Čekání po ET // 2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
991
6.2.12 18:06

Ahoj :mavam: tak mám po opu 8o 26 vajíček z toho 12 zrálých :dance: ,ale ta bolest po tom, říkali,že budu mít asi zase OHSS :roll: je mi zle zvracím blbě se mi dejchá,ale ze všeho nejvíc to strašně bolí nevydržím, ani stát na nohách :( říkali at hodně piju měřím si břicho a tlak a piju nutridrink a kdyby to bolelo i zítra tak tam mám přijet. Doufám jen jestli to bude OHSS že mi udělají ET a ne jak minule. A navíc stále krvácím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
6.2.12 18:11

A něco na odlehčení :lol: ráno jsme byli objednáni na 7:30 ,přijeli jsme samozřejmě asi o patnáct minut dřív. No když v 8:00 nás nikdo nevolal tak už jsme byla nervozní a za deset minut se mě sestra ptá co potřebujete???? Tak říkám, že jdu na opu. No a nikdo nic nevěděl :P zapoměli nás zapsat. :lol: no tak chvilku obvolávali doktory a sháněli anestezioložku a o půl devátý jsem šla na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
6.2.12 18:57

Makinko gratulace velká ke // :pankac:
Elenn,ty jo zas tolik vajíček,no snad to dopadne lépe než posledně :palec: .
No ještě že tam neměli dnes zavřeno :mrgreen: jinak nevím co s tolika vajuškama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
6.2.12 19:23

Elennn,pěkná snůška. Teď hlavně abys byla v pořádku a mohlo to proběhnout se vším všudy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.2.12 09:06

Tak Elenn,jak ti je?To je opravdu pěkný tolik vajíček.Tak ať se pěkně vyvíjejí a jsou brzo v bříšku a devět měsíců se nepustí.To já měla jen čtyři a ty dvě se přestaly vyvíjet.No hlavně,že jsem těhotná a doufám,že se za osm měsíců dočkám.Katko děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.2.12 09:09

tak ted jsem si volala do laboratořě a dozvěděla jsem se, že zralých bylo nakonec 18 z toho se jich 17 oplodilo :dance: tak mi hned dali 3 zamrazit (na příště) :) máme pk tak to vypadá asi na pátek nebo sobotu :andel: Pořád mě bolí břicho a nemůžu se ani vyč… :oops: ,ale co jsem si četla, tak to přejde asi tak za 3 dny. Bude to asi OHSS ,ale slabší, tak počkám do zítra a uvidím...... :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.2.12 10:26

Tak to je opravdu pěkná úroda.To musí vyjít.Budu držet palečky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.2.12 10:31
MAKINACB píše:
Tak to je opravdu pěkná úroda.To musí vyjít.Budu držet palečky.

Děkuji :hug: doufám taky,že to tentokrát už musí vyjít :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.2.12 15:08

Elennn,to je nádhera :kytka: Tolik embryjek :pankac: .A proč zamrazili jen 3 embryjka :nevim: proč ne víc?
Jaký si měla protokol ale ty asi dobře reaguješ na stimulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
7.2.12 15:08

Jaruš,Maki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.2.12 15:10

Elenn a ten zbytek ti zamrazí až podle toho jak se budou vyvíjet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
7.2.12 15:16

:mavam: Kačko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
7.2.12 16:36

""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s12035.gif:http://www.celysvet.cz/…e/s12035.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
7.2.12 19:14
Katka1311 píše:
Elennn,to je nádhera :kytka: Tolik embryjek :pankac: .A proč zamrazili jen 3 embryjka :nevim: proč ne víc?
Jaký si měla protokol ale ty asi dobře reaguješ na stimulku?
zamrazili jen 3 hned a zbytek potom jak se budou vyvvíjet. Zítra ráno v 9 tam mám zase volat (říkal že budou tak max. 4-buněčné)tak uvidím co dál… :think: :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
991
8.2.12 09:04

Dobré ráno, tak jsem si dneska volala znovu a pěkných embryjek(jak mi pan doktor řekl) máme už jen 7 :roll: a , že zítra jich bude ještě asi míň . Jsou dvoubuněčné a čtyřbuněčné.
Včera jsem zapoměla odpovědět :oops: protokol jsem měla krátkej 7 dní. Mějte se :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí