Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
novalgi píše: četla jsem zde v diskuzích,že když se menstruace neobjeví do 10.dne po ET tak to je na dobré cestě
Ahojda
.
Na to bych moc nesázela
V červnu jsem byla na KET 21. mrcha měla dorazit 30. a nic.Čtvrtého test z krve a negativní,MS dorazila až sedmého po vysazení léků.
Na druhou stranu v červenci další KET 24.,test měl být 8.8. a ta mrcha dorazila i přes léky na den přesně,jak měla. ![]()
Prostě nic není jednoznačný a pokaždý je to jiný,takže držím pěsti ať to vyjde ![]()
denisa 76 píše:Jaruše píše:Tak Ti držím palečky
Ahojda,Deni
Vede se dobře.Teď čekáme na MS a pak do toho půjdeme znovu.
Jsem domluvená v CARu na rozšířený medikaci.Kromě utrogestanu to bude ještě prednison a něco na úpravu ovu,název si teď nepamatuju a taky mám slíbený lexaurin,abych byla víc v klidu.
Tak uvidíme,jak to dopadne.
Pokud se nepovede,necháme udělat genetiku,imunologii,pak budu chtít na endokrinologii a hematologii.
Než bychom šli do dalšího IVF,tak prostě budeme chtít všechno,co je jen možný.já byla dneska na tý hysteroskopii a dopadlo to všechno dobře..mám to písemně,že jsem dokonale zdravá ženská a nedá se už nic udělat navíc a musí se čekat až se to prostě jednou povede.No tak aspon něco a můj boj není aspon marný a vím,že mám alespon nějakou šanci.Já už mám tedy všechna vyšetření a prý už jiný neexistuje..tedy pro mě no.Nemají co léčit prostě nic..jsem zdravá..těhotná jsem už byla tak prý nevidí problém a někdy se to prý určitě povede.Ale mám alespon klid na duši,že nevyhazuju peníze do nebe a má to smysl..když už se tak člověk trápí.
Holka,ty mi normálně mluvíš z duše
.Líp bych to nevyjádřila. Takže v září do toho půjdeme obě a budeme si navzájem držet pěsti
![]()
Jaruše píše:novalgi píše: četla jsem zde v diskuzích,že když se menstruace neobjeví do 10.dne po ET tak to je na dobré cestěAhojda
.
Na to bych moc nesázelaV červnu jsem byla na KET 21. mrcha měla dorazit 30. a nic.Čtvrtého test z krve a negativní,MS dorazila až sedmého po vysazení léků.
Na druhou stranu v červenci další KET 24.,test měl být 8.8. a ta mrcha dorazila i přes léky na den přesně,jak měla.Prostě nic není jednoznačný a pokaždý je to jiný,takže držím pěsti ať to vyjde
denisa 76 píše:Holka,ty mi normálně mluvíš z dušeJaruše píše:Tak Ti držím palečky
Ahojda,Deni
Vede se dobře.Teď čekáme na MS a pak do toho půjdeme znovu.
Jsem domluvená v CARu na rozšířený medikaci.Kromě utrogestanu to bude ještě prednison a něco na úpravu ovu,název si teď nepamatuju a taky mám slíbený lexaurin,abych byla víc v klidu.
Tak uvidíme,jak to dopadne.
Pokud se nepovede,necháme udělat genetiku,imunologii,pak budu chtít na endokrinologii a hematologii.
Než bychom šli do dalšího IVF,tak prostě budeme chtít všechno,co je jen možný.já byla dneska na tý hysteroskopii a dopadlo to všechno dobře..mám to písemně,že jsem dokonale zdravá ženská a nedá se už nic udělat navíc a musí se čekat až se to prostě jednou povede.No tak aspon něco a můj boj není aspon marný a vím,že mám alespon nějakou šanci.Já už mám tedy všechna vyšetření a prý už jiný neexistuje..tedy pro mě no.Nemají co léčit prostě nic..jsem zdravá..těhotná jsem už byla tak prý nevidí problém a někdy se to prý určitě povede.Ale mám alespon klid na duši,že nevyhazuju peníze do nebe a má to smysl..když už se tak člověk trápí.
.Líp bych to nevyjádřila. Takže v září do toho půjdeme obě a budeme si navzájem držet pěsti
![]()
No Ti řeknu,že mě dr prostě nasral..kdyby mě třeba řekl jo je tam něco..dáme léky..odstraníme to..ale nic prostě nic..jsem zdravá ženská a nedá se dělat nic.Mám ukázkový protokoly doplněný navíc Agolutinem i když ho až tak nepotřebuju…prostě už není co dát jakoby navíc,prootže nic nepotřebuju.Nepotřebuju ani Estrofem,protože sliznice je bez léků 12mmm ale žeru aby něco neselhalo.Nepotřebuju Prednison,ale žeru aby náhodou mě imunita nepředběhla.No ty brdo..robot na klíček..stačí jenom zapnout a já jedu
Ale jak jsem řekla..dneska mě prostě doktor přesvědčil,že dítě můžu mít tak vím,že ten boj není marný a můžu ho i třeba vyhrát.Ty to taky nesmíš vzdát..dokud to půjde a budeš cítit,že na to máš sílu tak to zkoušej.Budu Ti držet palečky a spolu se povedeme do zdárného konce ![]()
novalgi píše: četla jsem zde v diskuzích,že když se menstruace neobjeví do 10.dne po ET tak to je na dobré cestě
Jak píše Jaruše to není moc pravda.Já někdy dostala ms až 5 dní po vysazení léků,protože některé medikamenty Ti ms prostě drží a při IVF jsem to vždycky skoro pravidelně dostala 12-13den po transferu..tady spíš je lepší nabrat krev a to je jistota
maacek píše:
novalgi tak jak? nemohla jsem ani dospat
je to tam // je to tam jupíííííí jupííííííí
nemužu tomu uvěřit jupííííí
![]()
já to věděla, holky byly včera dost pesimistický tady ale já to věděla, moc gratuluju - na poprvé s jedním embroušem - nádheera
![]()
maacek píše:
já to věděla, holky byly včera dost pesimistický tady ale já to věděla, moc gratuluju - na poprvé s jedním embroušem - nádheera![]()
![]()
![]()
jo jo jo aleje to ještě dlouhá cesta ![]()
Novalgi, gratuluji moc.
Já jsem v téhle diskuzi byla taky a taky se zadařilo hned napoprvé.
Maacku, kdy budeš testovat ty?
zerezmijka píše:
Novalgi, gratuluji moc.![]()
Já jsem v téhle diskuzi byla taky a taky se zadařilo hned napoprvé.Maacku, kdy budeš testovat ty?
no nevím, jestli se dožiju pátku tak v pátek možná ![]()
maacek píše:
já to věděla, holky byly včera dost pesimistický tady ale já to věděla, moc gratuluju - na poprvé s jedním embroušem - nádheera![]()
![]()
![]()
Ahojda.
To se nedá nazvat pesimismem,spíš to všechno po tom,co už jsme absolvovali,bereme realisticky. ![]()
Novalgi, veliká gratulace a držím všechno,co jde, aby jste to zdárně a v klidu zvládli až do porodu ![]()
zerezmijka píše:
Novalgi, gratuluji moc.![]()
Já jsem v téhle diskuzi byla taky a taky se zadařilo hned napoprvé.Maacku, kdy budeš testovat ty?
tak to je super že je nás víc a ještě hodně přibyde holke co čekají ted
Jaruše píše:maacek píše:Ahojda.
![]()
![]()
To se nedá nazvat pesimismem,spíš to všechno po tom,co už jsme absolvovali,bereme realisticky.
Novalgi, veliká gratulace a držím všechno,co jde, aby jste to zdárně a v klidu zvládli až do porodu
já to chápu člověk je sám k sobě pa víc upřímnější a přestane si nějaké věci nalhávat po všech těch zkušenostech,uplně chápu
děkuji za congrats a doufám,že budu za pár měsíců
psát do diskuzí typu „porod předemnou“
![]()
Jaruše píše:maacek píše:Ahojda.
![]()
![]()
To se nedá nazvat pesimismem,spíš to všechno po tom,co už jsme absolvovali,bereme realisticky.
Novalgi, veliká gratulace a držím všechno,co jde, aby jste to zdárně a v klidu zvládli až do porodu
Já jsem taky taková…ted už to vidím všechno v reálu..ted naposled jsem volala dr z caru a říkám mu,že test je naganoš a on mě říká at počkám,že je ještě bzry 12den??? Tak jsem ho v tom nechala a léky ihned vysadila..no a měla jsem opět pravdu nic..vím,že doktor mě spíš chtěl dostat do klidu z hysterického breku,ale jsou věci kdy se prostě zázrak nestane..tedy né u mě a vím o čem mluvíš
Holka taky se připojuji a držim palce,to je úžasný když jsi viděla tu dálnici co ?
.Já jsem dnes 4týdny od tansferu,trošičku jsem začala špinit,ale ujistily mě že to nic není,dala jsem si dvojitou dávku agolutinu a ležim a ležim. Tak děvčata všechno v klídku a hlavně bez nervů a odpočívejte.1.9. jdu na první ultrazvuk,tak jsem zvědavá,snad to dnes nic neznamenalo !!!! ![]()