevím co s tolika vajuškama.
Elennn,pěkná snůška. Teď hlavně abys byla v pořádku a mohlo to proběhnout se vším všudy.
Tak Elenn,jak ti je?To je opravdu pěkný tolik vajíček.Tak ať se pěkně vyvíjejí a jsou brzo v bříšku a devět měsíců se nepustí.To já měla jen čtyři a ty dvě se přestaly vyvíjet.No hlavně,že jsem těhotná a doufám,že se za osm měsíců dočkám.Katko děkuju.
tak ted jsem si volala do laboratořě a dozvěděla jsem se, že zralých bylo nakonec 18 z toho se jich 17 oplodilo
tak mi hned dali 3 zamrazit (na příště)
máme pk tak to vypadá asi na pátek nebo sobotu
Pořád mě bolí břicho a nemůžu se ani vyč…
,ale co jsem si četla, tak to přejde asi tak za 3 dny. Bude to asi OHSS ,ale slabší, tak počkám do zítra a uvidím...... ![]()
Tak to je opravdu pěkná úroda.To musí vyjít.Budu držet palečky.
MAKINACB píše:
Tak to je opravdu pěkná úroda.To musí vyjít.Budu držet palečky.
Děkuji
doufám taky,že to tentokrát už musí vyjít
![]()
Elennn,to je nádhera
Tolik embryjek
.A proč zamrazili jen 3 embryjka
proč ne víc?
Jaký si měla protokol ale ty asi dobře reaguješ na stimulku?
Elenn a ten zbytek ti zamrazí až podle toho jak se budou vyvíjet?
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12035.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12035.gif
Katka1311 píše:zamrazili jen 3 hned a zbytek potom jak se budou vyvvíjet. Zítra ráno v 9 tam mám zase volat (říkal že budou tak max. 4-buněčné)tak uvidím co dál…
Elennn,to je nádheraTolik embryjek
.A proč zamrazili jen 3 embryjka
proč ne víc?
Jaký si měla protokol ale ty asi dobře reaguješ na stimulku?
Dobré ráno, tak jsem si dneska volala znovu a pěkných embryjek(jak mi pan doktor řekl) máme už jen 7
a , že zítra jich bude ještě asi míň . Jsou dvoubuněčné a čtyřbuněčné.
Včera jsem zapoměla odpovědět
protokol jsem měla krátkej 7 dní. Mějte se
![]()