Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj, nerada vstupuju - jsem 5. den po ET a dnes na mě padla nějaká depinka ![]()
jen se chci zeptat, jestli se to vůbec někomu na poprvé povedlo?
máme jedno embryo - osmibuněčné - a já začínám propadat panice…
maacek píše:
ahoj, nerada vstupuju - jsem 5. den po ET a dnes na mě padla nějaká depinka
jen se chci zeptat, jestli se to vůbec někomu na poprvé povedlo?
máme jedno embryo - osmibuněčné - a já začínám propadat panice…
Mě né..podívej na můj profil..otěhotněla jsem až z 1.ketu…ted jsem měla 2 osmi a jedenácti buněčný embrya a taky mršky nezabojovali.V září mě čeká 3.ket tak držím palečky tfutfuj
Ahojky,maacku.
Ta depka je úplně normální fáze,kterou si projde každý,kdo tohle podstupuje
.Snaž se být co nejvíc v klidu a zaměstnat se něčím,co tě baví a odvede myšlenky na jinou kolej.
Určitě je dost holek,kterým to vyšlo napoprvé.
Nám to vlastně vyšlo taky,jen to špatně skončilo,ale u mě to bylo víc věcí dohromady…
Takže neházej flintu do žita, hlavu vzhůru a držím pěsti,ať to vyjde ![]()
Jaruše píše:
Ahojky,maacku.
Ta depka je úplně normální fáze,kterou si projde každý,kdo tohle podstupuje.Snaž se být co nejvíc v klidu a zaměstnat se něčím,co tě baví a odvede myšlenky na jinou kolej.
Určitě je dost holek,kterým to vyšlo napoprvé.
Nám to vlastně vyšlo taky,jen to špatně skončilo,ale u mě to bylo víc věcí dohromady…
Takže neházej flintu do žita, hlavu vzhůru a držím pěsti,ať to vyjde
Ahojky
jak se vede? Já dneska odjíždím do Car v pondělí mě budou dělat tu hysterku
Ahojda,Deni ![]()
Vede se dobře.Teď čekáme na MS a pak do toho půjdeme znovu.
Jsem domluvená v CARu na rozšířený medikaci.Kromě utrogestanu to bude ještě prednison a něco na úpravu ovu,název si teď nepamatuju a taky mám slíbený lexaurin,abych byla víc v klidu.
Tak uvidíme,jak to dopadne.
Pokud se nepovede,necháme udělat genetiku,imunologii,pak budu chtít na endokrinologii a hematologii.
Než bychom šli do dalšího IVF,tak prostě budeme chtít všechno,co je jen možný.
no je to dost náročný - myslím psychicky, ale tak snad to doklepeme do zdárného konce.
Nějaký mrazáky máme, tak se uklidňuju tím, že kdyžtak půjdeme třeba v zimě do KETu.
ale moc bych si přála aby to vyšlo takhle na poprvé ![]()
ale takových nás asi je......
Maacku, takhle jsem to měla přesně taky. Pátý den po ET jsem byla psychicky na dně. A vida, zadařilo se hned napoprvé. Držím palce! ![]()
Ahoj jsem 12.den po ET a nevím začínám propadat panice cesta ke stimulaci pro mě byla velmi složitá
ze zdr. duvodů mi dali jen jedno vajíčko - blastocystu.cca 5 den jsem měla nateklá prsa bolestivá nevolnost atd ale ted to všd nějak utichlo a já asi propadám panice jsem po 1.IVF jak jte na tom vy,kdy si budete dělat test
novalgi píše:
Ahoj jsem 12.den po ET a nevím začínám propadat panice cesta ke stimulaci pro mě byla velmi složitá
ze zdr. duvodů mi dali jen jedno vajíčko - blastocystu.cca 5 den jsem měla nateklá prsa bolestivá nevolnost atd ale ted to všd nějak utichlo a já asi propadám panice jsem po 1.IVF jak jte na tom vy,kdy si budete dělat test
no koukám, že to máme všechny stejný - ten pátý den je asi krizovka co? daleko od ET a k testu ještě dál, já pokud to nedostanu dřív tak bych v pátek možná zkusila test, ale to je zatím ve hvězdách…
my šli do 1. IVF s tím, že je to první pokus a pokud neklapne, tak se nebudeme hroutit - příští rok že se na to vrhneme s větší vervou, ale u mě už si nejsem tak jistá, že to se mnou nic neudělá.
no uvidíme, naděje umírá poslední a dokud není mrcha, tak je furt šance.
Simi
Jsem zvědavá. Už jsi byla na UTZ? Jak to s tebou vypadá?
zerezmijko, a měli jste jedno nebo dve embryjka?
moc ti gratuluju, že vám vyšel hned první pokus, to je nádhera a člověka to dost povzbudí.
maacek píše:
zerezmijko, a měli jste jedno nebo dve embryjka?
moc ti gratuluju, že vám vyšel hned první pokus, to je nádhera a člověka to dost povzbudí.
Maacku, dávali nám dvě šestnáctibuněčný (4denní) embryjka a chytlo se jedno. ![]()
Mě to taky vždycky povzbudilo, když jsem viděla úspěchy, že to jde… ![]()
no tak to je užasnýýýýýýýýýýýý!!!!
jj, člověka to nakopne! ![]()
tak snad budu mít taky štěstí a ten můj jeden bojovník tam bojuje ![]()
hm tak mě to vymizelo uplně necítim ted už nic
koupila jsem si dnes test a zítra ráno si ho 14.den po ET udělám a pozítří jdu na krev.prý muže být test negativní slyšela jsem na klinice,že prý měla jedna ženská negativní testy i 21.den po ET a na ultrazvuku se ukázalo že je těhotná.tak nevim no jestli si člověk dělá plané naděje a neutěšuje sám sebe jako já ted.normálně se bojim zítra probudit a vědět že je další den a že mě čeká test,nejradši bych ho nedělala