Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dobré ráno holky,dnes je dvanáctý den tak jsem dělala testík napsaný až na zítřek a jsou tam krásný dálnice,vůbec romu nevěřím,to je na mamatestu 10 a pak jsem dělala jiný od nich z kliniky a tam je to trochu slabší,ale ten test je 25cítkový tak to snad bude o.k,pošlu vám foto ![]()
Simi, nádhera.
![]()
Je to tam a jak obr silné čárky. Pomalinku potichounku gratuluji.
děkuji taky zatím nejásám,ale je to poprvé co vidím dvě čárky,zítra to ještě testnu a pak půjdu na krev
hlavně se bojím aby to nebylo mimiděložní,protože mi pořád píchá na pravé straně celkem vysoko pod pupkem,no ale věřím že to musí být v pořádku
Simi, mě píchalo po ETu snad měsíc. Při každém prudším pohybu. Prostě vaječníky dostaly zabrat. Ale výsledek vidíš sama. // ![]()
nj ale já stimuluju jen sliznici po ketu a beru estrimax aby vaječníky nefungovaly,tak to vaječníky nebudou,připadá si jak kdybych si přetáhla břicho
prostě se v břiše něco děje, tak věř, že je to v pořádku. Počkej na krev, ale ta takovouhle dálnici určitě potvrdí. ![]()
děkuju holky,fakt ai nevím jestli být šťastná,su z toho docela magor,mluvila jsem s doktorem,zítra krev a za deset dní uz,kdy jste byly vy těhule na uz,kolikátý den je vidět mimi v děloze? ![]()
Simi, já byla na UTZ poprvé v 6+2tt (necelé čtyři týdny po transferu) a už bilo rovnou i srdíčko.
Neboj, bude to dobré. ![]()
Já jsem byla v 5+2tt a byla vidět bublinka. Srdíčko bylo až v šestém tt. Neboj, bude to dobré
Já se taky hrozně bála, zkus myslet na to, že je vše ok a mimi poroste
Ahojky holky moje,
já viděla tu tvojí fotku Simonko a nevidržela jsem ,udělala jsem si taky. VIDÍTE to
,jsem z toho hin,vidim dvě čáky po 9 letech snažení.
Simonko i ostatní moc držim palečky.Bulim jako malá.
spacamoni píše:
Ahojky holky moje,já viděla tu tvojí fotku Simonko a nevidržela jsem ,udělala jsem si taky. VIDÍTE to
![]()
,jsem z toho hin,vidim dvě čáky po 9 letech snažení.
Simonko i ostatní moc držim palečky.Bulim jako malá.
Ahoj
tak to je kjááááása..no tak jsi mě nakopla a i když se snažím malinko déle než Ty tak věřím,že se taky dočkám //
jé super tak gratuluji,to je fajn,co to máš za testík?kolik jednotek?tak to je fakt super ![]()